Как да скриете IP адреса на Roku

Ако притежавате Roku пръчка, тогава най-вероятно сте режещ кабел, който силно разчита на стрийминг услуги за забавление. Всичко е забавно и игри, докато не попаднете на канал – умирате да гледате – който е блокиран поради географски ограничения и проблеми с авторските права. Roku върши отлична работа, криейки се зад вашия телевизор, но гадна, криейки вашия IP. Това е така, защото няма абсолютно нищо общо. Със сигурност отваря портал за световни услуги и канали, но това е само за него. Всъщност зависи от вас „Року потребители“, за да разблокирате съдържанието на вашия Roku и за това ще трябва да скриете IP адреса си. Не можем да кажем, че това е най-лесното нещо в света, но определено не е невъзможна мисия. Ето как можете да скриете IP адреса на Roku.

Как да скриете IP адреса на Roku

Как да скриете IP адреса на Roku

Най-добър VPN за Roku

Вероятно знаете, че скриването на вашия IP е работа на VPN и без такава можете да забравите да гледате любимите си поточни услуги. Докато вашата самоличност е на открито и местоположението ви е проследимо, достъпът до световно съдържание е дълъг кадър. Сега, не хвърляйте Року все още! Въпреки че няма начин VPN да бъде инсталиран директно на Roku, той все още може да получи VPN връзка. Затова по-добре започнете да мислите за надежден доставчик на VPN услуги, който гарантира деблокиране на поточни услуги и канали от всякакъв вид. Тъй като ние знаем колко изтощаваща може да бъде дадена задача, ние се заехме със себе си, за да ви предоставим това, което смятаме за най-добрите VPN за Roku. Можете да вземете нашата дума за това или да проверите таблицата, която ви представихме по-долу. Ние сме добри с каквото ви получи VPN на вашия Roku.

  Как да гледате DirecTV извън САЩ чрез VPN или Smart DNS

Как да IP на вашия Roku, използвайки вашия рутер

Не можете да настроите VPN на вашия Roku, така че вместо вас да зададете VPN на вашия рутер. По този начин всички устройства, свързани към този рутер, включително Roku ще споделят неговата VPN връзка. Имайте предвид, че не всички рутери са съвместими с VPN, което означава, че трябва да търсите маршрутизатори, базирани на DD-WRT или Tomato, за да инсталирате успешно VPN. Това ръководство може да помогне. Ако не притежавате готов маршрутизатор за VPN, по-добре вземете такъв, ако искате на VPN, инсталиран на вашия Roku. Получаването на съвместим с VPN рутер ще ви спести много проблеми в дългосрочен план. Не бихте искали да завършите настройването на виртуални рутери на вашия Mac или компютър, сега бихте ли? Говорейки за това, ние сме на път да ви разкажем всичко за този хитър метод по-долу.

Как да скриете IP адреса на Roku – метод за виртуален рутер

Вземете вашия Mac или компютър и прочетете внимателно, предстои да получите подробна информация. Този метод изисква настройка на VPN връзка на вашия Mac / PC, като по този начин ги трансформира във виртуален рутер, към който свързвате своя Roku. По този начин вашият Roku ще получи VPN връзка на този виртуален рутер. Това ще е като да имате действителен VPN на вашия Roku, но във виртуален смисъл.

Как да споделяте Mac VPN връзка с Roku

 1. На вашия Mac отидете на Системни предпочитания меню, след което щракнете върху Споделяне.
 2. В менюто Споделяне изберете Интернет споделяне от левия панел. Опциите за интернет споделяне ще се покажат от дясната страна на екрана. Задайте следните настройки:
  • Споделете връзката си от [току-що създадената L2TP VPN връзка]
  • За компютри, използващи: поставете отметка в квадратчето за Wi-Fi
 3. Изберете Опции за Wi-Fi и въведете следните подробности:
  • Име на мрежата: [изберете име на мрежа]
  • Канал: [остави по подразбиране]
  • Сигурност: WPA2 Лична
  • парола: [Избери парола]
  • Проверете: [въведете отново паролата си]
 4. След това щракнете Добре.
 5. В менюто Споделяне поставете отметка в квадратчето до Интернет споделяне. Ще видите подкана да поискате да включите споделянето в Интернет.
 6. Кликнете начало.
 7. Когато активирането на интернет е активирано, до текста ще се появи зелена светлина: „Интернет споделяне: включено“.
 8. Сега включете приложението Chromecast и следвайте тези инструкции, за да го настроите.
 9. Когато стигнете до екран, който гласи „Свържете Chromecast с вашия Wi-Fi“, изберете виртуалния рутер, който сте настроили по-рано.
 10. Влез в парола за вашия виртуален рутер, след това щракнете върху Задай мрежа.
 11. Поздравления! Вече сте свързани с вашия VPN-активиран виртуален рутер.
  Cómo ver HGTV fuera de EE. UU. O Canadá

КАК ДА СПОДЕЛЯМ ВРЪЗКА на PC VPN С ХРОМЕКАСТ

За да използвате този метод, първо трябва да превърнете вашия компютър с Windows във виртуален рутер или гореща точка. След като постигнете това, просто конфигурирате VPN връзката на самия компютър. И накрая, трябва да свържете Roku към WiFi мрежата, която сте създали на компютъра, вместо да го свързвате към рутера.

Как да скриете Roku IP – интелигентен метод на DNS прокси

Разбираме, ако смятате, че тези стъпки са малко преобладаващи, затова ще ви представим по-бърз и лесен метод, използвайки умен DNS. Точно като VPN, Smart DNS може да бъде инсталиран директно на вашия рутер. Както VPN, така и Smart DNS могат да ви помогнат да заобиколите гео ограниченията, но те се различават по начина, по който работят за постигането на това. Умен ход от ваше име би било да се абонирате за доставчик на VPN услуги, който предлага Smart DNS прокси услуга. Добър пример за такъв доставчик на услуги би бил ExpressVPN. За интелигентен DNS дайте Unlocator опит. Те не са доставчик на VPN услуги, но се грижат за някакъв деблокиращ бизнес.

Докато повечето рутери ви позволяват да промените настройките на DNS, други не. В общи линии, Linksys, TP-Link, Cisco, Asus, D-Link всички рутери поддържат ръчна DNS конфигурация. Ако притежавате модем, поддържан от вашия интернет доставчик, вероятно няма да можете да промените DNS на него. В този случай можете да закупите вторичен рутер, който ви позволява да промените DNS. След това можете да свържете WAN порта на вторичния рутер към LAN порта на вашия модем с помощта на Ethernet кабел. И за последната стъпка свържете своя Roku към вторичния рутер, така че той да получи Smart DNS връзка.

Скриване на IP адрес на Roku – Final Thoughts

Какво може да бъде по-добре от получаването на парите си от вашата поточна услуга Roku? Сериозно нищо! Къде наистина просто ще пуснете цялото това нелепо добро съдържание, само защото имахте най-слабата идея как можете да получите тези стрийминг услуги и канали деблокирани там, където сте ?! Е, тогава се радваме, че сте попаднали на нашата страница и да се надяваме, че никога няма да пропуснете нито един сериал, филм или телевизионно шоу някога отново.

  How to Watch Trial & Error Season 2 Live Online
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me