De 10 bästa YouTube-kanalerna för spel 2023

YouTube-spel har blivit en viktig del av webbplatsens kultur. Jag menar att vi tillbringar timmar med att titta på vad andra måste publicera på sin kanal när det gäller spel, genomgång och recensioner. Vissa av dem har en känsla för humor, medan andra är strikt affärer. I den här guiden kommer jag att belysa de bästa spelkanalerna som du definitivt behöver följa om du råkar vara en spelare. Här är de.

Bästa Youtube-spelkanaler

Bästa Youtube-spelkanaler

Bästa YouTube-spelkanaler – snabbvy

Ta en snabb gander på spelkanalerna som vi kommer att täcka i den här recensionen nästa:

 • Spel (officiell Youtube-kanal)
 • PewDiePie
 • Markiplier
 • Jacksepticeye
 • Dorkly
 • VanossGaming
 • Spelteoretikerna
 • UberHaxorNova
 • LazarBeam
 • DanTDM

Youtube + gaming – en perfekt kombination

Spel har blivit en mycket viktig del av våra liv. Det tar ut all stress vi har och det är roligt, enkelt. Men om du gillar mig, kanske du tycker det är frustrerande när du sitter fast på en nivå som är omöjlig att avsluta utan någon hjälp utanför.

Ta mig som ett exempel, jag tillbringade timmar i Pokemon Black 2 och kunde inte hitta var Kyurem var. Det är bara ett enkelt exempel, jag kände lusten att gå tillbaka och spela Sonic R – mitt barndomsspel. Men då visste jag inte så mycket. Allt jag gjorde då är att välja Sonic och springa. Idag, med hjälp av några Youtube-spelkanaler, fick jag reda på att du faktiskt kan samla alla Chaos Emeralds och få Super Sonic. Om du inte vet är det inte skamligt att be om lite hjälp. Nu ligger den verkliga frågan här, vad är det bästa Youtube Gaming Channel?

Ärligt talat skulle det vara oerhört svårt att besvara. Det är inte på grund av antalet kanaler du hittar där, utan typen av innehåll som var och en erbjuder. Varje kanal har en annan publik och granskar olika spel. Några av dem försöker täcka alla genrer och de slutar bli utbrända om en månad eller två toppar, vilket beror på den stora utmattningen av att täcka innehåll som kanske inte är viktigt för de flesta.

Vissa av dessa sidor är bara för skojs skull, medan andra bara går in i ämnena. Jag kommer inte ljuga, du kan hitta kanaler som täcker båda grunderna i en enda video. En av mina bästa Dota 2-kanaler går till en australisk kille som jag ska prata om senare.

Toppspelande YouTube-kanaler – Full recension

Baserat på vad jag lärde mig under mina år med spel kan pålitliga spelkanaler erbjuda dig mycket. I den här recensionen täcker jag några av de bästa sidorna på YouTube-spel. Analysen är inte baserad på prenumeranter eller hur många visningar dessa killar får. Det beror på kvaliteten på deras innehåll, hur mycket det hjälper dig i din spelupplevelse och om det är kul att titta på. Kolleger spelare, för att “nivå upp”, kolla in den här recensionen av de bästa Youtube-kanalerna.

Spel (officiell Youtube-kanal)

Gaming är den officiella sidan på Youtube tillägnad alla relaterade till onlinespel och liveströmmar. Du kan bokstavligen hitta allt du behöver på kanalens sida oavsett om det är en liveström du letar efter eller tidigare mästerskapsmatcher. Spelsida

  How to Reduce Lag in Fortnite

Som ni kan se ovan har Gaming 81 miljoner prenumeranter. Det beror på att det finns så mycket att göra på kanalens sida. Liveströmmar är ganska viktiga. Föreställ dig att du väntar på att ett sportevenemang ska äga rum, det är samma sak här. Du kan välja ditt spel och delta i matcher som sker just nu. Det råder ingen tvekan om att du måste tidlägga det enligt din tidszon, men hej, du får fortfarande se dem.

Låt mig ge dig ett exempel om du väljer Dota 2 från spelkanalen kan du strömma live matcher oavsett var de är. Ta en titt på vad du hittar.Dota 2 Live Streaming

Det är bara ett enkelt exempel på vad du faktiskt kan se på kanalen. Du kan också titta PUBG matcher liksom ett av mina bästa spel, Age of Empires.

PewDiePie

PewDiePie har påverkat spelbranschen mycket när vi pratar om kanaler på Youtube. Killen är bara 29 år och han har mer än 92 miljoner prenumeranter.

Den svenska YouTuber är en komiker och en spelarkommentator som är mest känd för sitt innehåll på kanalen. Felix Arvid Ulf Kjellberg blev riktigt populär, han blev huvudämnet i en “South Park” -avsnitt där han uttryckte sig själv. PewDiePie

Felix lanserade sin kanal som granskar spel. Nu har hans kanal expanderat till flera genrer som täcker alla typer av innehåll som inträffar på internet. Han publicerade till och med en timme och trettio minuter lång video av honom som spelade Fortnite (Han vann första gången). Så om du är en ivrig spelare är PewDiePies YouTube ett måste för dig. Kolla in det.

Markiplier

Det här kan vara din nya YouTube-besatthet. Markiplier‘S videor är lustiga, smäll-stick roliga, men kan fortfarande bli allvarliga ibland. Kameran är allt i varje video. Du kan bokstavligen säga att Mark Edward är en professionell och lägger mycket tid på sitt arbete innan han skickar det till fansen. Han har 23,5 miljoner prenumeranter, vilket är en mycket stor affär om du är en YouTube-uppladdare. Markiplier

Du kan lyssna på honom prata hela dagen. Han har en mycket catchy röst och de saker han gör för välgörenhet är bara hjärtvärmande. Jag märkte att Mark fokuserar mycket på skräckgenrer. Du bör nog granska hans Resident Evil 2 recensioner, de är enastående. Han spelar också GTA 5, Minecraft och Red Dead Redemption 2.

Jacksepticeye

27-åriga Seán William McLoughlin, från Irland, blev populär efter att andra berömda YouTuber PewDiePie nämnde honom i en av sina videor. Hans sida har mer än 21 miljoner prenumeranter.

McLoughlin kallar sig “den mest energiska videospelkommentatorn på YouTube”. Tja, baserat på filmerna jag tittade på, håller jag med. Han spelar och pratar samtidigt, åh och det finns en hel svär. Tydligen tycker folk att det är roligt när du reagerar direkt på det som händer “live”, med andra ord att vara dig själv.

Jacksepticeye

Sean spelade och granskade ominspelningen av min favorit barndomspel, Spyro the Dragon. Tillbaka på dagen var det Year of the Dragon. Nu, på PS4, är det Spyro-antändas. Du kan verkligen inte ge denna man för mycket kredit om du inte kolla in hans videor. Prova dem.

Dorkly

Dorkly är ett roligt spel på fandom – täcker filmer, TV, videospel, serier och mer. Jag vill inte vara partisk och jag kommer inte, men den här kanalen är så fantastisk. Du har ingen aning om hur roliga de är och hur kreativa de kan bli genom att animera varje spel du trodde att du visste då. Till exempel bör du se hur de föreställer sig varje SEGA-spel inklusive Sonic för att göra en original historia ur det.

  Varför förbannade PUBG mig?

Dorkly

När Sonic försöker hitta ett jobb eller när Pokemon möter sina blanka former, är det helt animerat i sitt eget perspektiv och med roliga skämt inifrån kan bara spelare förstå. Okej, jag märker att deras sida inte har så många prenumeranter som de tidigare, men den här sidan är värt din tid lita på mig. Kolla bara kommentarerna till var och en av de 2,8 miljoner de har på sin kanal.

Mortal Kombat har varit en fanfavorit under alla generationer. Det har varit på varje konsol och du hittar det till och med på nyare, inklusive PlayStation 4. Men om du ser vad Dorkly har gjort med det kommer du att älska spelet ännu mer. Jag tänker inte säga så mycket, du måste se själv.

 

VanossGaming

Evan Fong är en rolig person som lägger upp montagestilfilmer på YouTube av honom och andra skapare som spelar olika videospel. Han och hans vänner är löjligt roliga och de gör det roligt att titta när de spelar spel och ger kommentarer samtidigt. Du kan beskriva dem som en grupp vänner som har kul att leka tillsammans.

VanossGaming

Jag tittar personligen på hans videor och han verkar inte visa sig själv alls. Nåväl, ingen bryr sig hur han ser ut så länge han är bra på det han gör. Du kanske märker att Evan inte driver någon av VanossGaming23 miljoner prenumeranter att gilla eller bjuda in andra, vad han får är bara baserat på innehållet han publicerar. Om du prenumererar på hans kanal kommer du att behandlas med spelvideor från olika spel inklusive Fortnite, Call of Duty, Uno och GTA.

Du kommer automatiskt att bli förälskad i humorn i Call of Duty-filmerna. Påminde mig om att spela med mina vänner och alla våra goda tider och nu har han gått vidare till datorspel och videorna blir allt bättre och bättre.

Spelteoretikerna

Matthew Patrick föddes den 15 november 1986 i Medina, Ohio. Denna Youtuber har fått sin framgång genom att göra videostudier om spel och utveckla teorier. Hans kanal analyserar videospel snarare än att spela och kommentera dem. Han förlitar sig på att använda akademiska ämnen för att ge en pedagogisk upplevelse för tittarna.

Spelteoretikerna

Videorna i Spelteoretiker består av att han talar över bilder och andra videoklipp. Förutom att han använder faktauppgifter och forskning lägger MatPat också mycket humor i sina videor, och överdriver vanligtvis hans humor mycket mer än han skulle göra i verkligheten. Du hittar video som kretsar kring Fortnite, Apex Legends, Assasin’s Creed, Pokemon och Sonic the Hedgehog.

Hans kanal har över 11 miljoner följare av spel fans som gillar att veta mer och gräva djupare i spelen spelet. Föreställ dig att ha ett annat perspektiv på något annat än att kasta en Pokeball på en rörlig elektrisk mus. Mattew tar dig med på en annan resa när det gäller spel och det verkliga skälet till att något inträffar i ett spel tillsammans med ett fniss här och där då och då..

UberHaxorNova

James Richard Wilson Jr. bättre känd online som UberHaxorNova är en amerikansk YouTube-kommentator, spelare och komiker. Betoning på komiker killen är väldigt rolig när han recenserar ett spel.

  How to Redeem an American PSN Gift Card outside the USA

Den senaste videon jag såg var när han spelade Megaman 11 för första gången. Ni ni, om ni inte känner honom, bör ni börja med den här videon eftersom ni kommer att bli förälskade i honom direkt.

UberHaxorNova

Du kan säga att han är väldigt jordnära, väldigt rolig och karismatisk. Han är kul att titta på. Hans galna personlighet och hans roliga freakouts är väl värda prenumerationen. 

James har mer än 3 miljoner prenumeranter på sin kanal. Det beror främst på hans recensioner på spel som Resident Evil 2, Megaman, Hitman 2, Spiderman och Slagfält. Här är videon som fick mig att besatta över hans kanal.

 

LazarBeam

Lannan Eacott, bättre känd online som LazarBeam, är en australisk YouTuber mest känd för sina Fortnite: Battle Royale-videor. LazarBeams tidiga YouTube-ansträngningar har inte alls att göra med videospel. Det fanns ingen kommentar om ett spel han spelade.

Hans sida började när han började göra videor om det populära spelet Madden. Nu valde han att utöka räckvidden genom att spela några olika spel. Och det borde inte överraska att ett av spelen han valde var Fortnite. LazarBeam

LazarBeam har nästan 10 miljoner prenumeranter. Det beror främst på att han började täcka mer spelinnehåll så att hans videor kan nå en större publik. Här är några av spelen LazarBeam-omslagen på hans kanal:

 • Afterlife: The Game
 • Call Of Duty: Black Ops 3: Zombies
 • Fallout 4
 • Fortnite: Battle Royale
 • Grand Theft Auto 5
 • Madden 16
 • NBA
 • Simarna 4
 • Divisionen
 • WWE
 • Pokémon Go
 • Poly Bridge

DanTDM

Daniel Robert Middleton, känd online som DanTDM, är en brittisk YouTube-personlighet och en professionell spelare. Han täcker dussintals spel på sin kanal, men främst Minecraft. Han har mer än 21 miljoner prenumeranter och kanalen har listats upp som en av de bästa i Storbritannien.

DanTDM

Det intressanta med Dan’s sida är att den täcker flera genrer och mål alla åldrar. Han bryr sig verkligen om tittare som mestadels är barn. Det är inget som han säger som kan få ett barn att agera och han svär inte så mycket om det inte finns i en video riktad till äldre åldrar. Du hittar uppdaterade videor om Fornite, Let’s Go Pikachu, Spiderman och massor av andra spel på olika spelkonsoler.

Finns det mer?

Du hittar hundratals YouTubers som har sina egna spelkanaler. Vissa av dem måste dock öka sitt spel för att nå topplistorna. Till exempel heter en av mina favoritspelare Cayinator. Jag har spelat Dota i mer än 11 ​​år sedan Dota 1 fanns och jag har aldrig varit intresserad av att spela med Techies. Efter att ha sett den här filmen har jag tränat hela dagen utifrån vad han gör i ett spel. Han är rolig, interaktiv och kommunicerar på ett fantastiskt sätt med andra spelare i spelet. Lita på mig när jag säger er att hans sida är värt att kontrollera. När det gäller andra YouTubers hittar du gillar Rezendeevil, TheWillyrex och Vegetta777. Dessa killar är ganska bra på vad de gör. Gå till deras sidor och se själv.

Vilka är de bästa YouTube-spelkanalerna? – Slutgiltiga tankar

YouTubers har levt av vad de publicerar på sociala medier. Spelare har utnyttjat webbplatsen för att publicera sina egna kommentarer eller play-throughs av spel. Det spelar ingen roll om du täcker populära spel som Dota 2, League of Legends eller Minecraft, du kanske till och med täcker skjutspel som Call of Duty och Fortnite, allt är att det ger oss tittarna en fantastisk tid och lite insikt också. Jag gav dig de bästa YouTube-kanalerna som är strikt dedikerade för spelare, kolla in dem och njut.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me