Bästa strömningsenheter 2023

Med att TV blir smartare och digitala medier tar över traditionell TV-tittande och biohoppning är det nu vanligt att titta på direkta kanaler, TV-program och filmer på alla enheter, från smartphones och datorer till strömmande enheter. Det har tagit bort bördan på kabel- eller satellit-tv-räkningar och har också gett tillgång till premiuminnehåll från hela världen hemma. Om du letar efter de bästa strömningsenheterna kan du titta på listan nedan.

Bästa strömningsenheter 2023

Bästa strömningsenheter 2023

Bästa strömningsenheter 2023

Underhållning får en ny mening med strömningsenheter. Följande är några av de bästa i spelet:

Amazon Fire TV

Om du har ett Amazon Prime-medlemskap kan det inte bli bättre än Fire TV. Denna strömningsenhet från Amazon har snabb och kraftfull programvara, utbyggbart minne och 4K HDR-videostöd, tillsammans med sin egen katalog över filmer och TV-program. Dessutom kan enheten också strömma innehåll från strömmande jättar som Netflix. Åh, om du är en spel-älskare, eller har en ivrig spelare i huset, då Fire TV kan också spela Android-spel och appar. Det kommer också billigare än många andra TV-strömningsenheter.

Roku Express Full HD

Låt dig inte luras av storleken på Roku Express. Trots att den är liten och prisvärd är den här enheten lätt att installera och bekväm att använda och kan strömma full HD-innehåll från alla populära nätverk, från Netflix till Amazon Prime, HBO Go to Hulu och mer. Enheten levereras också med en fjärrkontroll och eliminerar behovet av att använda en smartphone med den. Med dedikerade knappar för Netflix, Google Play, Hulu och Sling TV är Roku Express utan tvekan en av de bästa strömningsenheterna idag.

  Vad du bör och inte bör göra när du surfar på Dark Web

Apple TV 4K

Apple-missbrukare bör inte missa att testa Apple TV 4K. Även om det inte är prisvärd som Roku- eller Amazon-enheterna, kompenserar det genom att paketera några anmärkningsvärda funktioner som inkluderar otrolig hastighet, en elegant fjärrkontroll komplett med touch- och röststyrning och Apples personliga digitala assistent, Siri. Förutom att strömma ett brett utbud av TV-program och filmer är enheten också bra för spel. Den nya Apple TV-versionen stöder också 4K-strömning.

Roku Ultra

Årets mest populära och mest sålda strömningsenhet, Roku Ultra samlar 4K-strömning vid 60 fps, HDR-innehållsstöd och digital ljudutgång. Du kan också använda hörlurar med den här enheten tack vare ljuduttaget. Roku Ultra är utrustad med en fyrkärnig processor, erbjuder smidig och skarp 4K-videokvalitet och mer än 500 000 filmer och TV-program. Liksom alla Roku-enheter kommer detta också med en fjärrkontroll fylld med touch- och röstfunktioner. Roku Ultra-spelaren är idealisk för en familj som älskar att titta på TV eller filmer tillsammans.

Google Chromecast Ultra

Ett budgetalternativ från Google, Chromecast Ultra-strömningsenheten är inte bara kompakt och bärbar utan också tillräckligt kraftfull för att strömma HDR 4K-innehåll från populära streamingtjänster som YouTube och Netflix. Användare får också tillgång till Googles stora bibliotek med filmer och TV-program. Chromecast är en liten, trådlös enhet som enkelt ansluts till HDMI-porten på din TV. Din Apple- eller Android-smartphone kan fungera som en fjärrkontroll för att söka efter och spela innehåll. Oavsett TV: s upplösning optimerar Chromecast automatiskt innehåll för att erbjuda bästa möjliga kvalitet.

Roku Streaming Stick

Om du är på jakt efter en bärbar strömningsenhet kommer inget nära Roku Streaming Stick. Oavsett om du har ett litet utrymme eller inte vill göra rummet fula med kablar, är denna lilla, kompakta strömpinne bekväm att använda. Det har också en röst- och touch-aktiverad fjärrkontroll som gör allt från att byta kanal till att hitta dina favoritprogram. Med den kostnadsfria Roku-mobilappen får du en enorm katalog med över 50 000 show och filmer i olika kategorier. Roku-strömpinnen är smart och bekväm för strömning av smidigt HD-innehåll.

  VPN vs Remote Desktop Protocol: Vad är skillnaden?

Bästa VPN för streaming 2023

Om du vill avblockera mer innehåll på din streamingenhet rekommenderas starkt ett VPN. Kvaliteten och kvantiteten på kanaler du får installera på din enhet beror till stor del på regionen du för närvarande bor i. Apple TV-användare i USA får till exempel tillgång till andra appar än användare i Kanada. Genom att ansluta till ett virtuellt privat nätverk, även VPN, kan du komma åt geo-blockerade kanaler som normalt inte skulle vara tillgängliga i din region. Du kan också använda en VPN för att kringgå blackout-begränsningar för MLB, NFL, NHL och NBA. Här är andra funktioner du får ut av att använda ett VPN.

  • Avblockera geoblockerade kanaler: Det finns många strömningstjänster som bara kan nås i vissa länder. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
  • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
  • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
  • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en tech-freak för att ställa in en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

ExpressVPN rekommenderas starkt när det gäller att titta på geo-blockerat innehåll utomlands, främst på grund av deras 30-dagars återbetalningsgaranti, liksom deras flera VPN-servrar runt om i världen.

Bästa strömningsenheter 2023 – Slutsats

Det finns ingen brist på strömningsenheter på marknaden, från budget till avancerade alternativ, från spelare till trådlösa pinnar. Den perfekta enheten bör bestämmas av typen av TV, internetanslutningen och hur mycket du är villig att spendera. Det är alltid bättre att ta hänsyn till tillgängliga systemkrav innan du gör ett val.

  10 tecken som visar att du kan bli ett offer för kattfiske
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me