Топ 10 YouTube канали за игри през 2023 г.

Играта в YouTube се превърна в съществена част от културата на уебсайта. Искам да кажа, че прекарваме часове, като гледаме какво трябва да публикуват другите в своя канал, когато става въпрос за геймплей, инструкции и прегледи. Някои от тях идват с чувство за хумор, докато други са строго бизнес. В това ръководство ще хвърля малко светлина върху най-добрите игрови канали, които определено трябва да следвате, ако случайно сте геймър. Ето ги и тях.

Най-добрите Youtube игрални канали

Най-добрите Youtube игрални канали

Най-добрите игрални канали в YouTube – Бърз преглед

Направете бърз поглед върху игровите канали, които ще обхващаме в този преглед следното:

 • Игра (официален Youtube канал)
 • PewDiePie
 • Markiplier
 • Jacksepticeye
 • Dorkly
 • VanossGaming
 • Теоретиците на игрите
 • UberHaxorNova
 • LazarBeam
 • DanTDM

Youtube + Gaming – перфектна комбинация

Играта се превърна в много важна част от нашия живот. Той отнема целия стрес, който имаме и е забавно, просто. Ако обаче сте като мен, може да ви се стори разочароващо, когато сте останали на ниво, което е невъзможно да завършите без външна помощ.

Вземете ме за пример, прекарах часове в Pokemon Black 2 и не можах да намеря къде е Кюрем. Това е просто прост пример, почувствах желание да се върна назад и да играя Sonic R – детската ми игра. Но тогава не знаех много. Всичко, което направих тогава, е да избера Sonic и да тичам. Днес с помощта на някои игрови канали в Youtube разбрах, че всъщност можете да съберете всички хаос изумруди и да получите Super Sonic. Ако не знаете, не е срамно да поискате помощ. Сега истинският въпрос се крие тук, какво е това най-добрият Youtube игрален канал?

Честно казано, това би било изключително трудно да се отговори. Не поради броя на каналите, които ще откриете там, а от типа на съдържанието, което всеки предлага. Всеки канал обслужва различна тълпа и преглежда различни игри. Някои от тях се опитват да покрият всички жанрове и в крайна сметка се изгарят след месец или два върха, което се дължи на чистото изчерпване на съдържанието, което може да не е важно за повечето.

Някои от тези страници са само за забавление, докато други просто влизат в темите. Няма да лъжа, в един видеоклип ще намерите канали, които покриват и двете основания. Един от най-добрите ми канали на Dota 2 отива на човек от Австралия, за който ще говоря по-късно.

Най-добрите игрални Youtube канали – пълен преглед

Въз основа на това, което научих през годините си на игри, надеждните игрови канали могат да ви предложат много. В този отзив ще покрия някои от най-добрите страници в Youtube игри. Анализът не се основава на абонати или на колко гледания получават тези момчета. Всичко зависи от качеството на тяхното съдържание, доколко ви помага в игралното ви изживяване и дали е забавно да гледате или не. Сега, колеги геймъри, за да се “изравните”, вижте този преглед на най-добрите Youtube канали за игри.

Игра (официален Youtube канал)

игрален е официалната страница в Youtube, посветена на всички, свързани с онлайн игри и потоци на живо. Можете буквално да намерите всичко, което ви е необходимо на страницата на канала, независимо дали става дума за поток на живо, който търсите или минали шампионатни мачове. Страница за игри

Както можете да видите по-горе, Gaming има 81 милиона абонати. Това е така, защото има много неща за работа на страницата на канала. Предаванията на живо са доста важни. Представете си, че чакате да се случи спортно събитие, да, това е същото. Можете да изберете играта си и да се включите в мачове, случващи се в момента. Няма съмнение, че трябва да го отчитате според часовата си зона, но ей, все пак ще ги видите.

Нека ви дам пример, ако изберете Дота 2 от Gaming канала можете да предавате поточни мачове на живо, независимо къде се намират. Погледнете какво ще намерите.Предаване на живо от Dota 2

Това е просто прост пример за това, което всъщност можете да видите в канала. Можете също да гледате PUBG мачове, както и една от най-добрите ми игри, Age of Empires.

PewDiePie

PewDiePie оказа голямо влияние върху игралната индустрия, когато говорим за канали в Youtube. Пичът е само на 29 години и има над 92 милиона абонати.

Шведският YouTuber е комик и геймър-коментатор, който е най-известен със съдържанието си в канала. Феликс Арвид Улф Келлберг стана наистина популярен, той стана главен обект на епизод от „Южния парк“, където той се изрази сам. PewDiePie

Феликс стартира канала си за преглед на канала. Сега неговият канал се разшири до няколко жанра, обхващащи всякакъв вид съдържание, което се среща в интернет. Той дори публикува час и тридесет минути видео за него как играе Fortnite (Той спечели за първи път). Така че, ако сте запален геймър, YouTube на PewDiePie е задължително за вас. Виж това.

Markiplier

Това може да е новата ви мания в YouTube. MarkiplierВидеоклиповете са смешни, забавни, но все пак могат да станат сериозни на моменти. Кинематографията е всичко във всяко видео. Можете буквално да кажете, че Марк Едуард е професионалист и отделя много време на работата си, преди да я представи на феновете. Той има 23,5 милиона абонати, което е много голяма работа, ако сте потребител на YouTube. Markiplier

Можете да го слушате как говори цял ден. Той има много закачлив глас и нещата, които прави за благотворителност, са просто сърцераздирателни. Забелязах, че Марк се фокусира много върху жанрите на ужасите Вероятно трябва да проверите рецензиите му Resident Evil 2, те са изключителни. Той също така играе GTA 5, Minecraft и Red Dead Redemption 2.

Jacksepticeye

27-годишният Сеан Уилям Маклафлин от Ирландия стана популярен, след като други известни YouTuber PewDiePie го споменаха в едно от своите видеоклипове. Неговата страница има повече от 21 милиона абонати.

McLoughlin нарича себе си „най-енергичният коментатор на видеоигри в YouTube“. Е, въз основа на клиповете, които гледах, съгласен съм. Той играе и говори едновременно, о, и има много псувни. Очевидно хората смятат, че е смешно, когато реагираш директно на случващото се „на живо“, с други думи, да бъдеш себе си.

JackSepticEye

Шон изигра и прегледа римейка на любимата ми игра от детството, Spyro the Dragon. В този ден беше Година на змея. Сега, на PS4, той е отново запален. Наистина не можеш да дадеш на този човек твърде голяма заслуга, ако не провериш видеоклиповете му. Опитайте ги.

Dorkly

Dorkly е забавно поемане на фандъм – обхващане на филми, телевизия, видеоигри, комикси и други. Не искам да бъда предубеден и няма да бъда, но този канал е толкова невероятен. Нямате представа колко смешни са и колко креативни могат да получат, като анимирате всяка игра, за която сте мислили, че сте знаели тогава. Например, трябва да видите как те си въобразяват всяка игра на SEGA, включително Sonic, за да направят оригинална история от нея.

Dorkly

Когато Sonic се опитва да си намери работа или когато Pokemon отговаря на техните блестящи форми, всичко е анимирано в тяхната перспектива и със смешни вътрешни шеги само геймърите могат да разберат. Добре, забелязвам, че на страницата им няма толкова абонати, колкото тези преди, но тази страница си заслужава да ми повярвате. Просто проверете коментарите на всеки един от 2,8 милиона, които имат на своя канал.

Mortal Kombat е любимец на феновете на всички поколения. Има го на всяка отделна конзола и дори ще я намерите на по-нови, включително PlayStation 4. Въпреки това, ако видите какво Dorkly е направил с нея, ще харесате играта още повече. Няма да кажа много, ще трябва да се убедите сами.

 

VanossGaming

Евън Фонг е весел човек, който публикува видеоклипове в стила на монтаж в YouTube на него и други създатели, играещи различни видеоигри. Той и приятелите му са нелепо забавни и им е забавно да гледат, докато играят игри и предоставят коментари едновременно. Можете да ги опишете като група приятели, забавляващи се да играят заедно.

VanossGaming

Аз лично гледам видеоклиповете му и той като че ли изобщо не се показва. Е, на никого не му пука как изглежда, стига да е добър в това, което прави. Може да забележите, че Евън не бута никой от VanossGaming23 милиона абонати, които харесват или канят други, това, което той получава, е чисто въз основа на съдържанието, което публикува. Ако се абонирате за неговия канал, ще се лекувате с видеозаписи от различни игри, включително Fortnite, Call of Duty, Uno и GTA.

Автоматично ще се влюбите в хумора на клиповете Call of Duty. Напомни ми да играя с моите приятели и през всичките ни добри времена и сега той премина към компютърните игри, а видеоклиповете продължават да стават все по-добри и по-добри.

Теоретиците на игрите

Матю Патрик е роден на 15 ноември 1986 г. в Медина, Охайо. Този Youtuber е постигнал успеха си, като прави видео проучвания на игри и разработва теории. Каналът му анализира видео игри, вместо да ги играе и коментира. Той разчита да използва академични предмети, за да осигури образователно преживяване за зрителите.

Теоретиците на игрите

Видеоклиповете в Теоретиците на игрите се състои от него да говори над снимки и други видеоклипове. Освен че използва фактически доказателства и изследвания, MatPat също влага много хумор в своите видеоклипове, обикновено преувеличава чувството си за хумор много повече, отколкото би в реалния живот. Ще намерите видео, което се върти около Fortnite, Apex Legends, Assasin’s Creed, Pokemon и Sonic the Hedgehog.

Неговият канал има над 11 милиона последователи на феновете на игри, които обичат да знаят повече и да копаят по-дълбоко в игрите, които играят. Представете си, че имате различна гледна точка на нещо различно от хвърляне на Pokeball на движеща се електрическа мишка. Mattew ще ви отведе на различно пътуване, що се отнася до геймплея и истинската причина, че нещо се случва в игра заедно с кикот тук-там всеки път.

UberHaxorNova

Джеймс Ричард Уилсън-младши, по-известен в интернет като UberHaxorNova е американски коментатор, геймър и комик в YouTube. Акцент върху комика човекът е много забавен, когато преглежда игра.

Последното видео, което гледах, беше когато той пускаше Megaman 11 за първи път. Момчета, ако не го познавате, трябва да започнете с това видео, тъй като веднага ще се влюбите в него.

UberHaxorNova

Можете да кажете, че той е много на земята, много забавен и харизматичен. Той е забавен за гледане. Неговата луда личност и веселите му изродчета си заслужават абонамента. 

Джеймс има повече от 3 милиона абонати на своя канал. Това се дължи главно на неговите отзиви за игри като Resident Evil 2, Megaman, Hitman 2, Spiderman и бойно поле. Ето видеото, което ме накара да се вманиача над канала му.

 

LazarBeam

Ланан Екот, по-известен в интернет като LazarBeam, е австралийски YouTuber най-вече известен с клиповете си Fortnite: Battle Royale. Ранните усилия на LazarBeam в YouTube изобщо нямат нищо общо с видеоигрите. Нямаше коментар за игра, която той играеше.

Страницата му започна, когато започна да прави видеоклипове за популярната игра, Мадън. Сега той избра да разшири обхвата си, като играе в различни игри. И не трябва да е изненада, че една от избраните от него игри е Fortnite. LazarBeam

LazarBeam има почти 10 милиона абонати. Това е най-вече защото той започна да покрива повече игрово съдържание, така че видеоклиповете му да достигнат до по-голяма аудитория. Ето някои от игрите, които LazarBeam обхваща на своя канал:

 • Загробен живот: Играта
 • Call Of Duty: Black Ops 3: Zombies
 • Отрицателно въздействие 4
 • Fortnite: Battle Royale
 • Grand Theft Auto 5
 • Madden 16
 • НБА
 • The Sims 4
 • Отделението
 • WWE
 • Покемон Го
 • Поли мост

DanTDM

Даниел Робърт Мидълтън, известен в интернет като DanTDM, е британска личност в YouTube и професионален геймър. Той покрива десетки игри на своя канал, но основно Minecraft. Той има над 21 милиона абонати, а каналът е посочен като един от най-добрите в Обединеното кралство.

DanTDM

Интересното на страницата на Дан е, че тя обхваща няколко жанра и е насочена към всички възрасти. Той наистина се грижи за зрителите, които са предимно деца. Няма нищо, което той казва, че може да накара детето да действа, и не се кълне много, освен ако не е във видеоклип, насочен към по-възрастни възрасти. На различни игрални конзоли ще намерите актуализирани видеоклипове за Fornite, Let’s Go Pikachu, Spiderman и много други игри.

Има ли още?

Ще намерите стотици YouTubers, които имат свои собствени игрални канали. Някои от тях обаче трябва да засилят играта си, за да стигнат до първите места. Например се нарича един от любимите ми геймъри Cayinator. Играя на Dota повече от 11 години, откакто съществува Dota 1 и никога не ми беше интересно да играя с Techies. След като гледах видеоклиповете на този човек, тренирам по цял ден въз основа на това, което прави в игра. Той е забавен, интерактивен и общува по невероятен начин с другите играчи в играта. Повярвайте ми, когато ви кажа, неговата страница си струва да се провери. Що се отнася до другите YouTubers, ще намерите харесванията на Rezendeevil, TheWillyrex и Vegetta777. Тези момчета са доста добри в това, което правят. Отидете на техните страници и се уверете сами.

Кои са най-добрите YouTube игрални канали? – Заключителни мисли

YouTubers си изкарват прехраната от публикацията си в социалните медии. Геймърите са се възползвали от уебсайта, за да публикуват свои коментари или прослушвания на игри. Няма значение дали покривате популярни игри като Dota 2, League of Legends или Minecraft, може дори да покриете игри за стрелба като Call of Duty и Fortnite, всичко е, че ни предоставя на зрителите чудесно време и някои прозрение също. Предоставих ви най-добрите канали в YouTube, които са строго посветени на геймърите, проверете ги и се насладете.