Bästa IPTV Kodi-tillägg – Topp IPTV-tillägg för Kodi år 2023

Vilka är de bästa IPTV Kodi-tillägg 2023? IPTV är i princip möjligheten att strömma live-TV-kanaler från USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Tyskland eller Frankrike via Internet. Med Kodis popularitet som alltmer ökar letar folk efter videotillägg som gör att de kan titta på IPTV på sin PC, Mac, Android eller FireStick via Kodi-appen. Med det i åtanke har vi satt ihop en lista över toppfria IPTV-tillägg för Kodi. Låt oss ta en titt på de bästa IPTV-Kodi-tilläggen från och med 2023.

Topp VPN för Kodi

Beroende på vilken region du bor i, några av Live TV Kodi-tillägg listade ovan kan vara geoblocked. Det betyder att du inte kan titta live i USA, Storbritannien, kanadensisk, tysk eller australisk TV-kanaler via Kodi på grund av regionala begränsningar. Lyckligtvis finns det en jobba runt som gör att du kan kringgå geografiska begränsningar såväl som skydda din integritet medan du använder Kodi.

VPN, eller virtuella privata nätverk, är i princip ett verktyg som låter dig göra dölj din IP-adress och kryptera all din Internet-trafik. De största fördelarna med att använda VPN är följande.

 • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
 • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
 • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en teknisk freak för att konfigurera en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.
  Kako namestiti Kodi na Android TV Box

Från personlig erfarenhet, ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Kodi. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Kodi-tillägg och har en policy som inte loggar. Kolla in vår granskade lista över de bästa Kodi VPN: n 2023.

Bästa IPTV Kodi Addons 2023 – Sammanfattning

Nedan hittar du en lista över de 5 bästa KTVI-tilläggena för IPTV-strömning. Var och en av dessa tillägg har testats. Lägg gärna till dina egna förslag också i kommentarrutan under den här artikeln. De bästa gratis IPTV-Kodi-tilläggarna är:

 1. iPlayer WWW
 2. USTVNow
 3. Zattoo Box
 4. Rai on Demand
 5. Youtube
 6. Plex

iPlayer WWW – Bästa IPTV Addon år 2023

Hur du installerar iPlayer WWW på Kodi 17 Krypton

Hur du installerar iPlayer WWW på Kodi 17 Krypton

När det gäller IPTV-tillägg för Kodi är det verkligen ingen brist. Men de flesta av dessa tillägg lever sällan upp till deras hype. iPlayer WWW ingår inte i den kategorin. Det är enkelt en av de bästa IPTV-tillägg du kan använda på Amazon FireStick, Android TV Box, PC eller Mac i Storbritannien.

 • Läs mer: Hur man installerar iPlayer WWW på Kodi

USTVNow – The Bunch of the Bunch

Hur man installerar USTVNow Addon på Kodi 17 Krypton

Hur man installerar USTVNow Addon på Kodi 17 Krypton

Från amerikanska expats som bor utanför USA är det detta tillskott de behöver för att se live amerikanska TV-kanaler. Med tanke på USTVNows tillförlitlighet och användarvänlighet, var vi tvungna att lägga till toppen av IPTV Kodi-tillägg.

 • Läs mer: Så här USTVNow på Kodi.

Zattoo Box – The Most Popular

Hur man installerar Zattoo på Kodi - Titta gratis på Live TV

Hur man installerar Zattoo på Kodi – Titta gratis på Live TV

Zattoo Box-tillägget är förmodligen en av de mest populära när det gäller IPTV. Det enda skälet till att det inte är högst upp på vår lista är att de kanaler du får med det här officiella videotillägget beror till stor del på vilken region du för närvarande bor i. Om du letar efter en pålitlig IPTV-addon kan du inte gå fel med Zatto Box.

 • Läs mer: Hur man installerar Zattoo Box på Kodi.
  Как да инсталирате Kodi на Android TV Box

Rai on Demand – En pålitlig IPTV-addon

Hur man installerar Rai on Demand på Kodi 17 Krypton

Hur man installerar Rai on Demand på Kodi 17 Krypton

Det här tillägget är avsett för italienska publik. Rai TV är en offentlig italiensk TV-kanal som sänder allt från sport, nyheter, underhållning och filmer. Rai on Demand-plugin kan hittas i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

 • Läs mer: Hur man installerar Rai TV på Kodi.

DR TV Kodi Addon – Bäst för gratis dansk TV

Hur man installerar DR TV på Kodi - Titta på dansk TV Free Live

Hur man installerar DR TV på Kodi – Titta på dansk TV Free Live

DR TV är en offentlig dansk TV-kanal. Det täcker nyheter, sport, dokumentärer, TV-program och filmer. Om du är danska medborgare är DR TV Kodi-plugin helt enkelt ett måste.

Läs mer: Hur man installerar DR TV på Kodi

Topp IPTV-tillägg för Kodi 2023 – The Wrap Up

Så, vad tycker du om vår lista över ‘Bästa IPTV Kodi Addons’? Anser du att vi har gjort rätt val? Finns det ett tillägg som också förtjänar att vara med på listan? Dela dina tankar genom att lägga en kommentar nedan. Glöm inte att använda VPN för att skydda din integritet online.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me