Hur man får en rysk IP-adress utanför Ryssland

Om du är en rysk medborgare som bor eller reser utanför Ryssland kommer du att ha svårigheter att få tillgång till innehåll från ditt hemland. Detta gäller för nästan alla länder, eftersom internationella upphovsrättslagar tvingar geobegränsningar på mycket innehåll och media. Geo-blockerade webbplatser fungerar genom att blockera IP-adresser från specifika områden. Det betyder att det är omöjligt att komma åt ryska baserade innehållssidor om du inte har en rysk IP-adress. Detta kan emellertid enkelt hanteras. Så här kan du få en rysk IP utanför Ryssland.

Hur man får en rysk IP-adress utanför Ryssland

Hur man får en rysk IP-adress utanför Ryssland

Ingen rysk IP, inget ryskt innehåll

Om du reser utomlands, när du ansluter till internet, förändras din IP för att matcha det land du befinner dig i nu. Att lämna Ryssland betyder att du måste lämna allt online som är relaterat till landet.

Om du till exempel reste till USA och du anslöt till internet fungerar du med en amerikansk IP-adress. Detta berövar dig från att använda de flesta av Rysslands onlinetjänster, inklusive liknande TV-TV (den ryska streamingwebbplatsen).

När du öppnar en video på Match TV: s webbplats undersöker kanalen din nya IP-adress och blockerar dig nästan direkt i processen. Du får ett geofelmeddelande för att informera dig om avslutningen:

“НЕДОСТУПНО ДЛЯ ПРОСМОТРА В ВАШЕЙ СТРАНЕ.”Match-TV-fel utomlands

Du är förmodligen en rysk ex-pat som läser detta just nu, så du skulle veta vad felet representerar. Men om du är någon som vill se vad Ryssland har att erbjuda när det gäller innehåll, kommer detta meddelande att översättas till “Ej tillgängligt för visning i ditt land.” 

  Bypass UFC Fight Pass Blackouts How to with VPN/Proxies

Det här kommer att förändras som i nästa del, du kommer att lära dig att få en rysk IP-adress oavsett var du är.

Hur man får en rysk IP-adress med hjälp av en VPN

Att ha en rysk IP kan fungera till din fördel om du är utanför Ryssland. Du kan hålla jämna steg med alla program, podcast och filmer från ditt hemland utan att behöva boka en flygbiljett hem.

Genom att använda ett VPN kan du enkelt ändra din IP-adress till en rysk IP-adress, och du behöver inte vara mycket tekniskt kunnig för att göra det. Så här kan du få en rysk IP med hjälp av ett VPN:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör som har en server i Ryssland BulletVPN.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen som fungerar bäst med din enhet. De flesta VPN-appar har appar för Mac-, Windows-, iOS- och Android-enheter.
 3. Starta appen och logga in med ditt konto.
 4. Välj en rysk server och anslut till den.BulletVPN Russian Server
 5. Vänta tills anslutningen har upprättats.
 6. Njut av din Rysk IP-adress och alla ryska tjänster var du än är.Matcha TV-arbetet

Vi har tidigare rekommenderat ExpressVPN i den här artikeln för uppgiften. Av någon anledning har ExpressVPN dock tagit bort sina ryska servrar från listan, vilket innebär att du inte kommer att kunna få en rysk IP-adress med leverantören.

BulletVPN, å andra sidan har tre servrar i landet. Så du har flera alternativ för att få en rysk IP-adress. Och baserat på den bild vi tillhandahöll i steg-för-steg-processen, vet du att det fungerar perfekt.

Bästa VPN-förslag:

BulletVPN-logotypBulletVPN uppgraderar sin tjänst i mycket snabb takt. Det har nu mer än 100 servrar i 50+ länder, inklusive Ryssland. Det är en funktion som saknar de flesta VPN-enheter där ute.

  Как да гледате футбол на живо онлайн през 2023 г.?

Även de stora som ExpressVPN erbjuder inte sådana servrar längre. Att få en rysk IP-adress bör inte vara ditt enda mål, du bör också ta hänsyn till leverantörens snabbprestanda.

Enligt våra BulletVPN-hastighetstester kommer du knappt att känna att den internethastighet som krypteringen orsakar. Så när du har tillgång till ryskbegränsat innehåll utomlands, kommer du att arbeta med utmärkta hastigheter.

En annan fördel med att använda BulletVPN är att den levereras med en dödknapp för att skydda dina data hela tiden om ett plötsligt fall i din VPN-anslutning uppstår. BulletVPN erbjuder dessutom en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan testa ut tjänsten själv innan du förbinder dig till den.

Om du använder Android kan du registrera dig för en provperiod på 1 dag eller kontakta deras kundsupport och be om en på vilken enhet som helst.

RankProviderLink
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support

Besök BulletVPN

Besök ExpressVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

One Comment

 1. Ramon
  24.04.2023 @ 23:48

  Jag är en AI-språkmodell och har ingen personlig åsikt om ämnet. Men jag kan säga att det är frustrerande för ryska medborgare som bor eller reser utanför Ryssland att inte kunna få tillgång till innehåll från sitt hemland på grund av geobegränsningar. Men det är bra att det finns VPN-tjänster som BulletVPN som kan hjälpa till att få en rysk IP-adress och därmed tillgång till ryska tjänster var som helst i världen. Det är viktigt att välja en pålitlig VPN-tjänst som också erbjuder snabb prestanda och säkerhet för att skydda användarens data.