Hur man tittar på NCAA March Madness på Kodi

De NCAA basketmästerskap är inställd på att starta på 19 mars med de första fyra och slutar på 8 april 2019 med Final Four. Du har ingen aning om hur upphetsad jag är att titta på några av de bästa NCAA Alley-oops och Swish. Tja, om du har det Kodi, du kommer lätttream mästerskapet med tillägget av mars Madness. Men vad händer om du inte vet hur du konfigurerar det? Det är där jag kommer in. Här är hur du kan se NCAA March Madness på Kodi.


Stream March Madness Free Live på Kodi

Hur man tittar på NCAA March Madness på Kodi

Ställ in March Madness Live Kodi Addon

March Madness har en officiell Kodi addon du kan installera. Det spelar ingen roll vilken enhet du använder, så länge den är Kodi-kompatibel så kan du få den. Följ dessa steg:

 1. Låt oss börja med aktivera Kodi-applikationen.
 2. Nästa, gå över till Add-ons.Ange Kodi-tillägg
 3. Klicka sedan på Box-ikonen längst upp till vänster på skärmen.Paket Kodi
 4. Välj på nästa skärm Installera från arkivet följd av Kodi Add-on Repository.Kodi Add-on Repository
 5. Nu bläddra lite längre tills du hittar det Video-tillägg. Klicka på det.Videotillägg
 6. Sök efter Mars Madness Live-tillägg och tryck på den.Mars Maddness Live-tillägg
 7. Slå Installera -knappen och vänta på Tillägg aktiverad avisering.Installera March Madness Live
 8. Till sist, gå tillbaka till din Kodi-hemskärm och gå till Video-tillägg.
 9. Hittar du Mars Madness Live redo att användas.Lansera mars Madness Live

Inte att March Madness kräver a kabelabonnemang. Därför, även om du har tillägget, behöver du fortfarande ett kabelkonto för att få åtkomst till strömmande innehåll.

Dessutom finns det ett annat sätt som får din March Madness Live på Kodi. Stegen ovan är det enklaste tillvägagångssättet, men det här ger dig samma resultat. Bara gå över till Kodis officiella webbplats och ladda ner March Madness Plugin. Efter det kan du göra det istället för att använda förvaret Installera från zip-fil.

En bättre Kodi med VPN

Du kanske inte vet detta, men Kodis tillägg är det region-begränsad. De flesta av dem är endast tillgängliga i utvalda länder. Ta till exempel March Madness. Även om du lyckades få tillägget betyder det inte att du kan använda det. Endast användare som bor i USA kan, dvs.., tittare med en amerikansk IP-adress.

Lyckligtvis med en VPN, du behöver inte vara fysiskt närvarande i landet. Allt du behöver är att flytta din plats online och lura kanalen att tro att du är där. Men hur är det möjligt? Tja, a VPN döljer din offentliga IP-adress och ersätter den med ett i ett annat land.

Det är naturligtvis baserat på vilken server du ansluter till. När det gäller March Madness Live, måste du ansluta till en amerikansk server. Det ger dig en USA: s IP-adress och direkt tillgång till March Madness oavsett var du är på kartan.

Bortsett från det är Kodi känd för att inte vara så säker. Låt mig utarbeta. Många Kodi-tillägg är inofficiella, därmed, inte lagligt. De bryter med upphovsrättslagar när de erbjuder strömmande material gratis. Plattformen i sig är laglig. Du kan använda betalda tjänster som Netflix och Amazon Prime. Men när du börjar ladda ner inofficiella tillägg, det är där du kommer in i skumma vatten. Om du bara är en användare som gillar att strömma innehåll för Kodi-upplevelsen, få ett VPN. Det kommer dölja din identitet. På så sätt kommer du inte att få problem.

En sak till. Olagliga tillägg är inte det enda du bör hålla ett öga på. Andra tillägg och förvar kommer att göra det utsätta din enhet för hot. Några populära appar (tack vare gratis streaming) kan påverka din enhet med skadlig kod på grund av osynliga uppdateringar. Kodi-spelaren varnade användare att inte installera dem. Var försiktig med vad du laddar ner. Du vet aldrig vad du ska kompromissa med. Lyckligtvis är VPN: er utformade för att avskräcka sådana skadliga attacker med krypteringar på hög nivå. Håll dig säker när du använder Kodi.

Bästa VPN för Kodi

När vi pratar om det bästa VPN måste vi nämna Brittiska Jungfruöarna leverantör ExpressVPN. När du fått en prenumeration på det här kommer du att kunna utnyttja ett stort urval av servrar över hela världen, exakt 3000+ i 94 länder. När det gäller prestanda är denna leverantör brinner snabbt. Du kommer inte att märka det lilla fallet som VPN-krypteringen orsakar. Den perfekta hastigheten och upplevelsen utan svängningar av något slag. 

Om du inte är så upplyst när det gäller teknik har ExpressVPN omfattande guider över hela deras webbplats. Du kan hitta dussintals genomgångar för hur du ställer in sin tjänst oavsett vilken enhet du använder. När det gäller kunderna är de ganska enkla och lätt att använda. Det är en en-klicka-anslut process. Välj bara en server så är du klar.

Säkerhetsmässigt är denna tjänst över toppen. Du får kryptera dina data med en heck of 256-bitars kryptering. För att inte tala om att du kan välja mellan OpenVPN via UDP, OpenVPN via TCP, L2TP – IPSEC, PPTP eller SSTP protokoll. Det ger dig en variation beroende på dina behov. Å andra sidan är integritet också något som VPN värnar om. De antar en strikt nollloggningspolicy där ingen av dina data lagras eller samlas in.

Å andra sidan finns det IPVanish, vilket också är välutrustat för att ge dig den perfekta Kodi-upplevelsen. Som sagt, låt mig kasta lite ljus på andra bästa Kodi VPN: er där ute. Här är de.

Bästa Kodi-tillägg för Live Sports under 2019

Här är en lista över bästa tillägg du kan använda för att streama sport med din Kodi-aktiverade enhet. Observera att alla dessa tillägg är officiella Kodi-plugins.

 1. NBCSN
 2. Fox Sports Go
 3. ESPN
 4. MLB.TV
 5. NHL.TV
 6. USTVNow
 7. NFL GamePass
 8. NBA League Pass
 9. UFC Fight Pass
 10. Youtube
 11. SportsNet nu
 12. Zattoo Box

Strömma 2019-galenskapen på Kodi Live?

Årets NCAA March Madness-turnering lovar att bli enorm. Insatserna har aldrig varit högre och att förutsäga en vinnare kan inte bli svårare. Vilket lag vinner allt? Dela dina förutsägelser nedan. Om du har några frågor om hur man streamer mästerskapet 2019 live på Kodi, du kan alltid lämna en kommentar nedan också.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map