Най-добри добавки за Kodi 2023

Кои са най-добрите добавки на Kodi през 2023 г.? Популярността на Kodi нарасна до замаяни височини през 2023 г. Репутацията на мултимедийния център също се удари. Въпреки че самото приложение е напълно законно, много добавки на трети страни попаднаха под контрол. Това, което много потребители на Kodi не знаят, е, че има много Kodi плъгини, които са напълно легални и безопасни за употреба. За да разберете повече за тези Kodi приложения и добавки, разгледайте „Най-добрите добавки за Kodi 2023“ за Amazon FireStick, Android TV Box, PC, Mac, Xbox One, OpenElec и Raspberry Pi преглед за Kodi 18 и Kodi 17 по-долу.

Най-добрите Kodi Addons 2023

Най-добрите Kodi Addons 2023

Най-добри добавки за Kodi 2023 – Обобщение

По-долу е нашият списък с най-добрите добавки на Kodi за Kodi 18 Leia, както и за Kodi 17 Krypton. Тези добавки са популярни сред Android TV, Amazon Fire Stick, PC, Mac, Raspberry Pi, както и потребителите на Xbox One Kodi.

 1. USTVNow
 2. iPlayer WWW
 3. Youtube
 4. Crackler
 5. Plex
 6. Vevo
 7. ESPN3
 8. Fox Sports Go
 9. Crunchyroll
 10. Popcornflix

Най-добрите Kodi Addons 2023

Ето нашите топ 5 плъгини Kodi за 2023 г.:

1. USTVNOW – Най-добър Kodi Addon

От американските експатри, живеещи извън САЩ, това е добавката, от която се нуждаят, за да гледат телевизионни канали на живо в САЩ. Предвид надеждността и лекотата на използване на USTVNow, трябваше да поставим на върха на нашия списък с добавки Kodi за 2023 г. Подреждането на каналите на USTNOW включва ABC, NBC, CBS, FOX, CW TV, POC и My9.

  Ako nainštalovať doplnky na Kodi 18 Leia

2. iPlayer WWW – Top UK Kodi Plugin

По отношение на най-добрите британски добавки за Kodi, със сигурност няма недостиг. Въпреки това, повечето от тези добавки рядко отговарят на своя свръх. iPlayer WWW не попада в тази категория. Той лесно е един от най-добрите добавки за стрийминг на живо, които можете да използвате на Amazon FireStick, Android TV Box, PC или Mac в Обединеното кралство.

3. Youtube Kodi Addon

Приставката за Youtube Kodi обикновено не би го включила в нашия най-добър списък с добавки Kodi 2023. Поради факта, че Google изтеглят приложението си в Youtube на кутиите Amazon FireStick и Fire TV на 1 януари 2023 г., добавката на Youtube Kodi е задължително за всеки, който използва Kodi на FireStick.

4. Crackler – Топ Kodi Addon за филми

Crackler е безплатна и легална добавка на Kodi, която можете да използвате, за да гледате различни филми и телевизионни сериали. Можете да посетите уебсайта на Crackle или да инсталирате официалния плъгин Crackler Kodi на вашия компютър, Mac, Android, FireStick или Raspberry Pi. Библиотеката от филми и телевизионни предавания, до които можете да получите достъп, зависи от вашия регион. Ето защо използването на VPN се препоръчва.

5. Plex – Best Kodi Addons 2023

Това вече не е Plex срещу Kodi, а по-скоро Plex И Коди. Официалният Plex addon вече се предлага безплатно на Kodi. Това означава, че можете да комбинирате двата най-добри мултимедийни порта в света заедно. Феновете на всяка от платформите също се чудеха как Kodi и Plex ще работят заедно. Най-накрая Plex добави официален аддон към Kodi, който можете да намерите в официалното хранилище на добавки Kodi.

  Ako pozerať filmy na Kodi 17 - Najlepšie odhalené filmové doplnky

Вземете повече съдържание в Kodi – Използвайте VPN

Повечето официални добавки на Kodi работят само в определени региони като САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Германия. За да заобиколите тези регионални ограничения и да гледате на живо и при поискване съдържание на всеки плъгин Kodi, който искате навсякъде, където искате, трябва да излъжете местоположението си онлайн чрез VPN. По-долу са някои от предимствата, които получавате, когато използвате VPN с Kodi.

 • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, като USTVNow, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
 • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
 • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
 • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод, за да настроите VPN връзка благодарение на удобни за VPN приложения на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPN за Kodi през 2023 г. по-долу.

Най-добрите Kodi Addons 2023 – приключване

Независимо дали използвате Kodi 18 Leia или Kodi 17.6 Krypton, горните плъгини, които изброихме по-горе, осигуряват отличен източник за онлайн забавление. Най-важното е, че те са разработени от официалната общност на XBMC. Това означава, че няма да се притеснявате, че тези добавки изведнъж ще спрат да работят.

  Sú Kodi Boxes nezákonné alebo legálne v Austrálii, Kanade, USA?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me