Най-добри новини за Kodi – Гледайте новини на живо на Kodi

Кои са най-добрите добавки за гледане на новини на Kodi? От политика, спорт и бизнес до природни бедствия и войни, гледането на новините онлайн ви дава представа за това какво се случва в света около нас. Kodi има няколко страхотни плъгина, които ви позволяват да гледате новини на живо от САЩ, Великобритания, Австралия, Канада и останалия свят. В рецензията по-долу разглеждаме най-добрите официални новинарски добавки за Kodi за 2017 година.

Най-добри новини за Коди

Най-добри новини за Коди

Най-добрите новини добавя на Kodi

Ето нашите любими официални плъгини Kodi, за да гледаме новините:

 • Fox News
 • Sky News
 • RT
 • Нюсън
 • CBC News
 • вестникарче
 • Телевизор за сенници
 • CNN

Fox News

Fox News предоставя една от най-популярните новинарски станции в света на живо на основните събития, случващи се в САЩ и останалия свят.

Sky News

Подобно на Fox News, Sky News няма нужда от въведение. Това е един от най-гледаните новини канали както в Обединеното кралство, така и в САЩ.

RT – Русия днес

RT представя денонощни информационни бюлетини, документални филми, токшоута и дебати, както и спортни новини и културни програми за Русия, насочени към задграничния новинарски пазар. През 2011 г. това беше вторият най-гледан чуждестранен канал за новини в САЩ след BBC World News и чуждестранна станция номер едно в пет големи градски зони в САЩ през 2012 г..

Нюсън

NewsON осигурява незабавен достъп до излъчвания на живо или при поискване от над 170 местни станции на 113 пазари в САЩ. Достъп до предишни новинарски предавания до 48 часа след излъчването им и споделяйте интересни истории с интегрираната функция за споделяне на социални медии директно от приложението. Потърсете локална станция с интерактивната карта или гледайте най-близката станция на смартфони, таблети или Roku поточни плейъри. Запазете любимите си станции и бъдете в течение с прекъснати известия за новини, изпратени директно до мобилни устройства от местния източник на новините. Поддържайте връзка по всяко време и навсякъде без абонамент за кабел или вход.

CBC News

CBC.ca е онлайн източник на информация в Канада. Изчерпателен уеб сайт за новини, забавления, спорт и бизнес. CBC може да гледате само в Канада. Ето как можете да инсталирате CBC News на Kodi.

вестникарче

Newsy е мрежа от видео новини, която произвежда късоформатни видео новини, които осигуряват актуални новини и актуализации в американските и световните новини, политика и политика, наука и здравеопазване, развлечения, технологии, бизнес и спорт.

Haytstack TV

Телескопът за сено е перфектният добавка на Kodi за наркомани. Гледайте чупене, световни и местни новини в заглавието на новинарски канал, персонализиран за вас.

Как да инсталирате News Addons на Kodi

Всички описани по-горе добавки могат да бъдат намерени в официалното хранилище за добавки Kodi. Ето как можете да ги инсталирате на вашия компютър, Mac, Android, FireStick или Raspberry Pi.

 1. Стартирайте приложението си Kodi и се насочете към „Addons“.
 2. Изберете Икона на инсталатора на пакети в горния ляв ъгъл.
 3. Оттам кликнете върху „Инсталиране от хранилище“ -> Хранилище за добавки Kodi -> Видео добавки.
 4. Кликнете върху Sky News или който и да е друг новини, който искате да добавите -> Инсталирай.
 5. Изчакайте, докато видите известието с активиран Addon.
 6. Сега се върнете на началния екран на Kodi и изберете раздела „Добавки“ от лявата колона.
 7. Кликнете върху Video Addons.
 8. Всички добавки за видео, които инсталирате, ще се покажат тук.

Вземете повече съдържание – Използвайте VPN с Kodi

Много официални добавки на Kodi работят само в определени региони като САЩ, Великобритания, Канада и Русия. За да заобиколите тези регионални ограничения и да гледате на живо и при поискване съдържание на всеки плъгин Kodi, който искате навсякъде, където искате, трябва да излъжете местоположението си онлайн чрез VPN. По-долу са някои от предимствата, които получавате, когато използвате VPN с Kodi.

 • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, като USTVNow, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
 • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
 • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
 • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод за настройка на VPN връзка благодарение на удобни за потребителите VPN приложения на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPN за Kodi през 2018 г. по-долу.

Най-добри новини за Коди – Затваряне

С всичко, което се случва в света в момента, може да бъде доста трудно да бъдете в крак с най-новите новини. Надяваме се, че добавките, изброени по-горе, ще ви помогнат да се запознаете с най-новите новини за Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me