Най-добри новини за Kodi – Гледайте новини на живо на Kodi

Кои са най-добрите добавки за гледане на новини на Kodi? От политика, спорт и бизнес до природни бедствия и войни, гледането на новините онлайн ви дава представа за това какво се случва в света около нас. Kodi има няколко страхотни плъгина, които ви позволяват да гледате новини на живо от САЩ, Великобритания, Австралия, Канада и останалия свят. В рецензията по-долу разглеждаме най-добрите официални новинарски добавки за Kodi за 2023 година.

Най-добри новини за Коди

Най-добри новини за Коди

Най-добрите новини добавя на Kodi

Ето нашите любими официални плъгини Kodi, за да гледаме новините:

 • Fox News
 • Sky News
 • RT
 • Нюсън
 • CBC News
 • вестникарче
 • Телевизор за сенници
 • CNN

Fox News

Fox News предоставя една от най-популярните новинарски станции в света на живо на основните събития, случващи се в САЩ и останалия свят.

Sky News

Подобно на Fox News, Sky News няма нужда от въведение. Това е един от най-гледаните новини канали както в Обединеното кралство, така и в САЩ.

RT – Русия днес

RT представя денонощни информационни бюлетини, документални филми, токшоута и дебати, както и спортни новини и културни програми за Русия, насочени към задграничния новинарски пазар. През 2011 г. това беше вторият най-гледан чуждестранен канал за новини в САЩ след BBC World News и чуждестранна станция номер едно в пет големи градски зони в САЩ през 2012 г..

  Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi 17 Krypton

Нюсън

NewsON осигурява незабавен достъп до излъчвания на живо или при поискване от над 170 местни станции на 113 пазари в САЩ. Достъп до предишни новинарски предавания до 48 часа след излъчването им и споделяйте интересни истории с интегрираната функция за споделяне на социални медии директно от приложението. Потърсете локална станция с интерактивната карта или гледайте най-близката станция на смартфони, таблети или Roku поточни плейъри. Запазете любимите си станции и бъдете в течение с прекъснати известия за новини, изпратени директно до мобилни устройства от местния източник на новините. Поддържайте връзка по всяко време и навсякъде без абонамент за кабел или вход.

CBC News

CBC.ca е онлайн източник на информация в Канада. Изчерпателен уеб сайт за новини, забавления, спорт и бизнес. CBC може да гледате само в Канада. Ето как можете да инсталирате CBC News на Kodi.

вестникарче

Newsy е мрежа от видео новини, която произвежда късоформатни видео новини, които осигуряват актуални новини и актуализации в американските и световните новини, политика и политика, наука и здравеопазване, развлечения, технологии, бизнес и спорт.

Haytstack TV

Телескопът за сено е перфектният добавка на Kodi за наркомани. Гледайте чупене, световни и местни новини в заглавието на новинарски канал, персонализиран за вас.

Как да инсталирате News Addons на Kodi

Всички описани по-горе добавки могат да бъдат намерени в официалното хранилище за добавки Kodi. Ето как можете да ги инсталирате на вашия компютър, Mac, Android, FireStick или Raspberry Pi.

 1. Стартирайте приложението си Kodi и се насочете към „Addons“.
 2. Изберете Икона на инсталатора на пакети в горния ляв ъгъл.
 3. Оттам кликнете върху „Инсталиране от хранилище“ -> Хранилище за добавки Kodi -> Видео добавки.
 4. Кликнете върху Sky News или който и да е друг новини, който искате да добавите -> Инсталирай.
 5. Изчакайте, докато видите известието с активиран Addon.
 6. Сега се върнете на началния екран на Kodi и изберете раздела „Добавки“ от лявата колона.
 7. Кликнете върху Video Addons.
 8. Всички добавки за видео, които инсталирате, ще се покажат тук.
  Cómo instalar IPVanish en FireStick

Вземете повече съдържание – Използвайте VPN с Kodi

Много официални добавки на Kodi работят само в определени региони като САЩ, Великобритания, Канада и Русия. За да заобиколите тези регионални ограничения и да гледате на живо и при поискване съдържание на всеки плъгин Kodi, който искате навсякъде, където искате, трябва да излъжете местоположението си онлайн чрез VPN. По-долу са някои от предимствата, които получавате, когато използвате VPN с Kodi.

 • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, като USTVNow, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
 • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
 • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
 • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод за настройка на VPN връзка благодарение на удобни за потребителите VPN приложения на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

От личен опит, ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPN за Kodi през 2023 г. по-долу.

Най-добри новини за Коди – Затваряне

С всичко, което се случва в света в момента, може да бъде доста трудно да бъдете в крак с най-новите новини. Надяваме се, че добавките, изброени по-горе, ще ви помогнат да се запознаете с най-новите новини за Kodi.

  Как да инсталирате Kodi Addons с браузър TVAddons Git
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me