Bästa VPN för att avblockera GitHub från var som helst

Om du är en avancerad programmerare är jag helt säker på att du har hört talas om det CVS och SVN. Tja, dessa koddelning och publiceringstjänster är typ av tidigare nu. github är den nya aktören inom teknikindustrin, och vi kan berätta varför utvecklarna är glada över det. Projektet med öppen källkod är dock blockerad i vissa regioner. Men det behöver inte vara så länge. Med en VPN, du kan öppna Githubs webbplats trots din nuvarande plats; du behöver bara veta vilket VPN du ska arbeta med. Så, utan vidare, här är bästa VPN: er för att avblockera Github var som helst.

Bästa VPN för att avblockera Github var som helst

Bästa VPN för att avblockera Github var som helst

GitHub – den mest populära katt på Internet

Github-logotypTillbaka 2008, Logical Awesome LLC introducerades till världen av Chris Wanstrath, P. J. Hyett, Tom Preston-Werner och Scott Chacon använder sig av Ruby on Rails.

Nu har namnet ändrats, men ordet Awesome förblev som en titel som denna öppen källa förtjänade. Känd nuförtiden som Github, the Microsofts dotterbolag är en värd för programkontrollversionskontroll.

På Githubs webbplats kan du göra det värd och granskningskod, hantera projekt, och bygga programvara tillsammans med miljontals utvecklare över hela världen.

Som jag nämnde var företaget förvärvades av Microsoft 2023 för 7,5 miljarder dollar. Du får registrera dig med tre metoder: gratis, professionella och företagskonton.

Gratis konton användes vanligtvis för att vara värd för källor med öppen källkod. År 2023 erbjöd GitHub dock obegränsade privata förvar till alla planer, inklusive gratis konton. Ingen lämnas kvar längre, va?

Webbplatsen blev mycket populär under åren. Det har mer än 37 miljoner användare och 100 miljoner + förvar. Det inkluderar ett minimum av 27 miljoner offentliga förvar, vilket tekniskt gör det till den största mängden källkoder över hela världen.

Git to the Hub

Om du vill förstå GitHub bättre bör du först linda huvudet runt vad som gör det till det det är idag. Låt oss börja med Git-delen. Liknande CVS, det är en öppen källkodsversion av styrsystemet. Hjärnan bakom det är Linus Torvalds, du kanske känner honom från det globala fenomenet, Linux. Det liknar liknande Subversion, CVS och Mercurial, för att nämna några.

Du förstår att när utvecklarna skapar något fortsätter de att uppdatera koderna och släpper nya versioner då och då. Dessa styrsystem hålla reda på dessa revideringar och lagra ändringarna i ett centralt arkiv.

Det hjälper utvecklare runt om i världen att enkelt arbeta med varandra som de ladda ner vilken version som helst, göra ändringar, och ladda upp deras arbete för andra att ladda ner.

De flesta användare som använder Linux bör känna till denna process. Det är ganska vanligt att ladda ner nödvändiga filer – särskilt för att förbereda sammanställa ett program från källkoden. Är det inte rätt Linux-nördar?

Men vad gör det bättre än andra system? Tja, Github lagrar filändringar mer effektivt, och det garanterar filintegritet. Det är Git-delen.

Jag tror inte det Nav avsnittet behöver dock en lång förklaring. Vi har etablerat systemet, men var får folk vad de vill – hubben. GitHub.com är där utvecklare lagrar sina projekt och nätverk med likasinnade människor. Det är allt.

Tillgänglighet – användare kan inte få GitHub

GitHub kom från USA, och på grund av detta måste företaget följa USA: s exportlagar. Webbplatsen är tillgänglig över hela världen utom i vissa länder. Tyvärr kommer användare i vissa regioner inte längre att kunna komma åt tjänsten. Det inkluderar Syrien, Iran, Krim, Nordkorea och Kuba

Tillbaka när Barack Obama fortfarande var president, han införde sanktioner mot Syrien och Krim. Nu, Donald Trump ställde upp spelet och skrev ut nya handelssanktioner mot iran.

Det Microsoft-ägda företaget behandlade hur det blockerar användare. Det går inte efter nationaliteter eller etniciteter; det förlitar sig på användare IP-adresser för att bestämma en persons placering. Om du bor i en av regionerna ovan, detta geo-felmeddelande kommer att dyka upp:

”Detta arkiv har inaktiverats. På grund av amerikanska begränsningar i lagstiftningen om handelskontroll har detta förvaring inaktiverats. “GitHub Geo-error

Tror inte att företaget inte är medvetet om den skada det orsakar utvecklare i landet, men vad kan de göra. De måste följa amerikansk lag. Till och med Githubs VD Nat Friedman har förklarat hur olyckligt det här problemet är. Enligt hans tweet:Nat Friedman Tweet

Det behöver inte vara så. Det var därför denna guide fanns i första hand. Låt oss hoppa rakt in i Github-spärrprocess.

GitHub Everywhere – Stegen

Även om GitHub inte tolererar den här metoden, är det fortfarande det enda sättet att göra det. Ja, kringgå geo-restriktioner och ändra din plats använder en Virtuellt privat nätverk.

En VPN låter dig säkert få tillgång till ett privat nätverk och dela data på distans via offentliga nätverk. Det är som en privat tunnel eller en brandvägg skyddar dina data från hot på nätet.

Vid sidan av kryptering av militär kvalitet, dina data verkar komma från det land där servern du anslöt till är baserad. Om du till exempel ansluter till en Amerikansk server, du får en USA: s IP-adress, vilket tekniskt markerar dig som en USA bosatt.

Som ett resultat kommer du att kunna få tillgång till USA-baserat innehåll trots din nuvarande vistelseort. Med det sagt, låt mig visa dig hur du kan avblockera Github var som helst i världen:

 1. Ta först en titt på VPN-leverantörerna som presenteras nedan och prenumerera till en av dem.
 2. Efter det, medan de fortfarande finns på deras officiella webbplats, ladda ner och installera deras VPN-app. Om du inte hittar det använder du din infödda App Store.
 3. Nästa, logga in med din användarnamn och lösenord.
 4. Navigera till serverlistan och ansluta till en amerikansk server.
 5. Till sist, lansera GitHubs webbplats och använda det precis som alla USA-baserade utvecklare.

Bästa VPN för att avblockera GitHub var som helst

GitHub är en viktig resurs för miljontals utvecklare runt om i världen. Men när vi talar om VPN finns det hundratals på marknaden. Men få av dem är det pålitliga, pålitliga och trovärdiga.

Du kan inte bara lita på någon VPN-leverantör du kan snubbla på. Vissa faktorer bör beaktas innan du investerar dina pengar i en leverantör (betoning på Invest dina pengar).

Varför? Eftersom jag inte kommer att prata om gratis VPN-leverantörer. Dessa tjänster kommer gör du mer skada än nytta, om bra är ett alternativ, till att börja med.

Du kommer att läsa ett avsnitt efter recensionen om farorna med gratis VPN: er och några andra premiumpremier som kan ha förskjutits trohet. Låt oss nu fokusera på bästa VPN: er för att avblockera Github runt världen. Nu går vi.

ExpressVPN

ExpressVPN-lock

ExpressVPN har funnits sedan 2009, erbjuder användare branschens bästa kvalitet. Ja, det är förmodligen därför det tog första platsen på vår lista för idag. Men vad gör det så speciellt? Det är naturligtvis funktionerna.

Tjänsten har mer än 3000 servrar på 160 platser i 94 länder. Om det inte ger dig ett obegränsad källa för geobegränsat innehåll, Jag vet inte vad som kommer. ExpressVPN har dessutom bevisat över tid att det kan arbeta runt de starkaste blockeringsmekanismerna i världen.

Du kan till och med komma åt vad du vill ha i Kina trots the Great Fire Wall. Så om en VPN kan kringgå den stora brandväggen i Kina, skulle det vara en bit kaka att kringgå Githubs begränsningar.

ExpressVPN tillåter också Linux användare att använda sin dedikerade app på sin enhet. Det är en kritisk funktion om du använder github, Nej?

Användarnas integritet bör komma först när du vill avblockera Github. Låt oss inte glömma att du är i länder med höga begränsningar, Till exempel iran. Landet också blockerar VPN på territoriet, men det kunde inte hindra ExpressVPN från att ge användarna den online-frihet de vill ha.

Leverantören är genomgående snabb och har stealth-servrar för att hjälpa dig att kringgå alla ISP-block. Prenumerationsmässigt är ExpressVPN lite på pricier sida, men du får så småningom det du betalar för så småningom.

Fördelar

 • Strikt no-log-policy
 • Stort servernätverk
 • Flammande snabba hastigheter
 • Dödsbrytaren
 • 30-dagars återbetalningspolicy
 • MediaStreamer (Smart DNS)
 • AES-256-kryptering
 • Support för livechatt

Nackdelar

 • Det kostar lite mer än andra

NordVPN

NordVPN Cover

NordVPN är ett annat sätt att göra avblockera GitHub men till ett lägre pris. Men priset är inte den bästa kvaliteten som NordVPN har. Det är allt som denna leverantör erbjuder. Låt oss börja med grunderna. NordVPN är baserat i Panama, så det finns ingen datalagring eftersom det är långt borta från räckvidden för Fem-Eyes.

Tjänsten har servrar överallt 60 länder. Det är mindre än ExpressVPN när det gäller räckvidd, men inte när det gäller siffror. Hela servernätverket finns 5000, vilket gör det till det största bland alla VPN: er i branschen.

NordVPN bevisade att det kunde avblockera begränsat innehåll oavsett vilket land du är i. Ta Netflix, till exempel; dess starka block har inte kunnat hindra NordVPN från att komma åt sitt amerikanska innehåll.

När det gäller säkerhet använder NordVPN AES-256-GCM-kryptering med en 2048-bitars DH-nyckel. Det är inte allt; måste du kontrollera dess exklusiva funktioner, som inkluderar Double Hop-kryptering och CyberSec.

Först är den dubbla VPN-funktionen en mekanism som omdirigerar dina data igenom två VPN-servrar istället för en. På så sätt blir din trafik krypterat två gånger, vilket gör det ännu säkrare än tidigare.

CyberSec, å andra sidan är ett sätt att avskärma all oönskad programvara som kan rikta in sig på din enhet. Det inkluderar virus, skadlig programvara och all skadlig programvara World Wide Web har i butiker åt dig.

Nord låter dig använda ditt VPN-konto på sex enheter samtidigt. För att inte tala, kan du testa detta VPN grundligt tack vare det 30-dagars återbetalningsgaranti.

Fördelar

 • 2048-bitars kryptering
 • Ingen loggpolicy
 • Gratis smart DNS
 • 4900+ servrar i 60 länder
 • Double-Hop VPN
 • Sex samtidiga anslutningar
 • CyberSec-funktion
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

Nackdelar

 • Hastighetstester där en byst på vissa servrar

BulletVPN

BulletVPN Cover

BulletVPN är inte så stor av en leverantör, men den säkerhetspåverkan den har på branschen är ganska stor. När vi talar om dess servernätverk, täcker det nästan 30 länder runt om i världen.

Det är ganska anständigt för en leverantör som inte har funnits på länge. Men det som är bra med det är att servrarna det erbjuder strategiskt fastgjord i mycket efterfrågade länder, inklusive USA, Storbritannien och större delen av Asien.

Det som är ännu mer imponerande är att denna nykomling kan avblockera Netflix och liknande utan problem. Om dessa jättar inte kan blockeras, vad kan vi säga om GitHub?

När det gäller säkerhet erbjuder BulletVPN dig valet mellan fem olika VPN-protokoll, inklusive PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 och IKEv2. När det gäller säkerhet bör du alltid gå för OpenVPN.

BulletVPN lägger också till en gratis Smart DNS-proxy till sina tjänster, vilket gör det till en komplett hybridleverantör med mycket att erbjuda. Låt oss inte glömma att det är det en av de snabbaste VPN: erna där ute eftersom dess servrar är väloptimerade för HD-strömning och onlinespel.

Alla VPN på vår lista erbjuder en Kill Switch. BulletVPN lägger dock till en extra hjälpande hand i form av Bullet Shield. Det är en teknik som inte tillåter dig att ansluta till internet om du inte är ansluten till en av BulletVPN: s servrar. Om det inte ökar din integritet vet jag inte vad som kommer att göra det.

Om VPN inte uppfyller dina förväntningar (vilket jag tvivlar på) kan du alltid be om en återbetalning inom 30 dagar efter köp.

Om du vill veta mer, titta nedan:

Fördelar

 • Noll-loggin-policy
 • Flera VPN-protokoll
 • Mycket snabba servrar
 • Gratis Smart DNS-funktion
 • Bullet Shield
 • Kompatibel med olika operativsystem
 • Fem samtidiga anslutningar
 • 30-dagars återbetalningspolicy
 • Automatisk dödsbrytare

Nackdelar

 • Servrar i 30 länder

SurfShark

SurfShark

Surfshark är typ av det nya barnet på kvarteret. Det är fortfarande nytt, men låt inte det lura dig. Den har tillräckligt med funktioner för rival jättarna, inklusive sådana som ExpressVPN.

VPN-leverantören tillåter obegränsade samtidiga anslutningar, vilket innebär att du och alla du känner kan dra nytta av ett VPN-konto. Jag är helt säker på att ingen annan VPN-leverantör erbjuder en sådan tjänst.

Vad gäller sitt servernätverk har SurfShark över 800 servrar i femtio länder. Det är ganska stort med tanke på att tjänsten fortfarande är ny. Du kanske vill veta att SurfShark också kan avblockera Netflix på vilken server som helst.

SurfShak antar a strikt no-log policy, vilket säkerställer att företaget inte lagrar dina data eller håller reda på dina surfaktiviteter. Vidare utmärker sig VPN i säkerhetsavdelningen, men torkar snabbt. Ärligt talat, inte alla servrar jag testade var långsam, bara några av dem. Det är lite lovande åtminstone.

Leverantören låter dig också be om återbetalning om tjänsten inte uppfyller dina förväntningar. Allt du behöver göra är att kontakta deras supportteam via levande chat inom 30 dagar efter köp. Efter det kan du få en full återbetalning.

Fördelar

 • Kryptering på militär nivå
 • Obegränsade samtidiga anslutningar
 • 800+ servrar i 50 länder
 • Avblockerar Netflix
 • Automatisk dödsbrytare
 • Dubbel VPN
 • Nollloggningspolicy
 • Gratis smart DNS

Nackdelar

 • Månadsabonnemanget är lite dyrt
 • Ojämna hastigheter på vissa servrar

GitHub vs. opålitliga / gratis VPN: er

Om du vill spara pengar genom att registrera dig för gratis VPN: er, gör det inte. Nej seriöst, inte.

Du läser förmodligen det här eftersom du är frestad att få en, och jag föreslår starkt att du ser det andra sättet.

Gratis VPN-leverantörer är bara förhärlig proxy. Dom kan se all din trafik, och gör med det som de vill – inklusive skogsavverkning. Du vet aldrig ett VPN: s verkliga troskap såvida inte din expertis ligger inom det området.

Jag har granskat VPN: n länge nu, och hittills rekommenderar jag fortfarande gratis.

Du säger, hur har en VPN råd med sina servrar (vilket kostar en förmögenhet) om det tar ingen avgift för sina tjänster?

Lätt, du blir deras huvudsakliga inkomstkälla. Dessa tjänster säljer dina uppgifter till systerföretag i utbyte mot intäkter. Varför skulle någon vilja det??

Åh, de hävdar att de inte har några loggar? Självklart. Det är exakt vad a skadlig VPN-leverantör skulle hävda. Kort sagt: det enda säkra antagandet är att varje gratis VPN-leverantör loggar. Så håll dig borta.

Det tog mig mycket tid att göra den här recensionen bara för att hjälpa dig. Så lita inte på någon VPN bara för att du ser det ligga där. Till och med premiumleverantörer har sina undergränser. Är det inte rätt HideMyAss?

VPN överlämnat potentiellt kriminell information till feds som svar på ett domstolsbeslut. Oavsett orsaken är om du uppger att du inte har några loggar, var kommer dessa data från? Var försiktig. VPN: erna på vår lista har inte loggar. Använd den information du fick här idag.

Bästa VPN för GitHub – Parting Words

Tja, där har du det. Oavsett var du bor, oavsett om det är Syrien, Iran, Storbritannien, Australien, eller någon annanstans i världen kan du åtkomst till GitHub utan problem. Kom bara ihåg att välja en VPN som passar dina behov.

Varje VPN-leverantör ovan kommer att göra det avblockera GitHub. Glöm dock inte vad du letar efter när det gäller sekretess. Läs granskningen väl och låt mig veta i kommentaravsnittet vilken VPN-leverantör du valde som din online-följeslagare.