De 10 bästa apparna för PS4 som du helt enkelt behöver installera

Vill du förbättra din PS4-upplevelse utan att gå igenom mycket besvär? Oroa dig inte. Vi har täckt de 10 bästa apparna för PS4 och hur du kan komma åt dem var som helst i världen.

De absolut bästa apparna för PS4

De absolut bästa apparna för PS4

10 bästa apparna för PS4 – snabb översikt

Här är en snabb översikt över de bästa PS4-appar / kanaler du kan använda:

 1. Netflix
 2. Rycka till
 3. PlayStation Vue
 4. Amazon Prime Video
 5. BBC iPlayer
 6. Youtube
 7. Crunchyroll
 8. Pluto TV
 9. Tubi TV
 10. Spraka

Hur man får de 10 bästa apparna för PS4

En av sakerna som jag märkte när jag först fick min PS4, efter att jag slutade fangirling, är att jag inte hade tillgång till alla appar jag visste skulle göra min upplevelse fantastisk. Saken är att appar, precis som streamingwebbplatser, måste följa internationella upphovsrättslagar. Med andra ord, jag hade inte tillgång till många appar för PS4 som jag ville använda

Om appen ger dig tillgång till innehåll har den inte rättigheter till luft i din region, kommer appen att geo-blockeras. Det har inte mycket ekonomiskt mening för utvecklarna av dessa appar att släppa olika appversioner för olika länder. Så de väljer att begränsa användare baserat på deras plats.

Hur en app gör detta är genom att förbjuda alla IP-adresser som inte tillhör den region de vill rikta in sig på. Det är därför meningsfullt att människor över hela världen har problem med att komma åt alla appar som vi listar nedan.

Lyckligtvis visste jag hur jag skulle lösa detta problem. Allt jag gjorde för att komma åt var och en av dessa appar använder min VPN och kunde komma åt apparna för PS4 som jag ville ha. Du kan kolla denna instruktionsartikel om hur du installerar ett VPN på din PS4 för att hjälpa dig genom denna process.

Jag förklarar vad en VPN är och vad den kan göra för dig när vi diskuterar de bästa apparna för PS4.

De 10 bästa apparna för PS4

Så nu när du vet vad en VPN gör och hur den kan hjälpa dig att komma åt de bästa apparna för PS4 där ute, låt oss prata om dessa appar för en sekund.

  Cómo ver la televisión francesa fuera de Francia

Här är de bästa apparna du kan använda på din PS4:

Netflix

Netflix behöver ingen introduktion. Det är en av de mest använda streamingplattformarna på global nivå. Alla vet dock att Netflix erbjuder olika innehåll för varje land. Den mest eftertraktade regionala Netflix tycks vara USA eller Storbritannien.

Genom att ansluta till en amerikansk eller brittisk server kan du komma åt amerikanska eller brittiska Netflix var som helst i världen. Var dock försiktig, Netflix har kommit hårt ner på proxyer och VPN: er. Inte alla VPN kan avblockera Netflix. Lyckligtvis har ExpressVPN lyckats kontinuerligt tillhandahålla denna tjänst till sina användare.

Rycka till

Om du inte vet om Twitch ännu, kommer du definitivt att missa. Denna app ger dig tillgång till digitala videosändningar och är fylld med udda och informativa personligheter. Twitch är mestadels fylld med innehåll dedicerat till videospel, men du kan också hitta strömmar för konst, musik, talkshower och till och med vissa TV-program.

Olika regioner får olika tjänster på Twitch, som att tjäna symboler genom att titta på League of Legends-innehåll. En VPN hjälper dig att komma åt alla tjänster du kanske missar.

PlayStation Vue

Här är en tjänst som PlayStation själv lanserade för att komplettera dina OTT-strömningstjänster. Problemet med PS Vue är att det bara finns i USA. Inte bara det, utan den plats du prenumererade på tjänsten är den enda platsen som du kan använda ditt konto på.

Med andra ord kan du använda ett VPN för att skaffa dig ett PS Vue-prenumeration, men se till att du ansluter till en specifik amerikansk server. Notera servern (var är den exakt i Amerika?) Och använd den varje gång du vill komma åt den här tjänsten.

Amazon Prime Video

Du kan komma åt Amazon Prime-video via deras app på PS4. Naturligtvis är du antagligen redan medveten om att innehållet på Amazon Prime endast riktar sig till en amerikansk kundkrets. Samma som med PS Vue kan du använda ett VPN för att starta ett amerikansk Amazon Prime-abonnemang. Anslut alltid till en amerikansk server när du håller på att använda den här appen, annars kan du bara komma åt titlarna “Watch While Abroad” (ledtråd: det är inte många titlar).

BBC iPlayer

BBC iPlayer är streaming-appen tillägnad BBC. Det är helt gratis på din PS4 och ger dig tillgång till en mängd program, filmer och talkshows.

Precis som med de flesta av BBC: s tjänster, är denna app endast tillgänglig i Storbritannien. Om du vill använda BBC iPlayer på din PS4 använder du ditt VPN för att ansluta till en UK-server först. När du har gjort det och fått dig en IP-adress i Storbritannien har du all tillgång du vill ha.

  Hur man tittar på brittiska TV-kanaler i Grekland inom några minuter

Youtube

Här är en annan app som inte kräver introduktion. Du kan enkelt hålla jämna steg med alla dina YouTube-prenumerationer direkt från din PS4 med deras dedikerade YouTube-app. Om du är en innehållsskapare kan du använda appen för att ladda upp dina videoklipp också.

Crunchyroll

När det gäller de bästa streamingapparna för PS4 kommer Anime-fans definitivt att njuta av Crunchyroll. Crunchyroll är en av de mest använda amerikanska Anime-baserade webbplatserna och erbjuder ett brett utbud av Anime och Manga för alla användare att njuta av.

Crunchyroll är dock en tjänst som endast erbjuds i USA. Du kan enkelt komma åt Crunchyroll-appen på din PS4 var som helst i världen med en VPN. Anslut bara till en amerikansk server!

Pluto TV

Här är en app som är perfekt för trådklippare överallt. Pluto TV ger dig tillgång till massor av gratis TV-kanaler. Du kan hitta innehåll på nyheter, sport, filmer, TV-program, musik, tecknade filmer och till och med virala videor.

Samma som med de flesta appar på den här listan är Pluto TV: s fullständiga innehållsarsenal endast tillgängligt i USA. Använd en amerikansk server på ditt VPN för att komma åt den här appen var som helst i världen.

Tubi TV

Detta är en fantastisk gratisapp som ger dig tillgång till tusentals filmer och TV-serier. Tubi TV erbjuder obegränsad strömning, ingen prenumeration eller kreditkort behövs. Du kommer att behöva ta itu med några annonser här och där, men de är ingenting jämfört med reklam på vanlig TV.

Du måste använda en VPN och ansluta till en amerikansk server för att få tillgång till allt Tubi TV: s innehåll.

Spraka

Vårt senaste val för bästa appar för PS4 är Crackle. Denna app handlar om det exklusiva Sony-innehållet. Du får tillgång till en roterande skiffer av Sony Crackle Originals. Tjänsten är också helt gratis och kräver ingen prenumeration alls. Perfekt för snören överallt.

Crackle finns i USA, Kanada, Australien och 18 länder i Latinamerika. För användare som vill njuta av den här tjänsten men som råkar bo någon annanstans kan du använda ett VPN för att få den åtkomst du vill ha.

Vad är ett VPN?

Jag har lagt märke till att många människor inte riktigt förstår vad en VPN gör eller hur det kan gynna dig, användaren.

Låt mig börja med att förklara vad en VPN gör. Förkortning för Virtual Private Network, en VPN är först och främst ett cybersecurity-verktyg. Men en av dess grundläggande säkerhetsfunktioner ger en VPN möjlighet att få åtkomst till geo-blockerade appar och webbplatser. I grunden krypterar en VPN dina data och omdirigerar din trafik genom sina egna säkra servrar. När din trafik dirigeras om ändras din offentliga IP-adress så att den matchar serverens plats.

  Как да инсталирате VPN на Roku - пълна настройка

När din IP-adress ändras får du åtkomst till de webbplatser som är begränsade till platsen för servern du använder. Så om du vill använda en app som bara är tillgänglig i Storbritannien, använd en UK-server. Endast tillgängligt i USA? En amerikansk server är vad du bör ansluta till.

Du kan kolla in vår Bästa VPN för PS4-artikel för att ta reda på vilket VPN du ska använda. För det korta svaret: vi föreslår att du använder ExpressVPN på din PS4. Denna leverantör är känd som den bästa VPN på marknaden och erbjuder en hel lista med funktioner till sina användare. Du kan också testa tjänsten genom att dra nytta av deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Vad kan en VPN göra för dig?

Fördelarna med en VPN går långt utöver att helt enkelt ge dig tillgång till innehåll. Även om detta är en av de mest eftertraktade fördelarna med ett VPN, är det inte den enda fördelen. Med ett VPN kan du:

 • Bypass ISP Throttling: Ibland stryker (begränsar) en Internet-leverantör av en användares internet om de laddar ner mycket innehåll eller besöker många streamingwebbplatser. En VPN kommer att hjälpa till att hålla din trafik dold för din Internetleverantör, i praktiken genom att kringgå ISP Throttling.
 • Lägg till anonymitet till din anslutning: Din offentliga IP-återspeglar din fysiska plats. Eftersom en VPN ändrar din offentliga IP, gör det att det verkar som om du befinner dig någon annanstans. Din IP är som din identifierare, genom att ändra den ger du ett extra lager anonymitet medan du är online.
 • Skydda dina uppgifter mot möjlig datastöld: VPN: er krypterar dina data, det är en av deras grundläggande funktioner. Det betyder att det gör det oerhört svårt för någon att stjäla någon av dina uppgifter. Faktum är att VPN-industristandarden för krypteringar (256 AES-krypteringar) är så stark att superdatorer ännu inte har kunnat knäcka krypteringarna.
 • Säkra alla internetanslutningar, inklusive offentlig WiFi: Eftersom VPN: er tunnelar din trafik genom sina egna säkra servrar låser de i din trafik och blockerar alla som försöker övervaka eller röra med det du gör online. Av den anledningen är VPN: er de bästa verktygen som kan användas när man ansluter till offentlig WiFi, som vanligtvis är en arn för hackor och attacker..

Så, som du kan se, är ett VPN ett mycket praktiskt verktyg att ha i ditt internet-säkerhetsarsenal.

De bästa PS4-apparna – slutliga tankar

Där har du det, de 10 bästa apparna för PS4. Om du kopplar ihop din PS4-upplevelse med en pålitlig och trovärdig VPN, kommer du att kunna blockera en hel rad appar och innehåll från din egen soffas bekvämlighet. Kom ihåg att en VPN kan kringgå den geo-blockerade som påförs av en app, men den kan inte kringgå någon registrerings- eller prenumerationsavgift som krävs.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me