Hur byter jag IP-adress till ett annat land?

Hur byter jag IP-plats till ett annat land på Mac, Android, Windows PC, iOS eller någon annan enhet? I många fall kanske vissa webbplatser och appar inte är tillgängliga på din nuvarande plats på grund av regionala begränsningar. Netflix, Hulu, Amazon, BBC och Sky är bara ett urval av streamingkanaler du bara kan besöka i vissa länder. För att kringgå geografiska begränsningar, måste du ändra din IP-adress till ett annat land som USA, Storbritannien, Kanada, Australien eller Tyskland? I den här tutorialen kommer jag att visa dig hur du kan förfalska din online-plats med VPN.

Hur byter jag IP-adress till ett annat land?

Hur man ändrar IP-adress till ett annat land?

Hur man ändrar IP-adress till ett annat land med VPN

Ett VPN eller ett virtuellt privat nätverk är en säker tunnel som krypterar all din Internet-trafik. När du ansluter till en VPN-server maskeras din riktiga IP-adress. Istället verkar du surfa på webben med IP-adressen till VPN-servern du är ansluten till. Med andra ord, om du vill ändra din IP-adress till USA måste du helt enkelt ansluta till en amerikansk VPN-server. Hela processen är ganska rak framåt. Samma process kan användas för att ändra IP-adressen till Storbritannien, Kanada, Australien, Tyskland, Frankrike eller något annat land i världen.

  1. Välj en specifik VPN-leverantör och köp ett av deras prenumerationer: Du hittar att de flesta tjänster erbjuder upp till 3 alternativ, och det årliga alternativet är alltid det billigaste på lång sikt. Trovärdiga, som ExpressVPN, kommer också att erbjuda en återbetalningsgaranti om du inte är imponerad av deras tjänst.
  2. Installera VPN-klient från leverantörens webbplats: På din leverantörs webbplats hittar du en mängd olika versioner för din enhet. Ladda ner och installera din respektive version.
  3. Starta VPN-klienten och logga in: För att göra detta behöver du samma referenser som du använde under registreringen.  
  4. Välj en serverplats: En tumregel här skulle vara att välja den serverplats som är närmast dig, men du måste också se till att den ligger på samma plats som där ursprunget till det innehåll du vill ha åtkomst till.
    Välj din önskade VPN-plats

    Välj din önskade VPN-plats

  5. Starta anslutningen: Gör detta genom att trycka på den stora knappen du ser. När den är ansluten kommer den att läsa så på din skärm, tillsammans med den nya platsen som din IP-adress kommer att peka på. VPN All Setup 
  What Is A Smart DNS Proxy

Bästa VPN för att byta IP-adress till ett annat land

I allmänhet, ju fler VPN-platser som VPN-tjänsteleverantören har att erbjuda, desto fler länder kan du ändra din IP-adress till. Pålitliga VPN-tjänster har VPN-servrar spridda över hela världen. Här är de bästa VPN-tjänsterna för att byta IP-adresser till olika regioner inklusive USA, Storbritannien, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Kina, Japan eller Spanien.

Låt oss ta en mer djupgående titt på var och en av dessa VPN i tabellen ovan. Jag granskade dessa VPN-leverantörer och kom med följande specifikationer. Detta hjälper dig att avgöra om du ska investera i VPN: s tjänst eller inte. Nu går vi.

ExpressVPN

ExpressVPN är en av de mest anmärkningsvärda VPN-leverantörerna som du någonsin hittar på marknaden. Den här respekterar vilken integritet handlar särskilt på dessa tider internet. Det är baserat på Brittiska Jungfruöarna och har mer än 2000 servrar i över 90 länder. Du kommer att kunna dra nytta av tusentals IP-adresser när de står till ditt förfogande när du registrerar dig.

En VPN: s enda syfte är att tillhandahålla säkerhet och anonymitet. Därför erbjuder ExpressVPN 256-bitars AES-kryptering samt OpenVPN, PPTP, SSTP och L2TP / IPSec. Du kommer att kunna dra nytta av en VPN-anslutning på 3 enheter per konto, vilket är bra med tanke på kvalitetsnivån som VPN erbjuder.

Å andra sidan är deras applikation mycket lätt att använda. Det här är bra, särskilt om du är en nybörjare som inte vet hur tjänsten fungerar. Om du talar om integritet kan du använda ExpressVPNs stealth-servrar om du bor i ett mycket begränsat område. Inte ens din regering eller ISP kan spionera på vad du gör när du nu kommer åt internet. ExpressVPN upprätthåller strikt noll-loggarantin. Dina data är helt säkra hos denna VPN-leverantör. För mer information, ta en titt på vår ExpressVPN-granskning.

NordVPN

NordVPN visade sig också värda att göra listan i denna recension. Utan tvekan har denna Panama-baserade VPN-leverantör det största servernätverket för alla VPN: er som jag stötte på genom åren. Tjänsten erbjuder mer än 5000 servrar i över 62 länder. Kan du berätta hur många strömningskanaler du kan avblockera med ett knapptryck?

Leverantören utnyttjar också sitt expansiva nätverk för att tillhandahålla funktioner och tjänster som bara den kan. Låt oss prata Double VPN, som omdirigerar dina data via två servrar istället för en. Det fördubblar din kryptering. Du känner till den effektiva 256 bitars AES-krypteringen? Ja, föreställ dig att det fördubblats på din internettrafik.

  How to Get a Russian IP Address Outside of Russia

Du hittar servrar som är optimerade för att fungera bäst beroende på användarnas behov. Jag pratar om strömmande, torrent, ladda ner filmer eller bara surfa på Internet.

SmartPlay är Nords egen Smart DNS Proxy, som används för att enkelt komma åt geobegränsade webbplatser. För att se vad mer tjänsten har att erbjuda, ge detta NordVPN Review en snabb gander.

BulletVPN

“Bullet” i namnet på denna VPN lever verkligen upp till titeln. BulletVPN är en av de snabbaste VPN-leverantörerna du kommer att driva i VPN-branschen. Vad du än letar efter, oavsett om det går förbi regionala begränsningar eller helt enkelt surfar på webben anonymt, kan denna VPN bevilja dina önskemål online.

Tyvärr, när du tittar på dess serverlista, blir du lite besviken eftersom nätverket är lite litet. Det har inte så många serverplatser som de andra på den här listan, men det har placerat sina servrar mycket strategiskt runt om i världen för att tillgodose dina behov perfekt.

BulletVPN erbjuder dessutom en smart DNS-tjänst, på så sätt kan du strömma geografiskt blockerade kanaler utan att behöva tappa en del av din anslutningshastighet under processen. Dessutom kommer du att dra nytta av andra funktioner när du registrerar dig med BulletVPN, inklusive en Kill Switch, obegränsad bandbredd och naturligtvis strikt att logga policy. För mer information, kolla detta BulletVPN granskning.

SurfShark

Letar du efter ett VPN som faktiskt packar en stans? Du hittade det. SurfShark är en ny post i VPN: s värld. Men låt inte detta nya barn lura dig, det har tillräckligt med tjänster för att konkurrera med jättarna i branschen. Med sina ultrasnabba servrar och intuitiva appar fångar den här tjänsten gradvis, bara ge den lite mer tid.

Du kan använda Surfshark utan att frukta för dess loggningspolitik, den är baserad på Brittiska Jungfruöarna. Tjänsten tillåter också obegränsade samtidiga anslutningar och bandbredd. För att vara ärlig har jag aldrig stött på någon VPN-leverantör som erbjuder mer än 10 anslutningar under ett konto, och det finns inte ens på min lista. Dess servernätverk är ganska anständigt för en ny VPN. Du kan använda mer än 800 servrar i över 50 länder. För att inte tala om att SurfShark är en av få VPN som kan ge dig tillgång till amerikanska Netflix. Du vet att Netflix har förmågan att blockera VPN idag. Tja, inte den här. Läs mer om detta SurfShark granskning.

  Cómo ocultar la dirección IP en iPhone

Alternativa metoder för att ändra IP-adress till olika länder

Du kan också använda smarta DNS-proxytjänster som Unlocator för att kringgå geografiska begränsningar som åläggs vissa webbplatser och appar. När du använder Smart DNS förblir din offentliga IP-adress emellertid orörd. Endast de webbadresser som exponerar din nuvarande plats för webbplatsen du försöker komma åt dirigeras igen. Det innebär också att du bara kan avblockera specifika webbplatser med Smart DNS.

Unlocator stöder avblockering av över 220 strömningskanaler från hela världen. Detta inkluderar Sky Go, BBC iPlayer, Hulu, BeIN Sports, HBO Go, ABC GO och många andra. Du kan prova deras tjänst genom att registrera dig för en gratis 7-dagars rättegång.

Fördelarna med att ändra din IP-adress

Det har ställts tidigare: “Varför behöver du ändra din IP-adress?” Tja, svaret är ganska enkelt, dölj din identitet. Varje offentlig IP-adress kan spåras tillbaka till den faktiska platsen för enheten som håller den. När du prenumererar på en internettjänst får du automatiskt en IP-adress som är unik för din enhet. Din regering, internetleverantören och alla som känner sig vägen runt internet kan ta reda på var du bor. Ta en titt på detta om du fortfarande inte är övertygad. Jag är i Tyskland nu och när jag använder det här IP-verifierare, den visar alla detaljer om min anslutning när det gäller plats, enhet och webbläsare. Tyskland Läge

Så låt mig berätta om fördelarna du får när du ändrar din IP och döljer din identitet:

Omgå regionala begränsningar: När du ansluter till en server i ett annat land med ditt VPN kan du få åtkomst till allt som är begränsat till det området online. Till exempel kommer en amerikansk IP-adress att ge dig åtkomst till amerikanska Netflix, Hulu och mer. En brittisk IP-adress låter dig strömma BBC iPlayer, ITV och Channel 5, etc. …

Bläddra anonymt: När du använder en annan IP-adress kommer din ursprungliga att täckas. Därför surfar du på webben anonymt och utan att spåras av din Internetleverantör och regering.

Hur man ändrar IP-adress till ett annat land – slutliga tankar

Det är synd att du inte kan komma åt någon webbplats du vill oavsett din nuvarande plats utan att använda tjänster som ExpressVPN. Men det är den typ av värld som vi för närvarande lever i. På grund av licensavtal kan streamingkanaler bara sända live och on-demand innehåll i vissa länder. Lyckligtvis, genom att använda ExpressVPN eller liknande produkter, behöver du inte oroa dig för det längre.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me