Hur man får spansk IP-adress utomlands

Byt till en spansk IP-adress utanför Spanien? Du skulle inte veta hur värdefull din spanska IP-adress är förrän du lämnar Spaniens gränser. När du är i Portugal, Mexiko, Argentina, Brasilien, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, USA, Storbritannien eller till och med Italien, kommer du att bli avskild från dina spanska TV-tittar och hemtjänstens privilegier. Du kommer inte längre att kunna få åtkomst till något av din hemstads innehåll eftersom din IP helt enkelt ändrades när du flyttade till ett annat land. För att mildra problemet och få åtkomst till dina favoritspanska TV-kanaler, webbsidor, tjänster och show måste du få en Spansk IP utomlands. Och det enda sättet att göra det är med en virtuellt privat nätverk, bättre känd som en VPN.

Hur man får en spansk IP

Hur man får en spansk IP

Skaffa en spansk IP med hjälp av ett VPN

Om du vill komma åt spanska strömningskanaler och banktjänster från utanför Spanien, samtidigt som du behåller din online-säkerhet och integritet, behöver du ett VPN.

Det virtuella privata nätverket designades som en cybersecurity-verktyg den där krypterar dina online-data och omdirigerar genom sitt servernätverk. Allt du behöver göra är att välja en serverplats och ansluta till den. När denna anslutning har upprättats, kommer ditt VPN att kryptera din trafik och skicka den via servern du valt.

  How to Watch Masterchef Australia 2023 Free Live Online

Denna process kommer också skämma bort din online-plats eftersom VPN kommer att dölja din faktiska IP-adress och ge dig en ny från regionen du valt. Enkelt uttryckt, om du vill ha en spansk IP-adress måste du ansluta till en server från Spanien. Som ett resultat verkar det som att du surfar på internet inifrån landet, vilket ger dig tillgång till varje spansk-begränsad webbsida.

Och om du följer stegen nedan får du din spanska IP på nolltid:

 1. Skaffa dig en VPN-tjänst som har serverplatser i Spanien. Men se till att det är så bra ExpressVPN med starka säkerhetsfunktioner och snabba hastighetsnivåer. 
 2. När du har skapat ditt konto måste du ladda ner och installera appen på din enhet. De flesta VPN tillåter flera samtidiga anslutningar med ett enda konto.
 3. Nu när du har appen på din iPhone, iPad, Android, PC eller Mac, öppna den och logga in.
 4. Anslut till en server från Spanien.
 5. När din anslutning har upprättats kan du göra det få tillgång till vilken spansk webbplats som helst du vill.

Bästa VPN för att ändra din IP-adress

Liksom med alla andra produkter finns det bra VPN och dåliga. De som erbjuder bra tjänster kommer att kosta dig i genomsnitt 10 dollar per månad, men för alla funktioner du får, är det värt det. Gratis tjänster, å andra sidan, kommer att kosta dig så mycket mer än pengar. De kommer på bekostnad av din integritet och säkerhet online eftersom deras krypteringsprotokoll är antingen svag eller obefintlig. När det gäller sekretess kommer de att göra det lagra dina data och sälj dem annonsörer eller andra tredje parter.

  Cómo ver NHL en Roku Live

Det är därför jag rekommenderar att du gör vad jag gjorde för att titta på Gran Hotel från Australien och prenumerera på ExpressVPN. Månadsavgiften för denna tjänst är $ 12,95, vilket gör det till ett av de dyraste VPN: erna på marknaden. Men när du tittar på vad du får för den mängden pengar kommer du att betrakta det som en förhandla.

 • AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet.
 • Dödsbrytaren. 
 • Inga insamlade eller delade data.
 • Smart DNS-proxyservice.
 • DNS-läckskydd. 
 • Stort servernätverk (3 000 servrar i 94 länder).
 • Stöd för Torrenting och P2P-delning.
 • Möjlighet att komma åt alla Netflix-bibliotek.
 • Utmärkta hastigheter.
 • Upp till fem enhetsanslutningar samtidigt per konto.
 • Kundtjänst dygnet runt (med livechattfunktion).
 • 30-dagars återbetalningspolicy.

Och om du vill ha andra alternativ att överväga, kolla in dessa elitalternativ nedan. Du kan också läsa mer om de bästa VPN: erna för Spanien i denna recension.

Varför behöver en spansk IP?

Få åtkomst till geobegränsningar

En VPN tillåter dig kringgå geografiska begränsningar genom att ändra din plats på nätet. För att få tillgång till spanska webbplatser från hela världen behöver du en spansk IP-adress för att lura webbhotell att tro att du är bosatt i Spanien. Genom att helt enkelt klicka på en spansk server med din VPN-app kan du ändra din IP-adress och avblockera den webbplats du vill ha.

Lär dig spanska

Vad händer om du vill lära dig spanska och innehållet du behöver finns i Spanien? Du måste få en spansk IP-adress för att få tillgång till spanska material. Dessutom finns det inget bättre sätt att lära sig ett språk än att hänvisa till originalinnehåll som filmer, nyheter och TV-program.

  Cómo ver el jueves por la noche fútbol en vivo fuera de EE. UU.

Utför affärer

Om du är en spansk affärsägare som tar en lång semester måste du hålla koll på ditt företag och se till att allt är okej. Du kanske också vill kontrollera ditt bankkonto eller göra transaktioner från utlandet. Saken med banktjänster är att de ofta är geo-blockerade utanför sina respektive regioner på grund av säkerhetsproblem. Men med en spansk IP-adress kommer du att se ut som om du var i landet och du kommer att kunna utföra dina företag säkert och privat.

Handla för mindre

Att byta till en spansk IP-adress kan också sparar dig ganska mycket pengar när du shoppar online. Du kan dra nytta av flera rabatter som händer i Spanien eller närliggande länder eftersom du verkar vara i landet.

Skaffa en spansk IP-adress

Din IP-adress har mycket att avslöja om din identitet och plats. Om du inte döljer eller ändrar din IP-adress blåses skyddet online så att vem som helst kan kontrollera din onlineupplevelse. Inte bara kan tredje parter spionera på dig, utan de kan också hindra dig från att få åtkomst till specifikt innehåll. Om du är en spansk expat som vill titta på Movistar TV, RTVE och Telecinco måste du använda en VPN för att få en spansk IP.

Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan vilket VPN du har valt att få dig själv att ändra din IP.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me