Hur man tittar på ABC iView utanför Australien

ABC iView är en onlinewebbplats där du kan strömma innehåll av ABC iView’s valda program och livekanaler. ABC iView är geoblocked utanför Australien. Om du bor i något land som t.ex. Kanada, USA, Storbritannien, Frankrike, Indien eller Sydafrika du kommer inte att kunna strömma innehåll på denna webbplats. Även om det finns ett sätt du kan kringgå de geografiska begränsningarna uppsatt av ABC iView, och det är genom att antingen använda a VPN eller a Smart DNS Proxy. ABC iView stöder många enheter inklusive din PC, Mac, iPhone, iPad, Android och Smart TV. Så om du har något av dessa enheter och vill strömma innehåll på ABC iView medan du är ute Australien, du kan nu.

Hur man tittar på ABC iView utanför Australien - Avblockera via DNS eller VPN Proxy

Hur man tittar på ABC iView utanför Australien – Avblockera via DNS eller VPN Proxy

Se ABC iView utanför Australien med hjälp av en VPN

Det första sättet att avblockera ABC iView om du bor i ett annat land än Australien, du kan kringgå de geografiska begränsningarna genom att använda en enkel VPN. Enkelt uttryckt, a Virtuellt privat nätverk ändrar din dators IP adress till en som servern kommer att komma överens om att skicka data till; i det här fallet IP adress måste vara australier. Det finns många andra fördelar med att använda en VPN, de kan vara vana vid avblockera innehåll på andra webbplatser som Stan, BBC iPlayer och Showtime också.

 • I början måste du registrera dig för en kvalitet VPN som tar hand om allt du behöver för det.
 • Uppsidan omkring VPN är att de ger din anslutning extra säkerhet och integritet när du surfar eller strömmar.
 • VPN är fäst med speciella programvara och drivrutiner; du måste installera dessa på enheter som du kommer att strömma på. Kom ihåg VPN Stöd enheter som din PC, Mac, Android, iPhone och iPad.

En pålitlig VPN tillgängligt på marknaden är ExpressVPN, det kommer med ett 30-dagars återbetalningsavtal där du har en månad att testa produkten och se hur den är. ExpressVPN borde kunna kringgå de geografiska begränsningarna för ABC iView utan problem. Om du av någon anledning inte lockas till ExpressVPN, det finns många andra VPN tillgängliga på marknaden som borde kunna avblockera ABC iView.

Hur man avblockerar ABC iView utanför Australien via en smart DNS-proxy

Den alternativa metoden att använda a VPN, använder en Smart DNS Proxy. Den här metoden kräver att du är lite praktisk med en dator och förstår datorns nätverkskonfiguration. Så a Smart DNS Proxy funktioner genom att omdirigera trafiken som kommer till din dator och skicka den till en dator som har en Australiensisk IP, genom att göra detta kommer servern att tro att det är din dator och börja skicka ditt innehåll. Det är lite svårare att konfigurera, men om du gör det ordentligt – kommer du att strömma innehåll på ABC iView omedelbart.

 • Det bra med Smart DNS Proxy är att det inte påverkar din internethastighet när du strömmar in innehåll.
 • Du behöver inte heller ändra din virtuella plats varje gång du vill visa innehåll på en annan plattform.
 • Nu är nackdelen med att använda en Smart DNS Proxy är det din ISP kan kapa och använda transparenta proxyer för att skapa ett problem för dig när du strömmar.

Unlocator är en Smart DNS Proxy det borde kunna kringgå de geografiska begränsningarna. Det kommer också med en sju dagars kostnadsfri testperiod där veckan du har tillräckligt med tid att prova produkten och se om den uppfyller dina krav eller inte. Unlocator har installationsguider och videor om hur du implementerar din Smart DNS Proxy.

Kompatibel enhet för ABC iView

ABC iView är aktiverat och strömklart på följande enhet:

 • PC och Mac
 • iPhone och iPad
 • Android och surfplattor
 • PS3 / PS4
 • Xbox 360
 • Smart TV
 • Hämta TV
 • Telstra TV

Hur man tittar på ABC iView utanför Australien med VPN eller en Smart DNS Proxy

För att kunna svara på denna fråga måste du ta hänsyn till alla fördelar och nackdelar med varje tjänst. I slutet av dagen kommer du att vara den som använder den; så se vad som passar dig bäst. De VPN har en långsammare men säkrare anslutning, medan Smart DNS Proxy har en snabbare anslutning men kräver att du konfigurerar dina nätverksinställningar. Kom bara ihåg att båda metoderna kommer att fungera för dig och att du kommer ut med en tjänst som kommer att göra det avblockera ABC iView i ditt land.