Hur man tittar på denna morgon på ITV utanför Storbritannien

Är du en morgonperson? Tja, du kommer att vara när du har tagit taget av att blockera utomlands innehåll.

Som brittisk expat kan du kanske missa lokala kändisintervjuer, showbiznyheter, populära diskussioner, tävlingar och hälsoämnen. Alla dessa segment presenteras på ITV: er Den här morgonen.

Om du skaffar dig en VPN eller smart DNS, blir ITV såväl som andra ITV-pärlor din för streaming. Oavsett om du var i USA eller Australien, en VPN-anslutning låter dig titta på ITV: s This Morning precis som om du är i Storbritannien. Jag förklarar hur du kan göra det nedan.

Hur man tittar på denna morgon på ITV utanför Storbritannien

Hur man tittar på denna morgon på ITV utanför Storbritannien

Hur man tittar på denna morgon på ITV utanför Storbritannien

Det prisbelönta brittiska tv-programmet på dagen är på ITV och är inte tillgängligt utanför Storbritannien. Showen är live på vardagar från 10:30 till 12:30. Den hanterar nyheter, showbiz, mode, stil och skönhet, hem och inredning, trädgårdsarbete, mat, hälsa och så mycket mer. Tyvärr kan de som inte är i Storbritannien inte se showen när den sänds. Men med en VPN kan de göra det.

Ett virtuellt privat nätverk är en mjukvaruteknik som säkrar datapassage från din enhet till en server i ett annat land (efter ditt val). Dina data reser igenom den server du väljer på så sätt ändra din IP så att den matchar serverns. Du få IP-adressen till den servern – beläget i det land du vill ha – och praktiskt taget visas i det landet – ingenting om din fysiska plats förändras. Din online geo-placering gör det dock.

Med en VPN kommer du till anonymisera din identitet och surfa anonymt på webben. Därför kan du göra vad du vill på internet. Ingen kan spåra dina aktiviteter online eller avslöja din verkliga identitet.

Hur man tittar på denna morgon på ITV utanför Storbritannien med hjälp av en VPN:

Om du följer dessa steg får du titta Denna morgon på ITV utanför Storbritannien:

 1. Hitta rätt VPN-tjänsteleverantör med servrar i Storbritannien.
 2. Upprätta ett VPN-konto.
 3. Från leverantörens webbplats, Klicka på nedladdningslänken.
 4. Installera VPN-applikationen på den strömningsenhet du vill ha.
 5. Öppna appen och utforska dess servrar.
 6. Leta reda på en UK-server och anslut till den.
 7. Skaffa en brittisk IP-adress som får dig att se ut som du är i Storbritannien.
 8. Nu kan du enkelt åtkomst till ITV utomlands och på liknande sätt strömma denna morgon.

Bästa VPN för denna morgon

ExpressVPN är det ultimata valet för avblockera primära streamingtjänster som ITV. Inte bara kommer du att skydda dina data med ett lager av säkra protokoll, utan du kommer också att göra det få tillgång till ett stort urval av utländska innehåll.

Det här är en leverantör du kan installera på ett brett utbud av enheter. Det är så användarvänligt det är. Du kanske vill kolla i tabellen nedan för andra VPN-alternativ. Här är bästa VPN för ITV artikel du kanske tycker är användbar.

Hur man tittar på denna morgon på ITV utanför Storbritannien med hjälp av en smart DNS

En VPN-tjänsteleverantör presenterar sig som ett säkert alternativ, medan en smart DNS frestar användare med sina snabba hastigheter. Det finns en anledning bakom så snabba hastigheter: nollkryptering. Även om det kanske inte är så tröstande som vad en VPN har att erbjuda när det gäller säkerhet, kan många onlineanvändare bry sig mindre om säkerhetsalternativ.

En VPN krypterar dina data för att säkerställa din integritet och säkerhet online, medan en smart DNS inte har något företag som ger dig online-skydd. Dess primära funktion är som hjälper dig att blockera geobegränsat innehåll som ITV. Enheten omdirigerar bara data och trafik som är ansvarig för att avslöja din geolokalisering utan att göra några ändringar i din IP-adress. Dessutom förblir din internethastighet densamma:

 1. Kolla in Unlocators gratis 7-dagars testversion.
 2. Registrera dig för Unlocator.
 3. Sedan, titta på dessa videor / installationshandledning för att lära sig mer om leverantören.
 4. Konfigurera smart DNS på din streamingenhet.
 5. Nu, besök ITV: s webbplats och app.
 6. Stream The Morning utanför Storbritannien utan begränsningar.

En smart DNS som Unlocator funktioner av dölja din geo-plats så att du ser ut som du är ansluta till internet från en annan del av världen. Med en smart DNS som Unlocator dirigeras dina DNS-frågor igenom Unlocators servrar utan att röra med dina internethastigheter.

Unlocator är den överlägset bästa smarta DNS-leverantören du kan använda. Inget smart DNS har kommit till att uppnå avblockera över 200 kanaler genom en 7-dagars gratis provperiod.

Denna morgon på ITV

På ITV: s This morse-show går du med Holly Willoughby, Phillip Schofield, Ruth Langsford och Eamonn Holmes för en morgonprat. Besökarna av showen stämmer in för att titta på inflytelserika berätta sina inspirerande historier, och värdarna slår också upp samtal med några av de hetaste kändisarna och kända kockarna.

På showen svarar Dr. Chris Steele på alla dina hälsorelaterade frågor. Du kan också stämma in för att få en smak av Gok Wans förfinade modekänsla och de bästa smink-tips från Bryony Blake. Du lär dig allt om pengebesparing med ekonomiskt kloka Martin Lewis på The Morning.

Titta på denna morgon på ITV utanför Storbritannien – slutliga ord

Denna morgon sänds varje veckodag på ITV klockan 10:30. Missa inte några av programmets avsnitt på grund av var du bor. Nu vet du att en VPN och smart DNS kan hjälpa dig kringgå geo-restriktioner och ger dig tillgång till innehåll – du trodde att du missade.

Vad tänker du göra med denna upptäckt? Kommer du att använda ett VPN eller ett smart DNS? Jag skulle vilja veta vad du väljer, så se till att du lämnar dina val i kommentaravsnittet nedan.