Как да гледате Disney Channel извън САЩ

Как да гледате Disney Channel извън САЩ? Дисни е тайната съставка на рецептата за отглеждане. Един баща или майка трябва да са включили Disney канала в даден момент от родителската си кариера, за да обезвредят интригата на детето си или да направят бърз ход до магазина. Съдържанието на Disney има безспорен чар, който кара всяко дете да моли за още. DisneyNOW замени Disney Junior, Disney XD и Disney Channel, като ви предлага любимите ви Disney шоута на едно място.

Как да гледате Disney Channel извън САЩ

Как да гледате Disney Channel извън САЩ

DisneyNow позволява на децата да избират от широка гама от телевизионни предавания и филми, които да се наслаждават в движение. Има много по-стари предавания, както и всички нови любими, а предложенията се променят с времето. Съдържанието на Уолт Дисни обаче е достъпно само в САЩ и следователно подлежи на допълнителни гео ограничения. И така, какво правят честните фенове на Disney в Австралия, Канада, Великобритания и други страни по целия свят? Лесно, те получават VPN или Smart DNS прокси. Само тогава те ще могат да предават поточни предавания като Дома на Рейвън, Клуб Мики Маус и всички събития на Радио Дисни на iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Apple TV, Kindle Fire, Roku.

Как да гледате Disney Channel извън САЩ, използвайки VPN

Дисни е предпочитан от децата толкова, колкото се изисква от родителите. Това ги освобождава от забавните им задължения и служи като чудесно средство за разсейване. Не бихте се изненадали да знаете, че родителите са тези, които отчаяно искат да отблокират DisneyNow извън САЩ. За всички родители, които се борят с липсата на развлекателни методи, този урок е за вас:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, което искате да предавате Disney Now нататък.
 3. Стартирайте приложението.
 4. Свържете се с американски сървър, за да получите американски IP адрес.
 5. Отключете Muppet бебета, PJ маски и всички Фантастични дни за гледане на вашето дете.

Имайте предвид, че все още ще се нуждаете от абонамент за американски кабел, за да влезете. Преди да започнете безкрайно да сърфирате в интернет за добри доставчици на услуги, можем с гордост да ви препоръчаме такъв, който със сигурност ще ви е от полза на всички нива. ExpressVPNСървърът в САЩ замества вашия IP адрес с американски, така че можете да деблокирате Disney Now или всеки друг американски канал или уебсайт. Ако искате по-добра идея за другите доставчици на VPN услуги, вижте таблицата по-долу.

Как работи VPN?

VPN означава Virtual Private Network и точно както подсказва името, това е технология, която осигурява поверителност в Интернет. Приложението VPN, което изтегляте, свързва вашето устройство (компютър, лаптоп или смартфон) със сървър, управляван от доставчика на VPN. Всички данни, предавани през тази частна мрежа, са кодирани, преди дори да достигнат до обществената мрежа. С VPN няма вероятност някоя трета страна да получи достъп до вашите данни или да проследи вашите онлайн дейности. Това, което правите онлайн, е само за вашите очи. Сега какво общо има това с деблокирането на DisneyNow? Не можете да получите достъп до Disney Now поради вашия IP адрес. Този ваш адрес разкрива истинското ви местоположение и фактът, че сте тук, четете това означава, че най-вероятно не сте в САЩ. VPN може да промени тази реалност и да изглежда така, сякаш се намирате в САЩ. Това става, като просто замените истинския си IP адрес с американски, така че да имате достъп до всички видове американско съдържание, включително Disney Now. Не е ли готино или какво?

Как да деблокирате Disney Channel извън САЩ с помощта на Smart DNS прокси

Така че слушайте родители, VPN може да ви отведе DisneyNow където и да сте, но това не е единственият начин. Smart DNS прокси може да направи същото с малка разлика в подхода. Това, което прави Smart DNS прокси, е, че той частично пренасочва трафика, необходим за определяне на вашата геолокация чрез своите DNS сървъри, като по този начин ви позволява да заобиколите регионални ограничения и да деблокирате канали, които не са налични във вашата страна. Това означава, че не получавате нов IP адрес и трафикът ви не е напълно криптиран. Прочетете инструкциите по-долу, за да разберете как можете да използвате Smart DNS прокси, за да деблокирате DisneyNow извън САЩ.

 1. Първо се насочете към Unlocator и се запишете за безплатната му 7-дневна пробна версия.
 2. Следвайте тези видео / урок за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
 3. Посетете DisenyNow или стартирайте приложението на устройството си.
 4. Поток по DisneyNow е нелепо забавно съдържание по всяко време и навсякъде.

Макар че Unlocator не е доставчик на VPN услуги, той изпълнява същите функции. Той може да заобиколи гео ограниченията, включително тези на DisneyNow и осигурява бързи скорости при поточно предаване на аудио и видео съдържание онлайн. Плюс това е само 4,94 на месец, което е по-евтино от много доставчици на VPN услуги.

DisneyNow показва

Гледайте любимите си шоута на Disney, включително:

 • Анди Мак
 • Bizaardvark
 • Bunk’d
 • Елена от Авалор
 • Дисни младши детски рими
 • Док Макстафинс
 • Патешки истории
 • К.С. под прикритие
 • Мики и състезателите на Роудстър
 • Клуб Мики Маус
 • PJ маски
 • Кученце Pals Pals
 • Домът на Рейвън
 • Звезда срещу Силите на злото
 • Междузвездни войни бунтовници
 • Заседнал в средата
 • Tangled: Серията
 • Лъвската стража
 • Vampirina

Гледайте DisneyNow извън САЩ

В крайна сметка успехът от деблокирането на DisneyNow най-вероятно ще съответства на вашите чувства относно програмирането на Disney Channel за начало. Ако искате да осигурите на децата си приятелски опит за поточно предаване, вземете DisneyNow или с вашия VPN, или с прокси. Можете да помогнете на децата си да имат достъп до любимите си, като зададете техния профил и създадат собствен списък с програми, които одобрявате. И за повече удобство можете да изтеглите приложението Disney Now и да гледате епизоди от Roadster Racers, DuckTales, Andi Mack и още през целия ден.