Bästa logless VPN

Om du är en Internetanvändare som behöver den dagliga dosen av Netflix (House of Cards är otroligt) och videochattar, är du inte främmande för VPN. Trots Netflix förändring i policy som förnekar användare som använder sig av VPN för att få åtkomst till regionspecifikt innehåll, fortsätter populariteten för virtuella privata nätverk att öka. VPN används dock inte bara för att kringgå geografiska begränsningar. De flesta användare vänder sig till VPN för anonym, säker webbläsning. Men vilka VPN-tjänsteleverantörer är verkligen värda ditt förtroende? Med det i åtanke har vi förberett följande “Bästa logiska VPN” -granskning.

Bästa logless VPN

Bästa logless VPN

Vad är VPN?

I en tid då online-sekretess hotas allvarligt från alla hörn är det ett klokt val att använda en VPN för att anonymt surfa på Internet.

För dem som inte känner till är ett virtuellt privat nätverk ett program som låter användare komma åt Internet privat med säkra, krypterade anslutningar.

VPN: er erbjuder funktioner som att dölja din faktiska IP-adress och hålla dig anonym, kringgå Internetcensur för att låta användare få tillgång till webben fritt i förtryckande regimer och göra det enkelt att komma åt regionblockerat innehåll på strömmningstjänster. VPN håller också användare säkra på öppna WiFi-nätverk genom att skapa en tunnel mellan användaren och servern.

VPN och anonym surfning

Platser som USA eller Storbritannien har betraktats som övervakningsländer där alla Internetanvändares aktiviteter spåras av regeringen och säkerhetsorgan. Sociala nätverkssajter som Facebook är kända för att spåra användardata och sälja informationen till sina annonspartners. Människor har en grundläggande rätt till integritet och det är för närvarande under allvarlig attack.

Tja, använd inte Facebook men det är ett annat ämne. Vem bryr sig samtidigt om någon tittar på dig rätt? Om de vill spåra dina framstegshandelar efter en stege på någon hemförbättringswebbplats eller en platt skärm från någon onlinehandlare som Wal-Mart eller Best Busy, så var det!

Men integritet är viktigt av många skäl.

Vad är Logless VPN?

Innan du litar på din VPN blindt, ta reda på om den loggar dina data. Det finns flera gratis och billiga VPN-er som har blivit ökända för att spåra användardata även om de påstår sig erbjuda fullständig anonymitet. Dessa falska och opålitliga VPN: er är svåra att upptäcka. I sällsynta fall kan cyberbrottslingar stå bakom en falsk VPN som de använder för att samla in privat information från människor och sätta dem i oetisk praxis.

Alla VPN-tjänster påstår sig ha fullständig anonymitet, men för att göra det får de inte behålla några användardataloggar. Regering, säkerhet eller till och med kriminella byråer kan tvinga dessa VPN-tjänster att delas med användardata. Detta är ett enormt problem om du använder VPN som loggar användardata.

Logless VPN kommer aldrig gratis och kommer sällan billigt. Några av de mest välrenommerade VPN: erna på marknaden har uppnått sin popularitet genom att tillhandahålla logglös anonym Internet-surfning. Om någon försöker kräva information från en logglös VPN-leverantör kommer de att få en enorm besvikelse eftersom det inte finns någon information att dela!

Bästa Logless VPN Review

Här är en lista över de bästa VPN-leverantörerna som erbjuder fullständig anonymitet utan att logga in användardata överhuvudtaget.

ExpressVPN

Det finns ett antal skäl till varför ExpressVPN är det mest pålitliga VPN-systemet på senare tid. Det är en av de snabbaste VPN-idag som erbjuder stabil, säker och helt logglös tjänst. Det kommer med en 256-bitars kryptering, 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, och har också ett referenssystem för att sprida ordet om behovet av VPN: er. Människor som har använt ExpressVPN tycker att det är det bästa på marknaden idag.

Privat internetuppkoppling

Att komma nära nästa är Privat internetuppkoppling som offentligt anger att det inte loggar användardata, trafik, metadata och DNS. Inte konstigt att VPN-leverantören har vunnit flera priser för sin effektiva service till ett rimligt pris och används också av flera organisationer för en säker, anonym surfupplevelse. På grund av nätets styrka och hastighet är tjänsten tillförlitlig och snabb, och användare har möjlighet att välja mellan en 128-bitars och 256-bitars kryptering.

BulletVPN

En annan VPN-leverantör som är noggrann med din säkerhet online är BulletVPN. I sin policy står det tydligt att det inte finns någon loggning av användardata av något slag, och all Internetaktivitet är knuten till BulletVPNs IP-adresser, inte till användarens. Tillsammans med en 256-bitars kryptering garanterar BulletVPN också komplett säkerhet och integritet online.

Bästa Logless VPN-granskning – Wrap Up

Din online-integritet är av yttersta vikt, särskilt i nuet då ingen är säker från internetövervakning. Innan du väljer någon VPN-tjänst, se till att läsa recensioner och forskning om flera VPN: er. Fråga andra användare om VPN som faktiskt är helt loggfria. Det är bättre att välja en betrodd VPN än en som är billig eller gratis. När det gäller din online-säkerhet kan VPN som du väljer göra skillnaden.