Как да гледате Fuse TV извън САЩ

Да се ​​борите да сте в крак с това, което любимият ви музикант или изпълнител е решил? Може да искате да помислите за настройка на Fuse TV. Това е американски цифров / кабелен канал, насочен към младите възрастни, с цел да ги забавлява и информира за всичко, което се случва с техните най-добри знаменитости музиканти. Създаден през 1994 г., каналът обхваща широка гама от музикални жанрове и лесно може да се погрижи за феновете на поп, градски, пънк и хеви метъл. Той също така предлага редица риалити шоута, които спечелиха доста следствие от своите фенове. Каналът е насочен към сравнително по-млада възрастна аудитория със съдържание, което изглежда е курирано за зрители на възраст между 18 и 35 години.

Как да гледате Fuse TV извън САЩ

Как да гледате Fuse TV извън САЩ

Предлага ли се Fuse TV извън САЩ?

Каналът се предлага и от разнообразна гама от популярни стрийминг платформи като Hulu, iTunes, Roku и Amazon, въпреки че вероятно ще ви трябва абонамент, за да го предавате чрез тези услуги. Повечето лоялни зрители на канала не трябва да имат проблем с това. Това, което може да ви безпокои, е фактът, че нямате достъп до канала, ако сте базирани извън САЩ. Ето как можете да използвате VPN, за да гледате Fuse TV в Канада, Австралия, Великобритания или навсякъде извън САЩ:

  1. Регистрирайте се за доставчик на VPN услуги.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN.
  3. Свържете се с канадски сървър; това ще ви позволи да сърфирате в мрежата, използвайки американски IP адрес.
  4. Гледайте Reelz Now или всеки друг американски канал от всяка точка на света.

Fuse TV прилага географски ограничения, за да гарантира, че единствените зрители, които могат да се насладят на съдържанието му, са базирани в САЩ. Това означава, че ако може да получите задача за работа, която изисква да пътувате извън Америка, може да изчакате, докато се върнете обратно в страната, за да хванете любимите си предавания. Платформите използват вашия IP адрес, за да разберат дали сте в САЩ или не, и ако установят, че не сте, достъпът ви до канала се отменя.

  Hur man döljer IP-adress på iPad

Поток от предпазител за телевизия извън САЩ

Преодоляването на ограниченията е възможно, но само ако използвате VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN ви позволява да маскирате връзката си, а също и да променяте, откъдето изглежда, че разглеждате. Възможността да промените местоположението ви позволява да „заблудите“ уебсайта, върху който работите, да мислите, че сте в рамките на щатите, дори и да сте в Европа, Азия, Китай или друга част на света. По този начин вие не само имате достъп до Fuse TV извън САЩ, но и ще можете да отключите голямо разнообразие от други географски ограничени канали.

Освен че можете да деблокирате гео ограничено съдържание, използването на VPN също гарантира, че всичките ви дейности онлайн остават защитени и защитени. Това е важно, защото ви предпазва от злонамерени лица, които биха се опитали да прекъснат връзката ви и да ви откраднат информацията. В интернет се извършва много киберпрестъпна дейност и абонирането за VPN гарантира, че данни като информация за кредитната ви карта, когато пазарувате онлайн, остават сигурни.

Най-добрите VPN мрежи за поточна телевизия с предпазители извън САЩ

Ако търсите VPN, за да гледате телевизия Fuse извън САЩ, вероятно ще се стриймвате много. Следователно, имате нужда от доставчик, който гарантира, че сърфирането ви остава непрекъснато. Това е супер бързи сървъри, гаранция за продължаване и достатъчно голям списък от сървъри, с които можете да се свържете. С тези изисквания ще бъдете готови да предавате толкова съдържание, колкото искате. За да гарантираме, че избирате надежден доставчик, имаме списък от около три, за които знаем, че доставят висококачествена услуга и бихме препоръчали да изпробвате.

1. ExpressVPN

ExpressVPN трябва да е в горната част на списъка ви, ако търсите първокласно обслужване. Базирайки се на Британските Вирджински острови, доставчикът уверява своите клиенти, че техните данни завинаги ще останат поверителни благодарение на добре поддържаната им политика за нулева регистрация. Доставчикът също се отнася сериозно към сигурността и като такъв прилага 256-битова AES криптираща политика, за да гарантира, че всички данни на абоната му остават сигурни. Доставчикът също разчита на OpenVPN, но все пак предлага L2TP / IPSec, PPTP и SSTP като опции за тези, които биха желали да изберат въз основа на предпочитанията си.

ExpressVPN предлага на потребителите възможност да свържат до 3 устройства едновременно и осигурява достъп до своята мрежа от 2000 сървъра за всички потребители без пристрастия. С около 28 сървъра в САЩ, това е доставчик, на който можете да разчитате, за да предава Fuse TV, независимо от действителното ви местоположение. Абонамент за ExpressVPN също ви отваря към функции като разделяне на тунели, където можете да решите какво получава VPN защита и кое не. Доставчикът няма ограничения за смяна на сървъра или честотна лента и гарантира на потребителите 99,99% честота на работа. Приложението работи на всички основни платформи, но в случай че срещнете проблеми по време на настройването, можете да се свържете с екипа им за обслужване на клиенти чрез чат на живо или имейл по всяко време на нощта или деня. Разгледайте нашия ExpressVPN преглед, за да научите повече за услугата.

  Cómo ver la NCAA March Madness 2023 en vivo en línea

2. BulletVPN

Би било несправедливо да не включите BulletVPN в този списък, тъй като бихме изключили една от най-надеждните VPN услуги, особено ако искате да предавате съдържание. BulletVPN е базиран в Естония, където не е изискване тя да съхранява каквато и да е информация за сърфирането на своите клиенти, както е в други региони с „14 очи“. Услугата се абонира за строга политика за нулева регистрация и позволява добавянето на 3 други устройства за едновременно свързване.

BulletVPN има своите сървъри в около 22 страни, с около 8 в САЩ. Това е чудесно особено за равномерно разпределение на трафика, което означава, че никога не трябва да изпитвате никакво влачене във връзка, дори когато толкова много потребители са онлайн наведнъж. Услугата има и услуга Smart DNS, на която можете да разчитате, ако най-голямата ви грижа е да се прехвърлите към уебсайтове с ограничен географски характер. Приложението BulletVPN също има много постно оформление, където можете да видите всичко необходимо за достъп или ощипване. Приложението е съвместимо с широка гама от платформи, работещи под Windows, iOS или Android, а има и версия на приложението, която можете да изтеглите директно на вашия рутер. За повече информация какво предлага този доставчик, разгледайте нашия преглед на BulletVPN.

3. NordVPN

Обобщавайки нашето ръководство е базираният в Панама доставчик, който бе приветстван за напредъка си в онлайн защитата и богатството си от функции, насочени към запазване на вашата информация. NordVPN има повече от 4000 сървъра в обхвата си, като около 1765 само в Съединените щати. Това е най-голямата колекция, която видяхме, която се управлява от надеждна услуга и с някои от тях е оптимизиран да предлага най-добрата услуга въз основа на това, което сте готови, ще можете да изберете кой сървър да свържете се към за стрийминг, големи изтегляния, торент или онлайн игри.

  ¿Cómo ver los Grammy Awards 2023 en vivo en línea?

NordVPN също е голям по отношение на сигурността и предлага 256-битова AES защита за криптиране на потребителския трафик. VPN протоколи като OpenVPN, L2TP / IPSec и PPTP са достъпни за избор на потребителите, въпреки че OpenVPN се препоръчва като най-сигурната за използване. Услугата има и функция DoubleVPN, която криптира връзката ви два пъти, като маршрутизира трафика ви през два сървъра, както и софтуер за Cybersec, за да гарантира, че сърфирането ви няма да бъде прекъснато от реклами или зловреден софтуер. За потребители, които имат желание за достъп до приложения с ограничен достъп, NordVPN предлага SmartPlay като своя безплатна прокси услуга Smart DNS и разполага с група затънтени сървъри, предназначени да избегнат откриването в страни, които имат високо ниво на цензура. Мислите да се регистрирате с NordVPN? Разгледайте нашия преглед NordVPN, за да знаете в какво точно ще се захванете.

Обобщете как да гледате телевизия с предпазители извън САЩ

С VPN не е нужно да чакате, докато се върнете в САЩ, за да гледате любимите си телевизионни предавания Fuse. Докато сте се регистрирали с надеждна услуга, трябва да можете да предавате съдържание от където и да сте, без да се притеснявате за географски ограничения.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me