Hur man minskar latens i division 2

Uppenbarligen är lagging en vanligt frustrerande omständighet som ger online-spelare till en punkt där de känner att upplevelsen inte är värd det längre. Här är att hoppas att Division 2 inte kommer att gå med i de andra spelen som drabbas av den olyckliga förseningen. I andra goda nyheter finns det sätt att minska avdelning 2 i efterhand – om det skulle existera. Lär dig exakt hur i artikeln nedan.

Hur man minskar lag 2 i division 2

Hur man minskar lag 2 i division 2

Vad är Lagging?

Lagging sker vanligtvis till följd av långsam mobil- eller Wi-Fi-anslutning. Att ha många appar nedladdade på din dator eller smartphone kan också vara en potentiell faktor i den släpande krisen. Den vanligaste typen av fördröjning orsakas av problem med nätverksprestanda. Spellagering är förknippad med förbrukningen av bandbredd av tusentals användare på en vanlig ISP-server vid en viss tidpunkt. Kanske kan ditt system inte skicka och ta emot tillräckligt med data på grund av en långsam och instabil internetanslutning. Följaktligen bromsar spelet till ett stopp, vilket förargar ivrig spelare som är i mitten av att utföra en attack eller fullfölja ett uppdrag.

Lagging är förseningen mellan spelarens handling och serverns reaktion som stöder spelet. En hög pingnivå kan göra det mycket svårt för spelaren att spela på grund av de negativa effekterna. Ju lägre pingen är, desto mindre fördröjning kommer spelaren att uppleva. Omvänt hänvisar en hög ping till en ping som orsakar en svår mängd fördröjning. Skaffa en VPN-the bästa VPN för Divison 2 kan säkert hjälpa dig att lösa problem med fördröjning och fördröjning.

  How to Reduce Latency in Mortal Kombat 11

Varför behöver VPN i avdelning 2?

Spelet är fortfarande i sin tidiga åtkomst, och servrarna är inte 100% redo ännu. Detta förklarar varför det finns en eftersläpning, ramfrekvensfall och avkopplingar. Spelets fördröjning kommer från Ubisoft-servrarna eftersom det som sagt är det dess tidiga åtkomst. Dag 1-lapp är tillgänglig vid utgivningen för att lösa problemet när vi talar. Ett spel utan buggar och glitches finns inte. Detta gör att släpningen är en oundviklig och okomplicerad hitchhiker som gör upp spelupplevelsen. Det är den typen av tekniska problem som förstör spelet för spelare och avskräcker dem att spela om och om igen. En fördröjning kan kosta spelaren spelet där han / hon startas upp från det på grund av en oupplöslig fördröjning och en långsam server. Spelare kan uppleva extrem fördröjning, såväl som ramfrekvensfall och generellt dåliga spelupplevelser.

Spelet kan köra mycket långsamt i motsats till hur det ska vara, vilket kan kompensera för en eländig tid för spelare. Trots de officiella tiderna för spelets släpp finns det servrar i andra regioner, inklusive Australien och Nya Zeeland. Vissa alltför upphetsade spelare använder sig av en VPN: s tjänster för att det ska se ut som om de är belägna i Australien eller Nya Zeeland, så de kan börja spela Division 2 tidigt. Som med alla spel vid lanseringen blir servrarna överbelastade och spelet blir ospelbart. Det är då en VPN kan komma till nytta.

En VPN med avdelning 2

Genom att prenumerera på ett VPN kan du också dölja din Internet-trafik från din Internet-leverantör, förhindra din anslutning från att strypas eller få åtkomst till spelservrar blockerade. Med ett VPN kan du enkelt ansluta till en av dess höghastighetsserver oavsett var du är i världen. Genom att ha en kommer du att:

 • Spela i ett höghastighetsnätverk.
 • Köp nya spel tidigt.
 • Sänk nivån på latens och fördröjning.
 • Omkoppla och förhindra ISP från att strypa din internetanslutning.
 • Se till säkerhet och tillgänglighet.
 • Växla mellan servrar.
  The Top 10 YouTube Channels for Gaming in 2020

Hur man fixar Lag i Division2 med hjälp av en VPN

För att minska förseningen i division 2 måste du följa två steg. Först måste du fastställa din nuvarande ping i relation till Division 2-servrar:

 1. Först, gå över till den här webbplatsen.
 2. Välj den region som är närmast din faktiska plats i listan över regioner.
 3. När det är gjort klickar du på ‘Ping’.
 4. Du kommer att få ett resultat i millisekunder. Notera det.

Du känner nu dina pingtider; det är dags att fixa din lagring av Division 2. Här är vad du behöver göra nästa:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör. Se till att din VPN-leverantör har ett stort antal VPN-servrar spridda över hela världen.
 2. Installera sedan VPN-applikationen på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Från applikationen ansluter du till en VPN-server nära din verkliga plats.
 4. Gör igen det pingtest som du har gjort tidigare.
 5. Din pingtid bör drastiskt reduceras.

Om du inte nådde de önskade resultaten, anslut bara till en annan VPN-server. Generellt sett, ju närmare VPN-servern är din riktiga plats, desto bättre.

Bästa VPN för Division Lag 2

ExpressVPN är det ultimata valet för en VPN att använda med spel med höga latensnivåer. Företaget har kombinerat sin VPN-tjänst med en Smart DNS-funktion för att skydda din integritet och avblockera åtkomst till ett brett utbud av innehåll över hela världen. Du kan köra programvaran på alla plattformar som Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Amazon Fire TV och router.

ExpressVPN har visat sig vara effektivt tack vare sina optimerade hastigheter och snabba anslutningar. Med ExpressVPN installerat kan du spela Division 2 utan komplikationer eller tekniska svårigheter. Om du är osäker på vilken VPN-tjänsteleverantör du bör gå till, titta på tabellen nedan som innehåller andra VPN-alternativ.

  How to Install PUBG Mobile on Windows PC or Mac

Extra tips för att minska lag

För en efterföljande Divison 2-spelupplevelse måste du förbättra din ping och sänka din latens. Kolla in dessa tips nedan:

 • Anslut din dator till routern med hjälp av en Ethernet-nätverkskabel, detta stabiliserar din internetanslutning. En fast internetanslutning är i allmänhet bättre än en WiFi-anslutning när det gäller onlinespel.
 • Gå till spelinställningar och sänk upplösningen, anti-aliasing, skuggkvalitet, texturkvalitet och virtuell synkronisering.
 • Stäng filer eller aktiviteter som tar mycket ram och bandbredd. Sluta nedladdningar när det är möjligt.
 • Överväg att aktivera QoS-funktionen på din router för att den prioriterar trafik så att viktigare trafik kan passera först.
 • Kontakta din internetleverantör. Vissa internetleverantörer har speciella pooler för onlinespel.
 • Starta om din nätverkshårdvara genom att koppla ur routern och modemet i 30 minuter.
 • Koppla bort andra enheter som surfplattor, mobiltelefoner och andra onlineenheter.
 • Byt din Nate-typ från ‘Begränsad’ till ‘Moderate’ eller ‘Open’. Detta har en enorm effekt på dina nedladdningshastigheter och spelupplevelse, särskilt om du använder en PS4 eller Xbox One.
 • Stäng bakgrundsprocesser (för båda Windows & Mac-spelare), som antivirusuppgraderingar, Windows-uppdateringar och Torrent-klienter och nedladdningshanterare.

Hur man minskar lag 2 i division 2 – Slutsats

Som med alla spel är frågor oundvikliga trots utvecklarens ansträngningar att testa och förhindra dem. Prestandafrågor är spelarens värsta mardröm eftersom de kan göra en upplevelse av spelet hemsk. Plaguing Division 2 är bildhastighet och optimeringsproblem, som är resultatet av överbelastade servrar. Det är mer troligt att du upplever dessa problem när fler och fler spelare kommer åt spelet. Om du vill undvika allt detta behöver du bara få en VPN. Med det sagt, vilken VPN ska du gå för? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me