Как лесно да коригирате Unblock-US Netflix Proxy Error

Netflix е водил „война“ за прокси услугите на Smart DNS и Отблокиране на САЩ е един от засегнатите. Unblock-US, заедно с други прокси услуги на DNS Smart се опитват да корекция позорният Грешка в прокси сървъра на Netflix, за да могат потребителите да посещават редовните си онлайн дейности. Доставчикът на Smart DNS Unblock-Us потърси начини за това заобикаляйте забраната за прокси на Netflix, обаче потребителите му все още получават съобщение за грешка при опит за достъп до Netflix US.

Докато Unblock-US намерят постоянна корекция, потребителите могат заобикалят Грешка в прокси сървъра на Netflix съобщение още веднъж благодарение на решенията, които намерих. Тествах много методи за отблокиране на американския Netflix извън САЩ. ExpressVPN и Unlocator са се оказали най-надеждните решения промяна на региона на Netflix в САЩ.

Unblock-US Netflix Proxy Error - Как да се поправи с VPN алтернатива

Unblock-US Netflix Proxy Error – Как да се поправи с VPN алтернатива

Грешка за прокси в Netflix 

VPN и Smart DNS прокси са отдавна най-надеждните методи заобикаляйки регионалните ограничения и деблокиране на канали, които обикновено са блокирани във вашата страна. Много географски ограничени поточни канали са се опитали за да блокирате както VPN, така и Smart DNS услуги с различна степен на успех. През 2016 г. Netflix обяви, че ще ограничи използването на VPN или Smart DNS прокси, за да промени регионите на Netflix, заявявайки:

„Тези, които използват прокси и деблокиращи устройства, ще имат достъп до услугата само в страната, в която се намират в момента.“

Бихте могли да получите достъп и да предавате поточно вашия локален регион на Netflix. Ако опитате нещо различно, ще срещнете следното Грешка в прокси сървъра на Netflix съобщение:

„Изглежда използвате блокер или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. ”

Много VPN / Smart DNS услуги не успяха заобикаляйки или поправяне на грешката за техните потребители поради новата политика на Netflix Мога да потвърдя * съществуването на метод, който може деблокиране и поток американски Netflix навсякъде извън Америка. Това работещ Netflix VPN е ExpressVPN.

* Към 20 май 2023 г..

Unblock-US Netflix Proxy Error – Fix with VPN

Дали Unblock-US или други Smart DNS прокси услуги ще могат да намерят постоянен поправка на прокси грешката, все още не е идентифициран. Netflix сериозно се занимава с пробива на прокси. Блокирането на VPN е различна история. VPN доставчиците работят по различен начин в сравнение със Smart DNS прокси. С Smart DNS е по-трудно за Netflix да открие дали използвате VPN или не.

 • Новата „политика“ на Netflix спрямо Smart DNS прокси и VPN услуги ме накара да използвам ExpressVPN да се отблокирайте и гледайте американските Netflix извън САЩ.
 • Свързване към американски VPN сървър деблокира всички американски канали едновременно. Гледайте САЩ Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, Hulu или ABC Go с една VPN конфигурация.
 • Освен това VPN ви позволява да заобикалят географските блокове. VPN също изпълнява пълно криптиране на трафика, защита на вашите онлайн дейности от потенциални подслушватели.
 • VPN, за разлика от Smart DNS прокси, не са засегнати от DNS отвличане и прозрачни прокси.

ExpressVPN оферти 30-дневен срок за възстановяване на парите в който можете да си върнете парите, в случай че не сте били щастливи. Тъй като нещата стоят, не е нужно да слизате по този път, тъй като доставчикът на компанията продължава да демонстрира своите възможности за отблокиране на американски Netflix.

Как да получите американски Netflix в чужбина с VPN

По-долу са стъпките, които трябва да следвате да деблокирате Netflix US в чужбина.

 1. Абонирайте се за доставчик на VPN услуги които можете да изтеглите от всяко устройство.
 2. След като създадете VPN акаунт, влезте, за да активирате приложението.
 3. Търсене на американски VPN сървър.
 4. Свържете се с този американски сървър.
 5. Сега можете опитайте да посетите уебсайта или приложението на Netflix.
 6. При успех, ще можете да предавате съдържание на American Netflix.

Най-добър VPN

Ако искате добър шанс да деблокирате Netflix US, по-добре се регистрирайте ExpressVPN. С тази VPN знаете, че ще осигурите деблокирането на American Netflix в чужбина. Интересното за ExpressVPN е, че той предлага на потребителите Smart DNS прокси сървъри, които са съвместими с голям брой устройства PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV и рутери. Наличието на такава алтернатива е от съществено значение, тъй като нито едно от тези устройства няма VPN клиенти, което означава, че не можете директно да инсталирате VPN на тях.

Разблокиране на САЩ Netflix Грешка за преодоляване – Smart DNS прокси решение

Ако имате Проблеми за грешка в прокси сървъра на Netflix с Unblock-Us, можете да използвате други Smart DNS услуги.

Наскоро съм тествал много от тях. В момента мога променете моя регион Netflix в САЩ използване на Unlocator. Можете да се регистрирате безплатно с Unlocator. Най- пробен период е седем дни, което ви дава повече от достатъчно време за тестване на тяхната услуга.

 • Smart DNS прокси е съвместим с повечето стрийминг устройства. Преминайте прокси грешката на iPhone, iPad, Android, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac или Roku.
 • Вие не трябва да променят мрежовите настройки винаги, когато искате да гледате поточен канал от друг регион.
 • Няма криптиране на интернет трафик нито промените в IP адреса са включени при използване на Smart DNS.

Така че, дайте Unlocator опитайте, ако искате да продължите деблокиране на американския Netflix извън САЩ. Този процес на регистрация не се нуждае от кредитна карта.

Как да коригираме Netflix Proxy Error за Unblock-US – Използвайте VPN алтернатива

Unblock-US може в крайна сметка да намери a фиксирано решение за грешката на прокси в Netflix. Междувременно можете да преминете към a VPN или Умен DNS прокси да се променете вашия Netflix регион и променете го, за да съответства на този на САЩ.

След като прочетете това, кое решение виждате да използвате? Сега, в случай че сте изпробвали някой от тях, споделете в секцията за коментари по-долу колко полезен е методът – който сте използвали.