Hur fixar jag Amazon Prime HTTP Proxy-fel?

Amazon Prime HTTP Proxy Error Fix

Hur du åtgärdar Amazon Prime HTTP Proxy-fel?

Amazon Prime HTTP Proxy-fel – vad betyder det?

“Din enhets internetanslutning använder ett HTTP-proxy som förhindrar uppspelning av din video. Stäng eller inaktivera alla proxy-program och försök igen. För ytterligare hjälp, vänligen kontakta Amazon Customer Service på “www.amazon.com/videohelp” och hänvisa till fel 1042. ”

Det är felet “HTTP Proxy stöds inte” meddelande som har dykt upp. På samma sätt som Netflix har Amazon börjat svartlista IP-adressen av olika VPN-servrar som normalt skulle tillåta användare att byta sin Amazon Prime-region. Om du får Amazon Prime HTTP Proxy-fel kan du försöka ansluta till en annan amerikansk VPN-server via din VPN-app. Om det inte hjälper är det dags att prenumerera på en VPN-tjänst som fortfarande fungerar med Amazon Instant Video.

Bypass Amazon Amazon HTTP Proxy Error – Använd en VPN som fortfarande fungerar

Du kan försöka kontakta supportteamet för din VPN-tjänst och se om det finns en fix för Amazon HTTP Proxy-felet. Om de inte kan hjälpa är det dags att investera i en ny VPN som fortfarande fungerar med Amazon Prime.

ExpressVPN, en av de många VPN-leverantörerna som jag testade med Amazon Prime, stod ut från resten. Jag kunde omedelbart titta på Amazon Prime USA, även om jag var utanför landet. Allt man måste göra var att ansluta till en amerikansk server och eureka! Inget mer proxyfel.

Det främsta skälet bakom att registrera sig med ExpressVPN berodde på att de erbjöd en 30-dagars återbetalningsgaranti. Därför visste jag att jag skulle få en full återbetalning om tjänsten inte kunde få mig tillgång till vad jag ville ha. Men tack och lov behövde jag inte kräva tillbaka mina pengar eftersom de fungerade perfekt. Faktum är att jag gynnades av en mängd andra funktioner, inklusive:

 • Tillgång till Netflix USA och alla andra amerikanska begränsade kanaler som HBO, Hulu och AMC. 
 • Utmärkt kundsupport som är tillgänglig 24/7 via livechatt.
 • Appar för alla större plattformar och operativsystem, inklusive, Android, iOS, Windows, Mac, och Linux.
 • Dedikerad app för Amazon Fire TV och FireStick.
 • Upp till fem enhetsanslutningar samtidigt per konto.
 • ExpressVPN omdirigeringar och krypteringar din trafik och ändrar din IP-adress för att garantera online anonymitet och internetfrihet.
 • ExpressVPN erbjuder också sina användare Smarta DNS-proxyer som kan konfigureras på enheter som inte stöder VPN. Detta inkluderar PS4, Xbox One, Roku och Smart TV.

Hur du installerar ExpressVPN på din enhet

Nu när du har sett vad ExpressVPN kan göra, så här kan du installera på din enhet och undvika Amazon Prime HTTP Proxy-fel:

 1. Gå över till ExpressVPN-webbplatsen till registrera eller skapa ett konto.
 2. Nästa, ladda ner och installera appen direkt från webbplatsen eller från din enhets app store.
 3. När installationen är klar, lansera tjänsten och logga in till ditt konto.
 4. Anslut nu till en server som finns i ditt målområde. Om du till exempel vill titta på amerikanska Amazon Prime Video, ansluta till en server från USA.
 5. När anslutningen är upprättad kommer ExpressVPN att göra ersätt din ursprungliga IP-adress med en amerikansk för att få det att se ut som om du var där.
 6. Detta gör att du kan avblockera Amazon Prime USA och alla andra begränsade webbplatser från den regionen.

Bästa ExpressVPN-alternativ

De andra VPN: n som jag testade var inte så illa. De är fortfarande ett bra val, men de mäter inte riktigt ExpressVPN som den bästa Amazon Prime Video VPN. Du är fri att kolla in de andra; här är listan.

Fixa Amazon Prime HTTP Proxy Error med Smart DNS Proxy

Inte en fan av VPN-metoden? Då kanske du ska försöka smarta DNS-proxyer. Dessa verktyg kan kringgå geobegränsningar precis som VPN: er, men skillnaden är att de bara omdirigerar del av din anslutning. Den delen kretsar kring din plats.

Men det finns några saker du bör komma ihåg innan du ställer in en Smart DNS-proxy på din enhet:

 • Smarta DNS-proxyer dölj inte eller ersätt din IP-adress. De också kryptera inte din online-aktivitet.
 • Du kan installera en Smart DNS-tjänst på nästan alla enheter, inklusive Android-smartphones, iPhone, iPad, Smart TV-apparater, Xbox, PS3 / PS4, Mac, PC, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku och Chromecast. 
 • De fungerar inte korrekt om din internetleverantör använder DNS-kapning eller Transparenta fullmakter.
 • De påverkar inte eller bromsa din anslutningshastighet.

Om du vill ha en bra Smart DNS-proxytjänst, ta mitt råd och för Unlocator. Du kommer att kunna avblockera 200 kanaler tycka om Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go, Showtime, BBC iPlayer, ITV, och mycket mera.

Och deras 7-dagars gratis provperiod är glasyren på kakan eftersom det ger dig chansen att Prova tjänsten innan du gör några inköp.

Hur du åtgärdar Amazon Prime HTTP Proxy Error – Wrap Up

Har du provat någon av de lösningar som vi har föreslagit ovan för att komma runt Amazon Prime HTTP Proxy-fel? Hur gick det? Använder du för närvarande ett VPN som fortfarande fungerar med Amazon Prime? Låt oss veta så att vi kan lägga till den i listan ovan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me