Bästa VPN i Google Play Store

Google Play Store, som startades tillbaka 2012, ger Android-användare ett brett utbud av spel, filmer, musik, böcker samt appar som gör att du kan göra nästan vad som helst på din mobila enhet. Från och med 2023 har butiken varit värd för över 2,7 miljoner appar och varit källan till mer än 82 miljarder appnedladdningar. De appar som finns i butiken är mestadels gratis, och detta är en av de främsta orsakerna som har bidragit till den höga trafiknivån som den får. För de betalade underlättar Google hela köpprocessen via sitt Google Wallet-konto. Detta är ett virtuellt konto som du kan skapa genom att spara ditt bankkonto eller kreditkortsuppgifter med tjänsten.

Bästa Google Play VPN

Bästa VPN i Google Play Store

Olika Google Play-region, olika appar

En annan sak som de flesta inte riktigt vet om butiken är att den erbjuds i olika versioner beroende på vilket land du är i. Det betyder att det finns vissa appar och tjänster som bara är tillgängliga för dig beroende på din plats. Till exempel är apparna som du kan ladda ner via kanadensiska Google Play Store inte samma som de som finns i USA. Skillnaden är inte alltid lätt att ta reda på eftersom de flesta av dessa appar inte ens syns från andra regioner. Om du är en vanlig resenär kanske du märker att några av de appar du redan har laddat ner har begränsad användbarhet beroende på var du exakt är. Du kanske tycker att du inte kan gå vidare till nästa nivå i ett favoritspel du har spelat, eller att den nya automatiska uppdateringen till din favoritapp just ändrade allt till ett annat språk. Det här är alla problem som uppstår på grund av hur enkelt Google Play kan spåra din plats.

De bästa 10 Google Play VPN

Här är de bästa VPN-apparna för Android som du kan ladda ner och installera från Google Play Store. Hur många gånger appen installerades och hur bra den rankades mot liknande appar är båda faktorer som beaktades.

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN
  6. Cyberghost
  7. HideMyAss VPN
  8. Privat internetuppkoppling
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

Använda ett VPN för Google Play Store

Med hjälp av ett VPN på din Android-smartphone eller surfplatta kan du leka med den virtuella platsen för din enhet. Därmed kan du till och med byta Google Play Store-regioner och ladda ner vilken app du vill, även om den inte är tillgänglig i din lokala Google Play Store. Ett virtuellt privat nätverk underlättar denna process genom att låta dig ansluta till fjärrservrar, som sedan ändrar din IP för att återspegla platsen för servrarna istället för din. Detta gör att du kan se de olika regionala biblioteken som Play-butiken driver och välja att få appar, musik eller innehåll som du vanligtvis inte skulle hitta i din Play-butiks regionala bibliotek.

Att registrera dig med en VPN-tjänst låter dig också helt dölja alla dina personliga uppgifter från att räknas ut av någon slumpmässig person på Internet. Att hålla information som ditt namn, plats och adress privat är viktigt eftersom det är de pekare som hackare och spammare använder för att spåra dig och stjäla information från dig. Att använda en VPN ger dig också förtroende att överföra pengar online via internetbank, eller till och med shoppa online och betala för dina varor säkert.

Söker efter bästa VPN för Google Play Store kan vara en mycket skrämmande uppgift, särskilt om du inte ens är säker på vad du ska se upp när du väljer en tjänst. Du måste överväga saker som till exempel där det bästa Play Store-biblioteket finns så att du kan välja en VPN-tjänst som har en stor majoritet av servrar där. Från vad vi har sett verkar de flesta av de bästa apparna och tjänsterna du kan få från Play Store vara från USA, Kanada och Storbritannien. Så det skulle vara bäst att få en tjänst som har ett stort antal av deras servrar baserade där.

Gratis Google Play VPN: er?

Naturligtvis skulle många av våra läsare föredra att använda en gratis VPN-tjänsteleverantör på sina Android-enheter. Ingenting slår en gratis produkt, eller hur? Sanningen är inte så enkel. Flera studier har visat att de allra flesta gratis VPN i Google Play Store är uppblåsta av skadlig programvara och används av utvecklare för att extrahera dina privata data innan de säljer dem till högstbjudande. Med det i åtanke finns det ingen gratis VPN som vi säkert kan rekommendera för användning på Android.

Bästa VPN för Google Play Store

För att hjälpa dig fatta ett kvalitetsbeslut har vi granskat några premium-VPN-leverantörer som vi är säkra på att kunna underlätta en bra anslutning. Dessa VPN har testats noggrant och är helt säkra att använda. Titta på dem på listan nedan:

1. ExpressVPN

ExpressVPN tar den första positionen på vår lista över bästa Google Play VPN. Detta beror främst på det rykte det har byggt på grund av att erbjuda bäst i klass kundtjänst. Denna leverantör har ett kundtjänstteam som alltid är på dygnet runt, vilket gör det till den bästa tjänsten att hantera, speciellt om du bara är bekant med VPN. Med ett erbjudande på cirka 2000 väldistribuerade servrar bör användare kunna komma åt den utländska onlinetjänsten de kanske vill. Den erbjudna säkerhetsnivån ligger också över kortet, med tillåtelse av deras OpenVPN-baserade 256 bitars AES-kryptering. Med ExpressVPN lovas kunderna att deras information förblir anonym även för själva tjänsten tack vare sin tillförlitliga nollloggningspolicy. De kan också göra upp till tre samtidiga anslutningar på sin enhet, och med en VPN-app som finns i flera versioner, borde de inte behöva oroa sig för kompatibilitetsproblem om deras enhet är baserad på Windows, iOS, Linux- eller Android-plattform. Tjänsten erbjuder också ett belöningsschema där alla användare som hänvisar tjänsten till vänner som får registrera sig får en gratis månad för användning av tjänsten. För alla som fortfarande vill lära sig mer om tjänsten finns det en omfattande ExpressVPN-granskning som vi hade förberett för att mata dig med all rätt information du kan behöva.

2. NordVPN

Som en av få leverantörer som erbjuder en dubbel krypteringstjänst, NordVPN bör definitivt vara bland de leverantörer som du allvarligt bör överväga att registrera dig med. Deras dubbla VPN-tjänst låter dig överföra dina data via två servrar istället för en, och därmed fördubbla mängden säkerhet som du kan njuta av när du är online. Detta är möjligt tack vare deras samling av mer än 4000 servrar, vilket antagligen är ett av de största nätverken du någonsin hittar med någon leverantör. NordVPN tillåter också sina användare att bestämma vilka servrar de vill ansluta till baserat på vad det är de är upp till online. Detta beror på att tjänsten har servrar som är optimerade för specifika uppgifter som onlinespel, torrenting, HD-strömning och stora filnedladdningar. NordVPN har också ett mycket generöst erbjudande till användare som vill ansluta flera enheter till deras tjänst, vilket gör att användare kan ha upp till 6 samtidiga anslutningar. Utöver allt inkluderar tjänsten också en CyberSec-funktion som hjälper till att hålla undan alla oönskade annonser och skadlig programvara, och därmed hålla din surfupplevelse fri från avbrott. Här är en mer detaljerad NordVPN-granskning som du kanske vill titta på för att lära dig mer om tjänsten.

3. IPVanish

IPVanish gör den sista posten till vår lista, med dess imponerande servertäckning på cirka 1500 servrar som är väl fördelade jämnt över hela världen. Det som gör att IPVanish sticker ut från resten av konkurrenterna är det faktum att tjänsten äger alla sina servrar, vilket innebär att de inte kommer att behöva samarbeta med någon annan tredje part för att sortera upp alla problem som kan uppstå när du använder deras service. IPVanish är också känt för den hastighet som deras servrar arbetar på, och det har också varit betrodd som den bästa leverantören för alla som vill spela onlinespel eftersom deras tjänst troligtvis inte hänger. IPVanish är också ganska välkänt för att enkelt kunna integreras med Kodi, och detta gör det till den perfekta leverantören att samarbeta med om du råkar leta efter en tjänst som ger dig tillgång till alla de bästa Kodi-tilläggena. Med kapaciteten att stödja upp till tio samtidiga anslutningar är IPVanish en av de bästa leverantörerna att registrera sig om du vill säkra ditt företag eller en stor grupp Internetanvändare. För att lära dig mer om vad tjänsten kan göra för dig, titta på vår djupgående IPVanish-granskning.

Slutsats om bästa VPN för Google Play Store

VPN: erna som vi tittat på i dessa recensioner är alla inriktade på att säkerställa att din säkerhet upprätthålls, och eftersom de alla har en betydande nätverkstäckning är de alla lämpade för att säkerställa att du har tillgång till vilket Google Play Store-bibliotek du vill ha vill ladda ner från.