Hur man tittar på BBC iPlayer på PS4 utomlands

Har någon någonsin berättat för dig att PS4 inte bara är för att spela videospel och att du kan använda dem som strömningsenheter? Satsa på att du inte visste att du också kan se BBC iPlayer utanför Storbritannien. Vi är medvetna om att användare som är lokaliserade i USA, Australien, Kanada, Tyskland etc. möts med ett felmeddelande när de försöker komma åt BBC iPlayer. Och det händer så med de geo-begränsningar som åläggs Storbritanniens BBC. Men tack vare en onlineprogramvara som kallas VPN kan vem som helst titta på allt från var som helst och på alla enheter också, inklusive PS4. Vi berättar sanningen och vi kommer att dela den med dig. Så här kan du titta på BBC iPlayer på PS4 utanför Storbritannien. 

Hur man tittar på BBC iPlayer utanför Storbritannien

Hur man tittar på BBC iPlayer utanför Storbritannien

Hur man installerar BBC iPlayer App på PS4

Innan du hittar ett sätt att ställa in ett VPN på PS4 måste du hämta BBC-appen först. Som ni ser får du följande meddelande: “BBC iPlayer fungerar bara i Storbritannien. Tyvärr beror det på rättighetsproblem. “BBC iPlayer GeoBlocked

För att installera brittiska appar på din PlayStation-konsol måste du skapa ett brittiskt PSN-konto. Det första du behöver göra är att besöka PlayStation-webbplatsen och välja land där appen du vill få är baserad. Detta är mycket avgörande för att du inte kan ångra eller ändra något om detta steg. Du kommer sedan att få ett e-postmeddelande från PlayStation för att bekräfta ditt nya PSN-konto. Nu kan du enkelt skapa ett nytt PS-nätverkskonto på din PS4. Läs mer om hur du kan registrera dig för ett UK PlayStation Network-konto i det här artikel.

  How to Watch BBC iPlayer in Hong Kong

Hur man tittar på BBC iPlayer på PS4 med hjälp av en VPN

Även om det inte är så enkelt som att installera ett VPN på smarttelefonenheter är det möjligt att använda ett VPN på PS4. För att köra ett VPN på PS4 måste du först ställa in VPN på din Wi-Fi-router. Det finns många tjänsteleverantörer som stöder Wi-Fi-routrar från olika märken, men de bästa är ExpressVPN och BulletVPN. Huvudsakligen för att båda dessa tjänsteleverantörer erbjuder en smart DNS med sina tjänster. När din router nu har konfigurerats för att köra en VPN-anslutning, är allt du återstår att aktivera din PS4 WiFi för att ansluta till routern.

Det finns två sätt att göra detta. Till att börja med behöver du en router med en inbyggd VPN-åtkomst. Eller så kan du prenumerera på ett VPN och manuellt infoga VPN-detaljerna i dina Wi-Fi-routerinställningar. Stegen som är involverade i processen varierar emellertid beroende på VPN-leverantören och märket för Wi-Fi-router.

Du kan också ansluta till ett VPN på din PS4 med en dator. Det första du måste göra är att installera VPN-programvaran på din PC och ansluta en Ethernet-kabel till baksidan av din PC och PS4. Du kan hitta resten av stegen i det här artikel här. Slutligen kan du testa din internetanslutning för att se till att din PS4 ska vara ansluten till Internet via ett VPN.BBC iPlayer Unblocked

Hur man tittar på BBC iPlayer på PS4 med smart DNS

En smart DNS kan avblockera geografiska begränsningar från länder runt om i världen samtidigt. En smart DNS är inte bara billigare, utan är också lättare att konfigurera på spelkonsoler som PlayStation 4. Allt du behöver göra är att gå över till “Network Settings” och fortsätta med installationen som du normalt skulle göra. Det finns många smarta DNS-leverantörer på marknaden, men baserat på olika tester vi har genomfört stod en fram och det är Unlocator. Så för att konfigurera ett SmartDNS på din PS4, behöver du en smart DNS som Unlocator. Allt som krävs är att de två DNS-adresserna (den primära och sekundära), de samma som din smarta DNS-leverantör förser dig med inlägg som skapar ditt Unlocator-konto.

Unlocator tjänar främst till att blockera stora underhållningstjänster med sitt stora nätverk av servrar. Det kan avblockera över 200 kanaler från hela världen. Denna smarta DNS fungerar på alla enheter, inklusive PS4.

  Hur man tittar på Doctor Who 2023 Live Online utanför Storbritannien

BBC iPlayer på PS4

PlayStation 4 är den bästa plattformen på begäran på grund av användarnas förmåga att ladda ner appar från hela världen. Det faktum att PS4 fungerar som en strömmande enhet förvandlar den till en måste-genom-upplevelse. Och där har du det, de enklaste sätten att få BBC iPlayer på din PS4 över hela världen. Allt du behöver göra är att ansluta din PS4 till Internet med hjälp av en VPN eller konfigurera en Smart DNS-proxy på din PS4. Båda dessa verktyg kräver lite mer ansträngning än det vanliga smartphone-förfarandet, men ingenting är någonsin för svårt eller omöjligt att göra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me