Hur man laddar ner och installerar Pokémon Home överallt i världen

Det finns inget bättre än att se professor Oaks nya look 2023. Och tack till Game Freak, Vi kan nu göra det med tillstånd av den nya molntjänsten Pokemon Home. Detta helt nya molnbaserade nav som kan anslut ett urval av Pokémon-spel till varandra, inklusive svärd och sköld, Let’s Go Pikachu och Let’s Go Eevee. Pokemon Home är tillgängligt på Android, iOS och Nintendo Switch, och det lanserades på en global skala. Vissa länder fick emellertid inte det privilegiet, vilket leder oss till vår guide idag. Så här kan du ladda ner Pokemon Home var som helst i världen.

Hur man laddar ner Pokemon Home Anywhere

Pokémon – The New Generation Gets a Home

Pokemon Home kommer att vara en länk mellan flera Pokemon-spel på Nintendo Switch, Mobile och Nintendo 3DS. Med det kommer tränare att kunna sätta in eller hämta Pokemon erhålls i dessa spel.Pokémon hemdiagram

En av funktionerna i applikationen är GTS, där du kan ställa in en viss Pokémon du vill byta (handel) och ställa krav av det du vill få.

Sådana affärer och krav inkluderar kön och nivå, vilket gör det mycket lättare att samla saker som exklusiv version. Som för Svärd och sköld spelare, du kan bara överföra Pokémon som ingår i spelets Pokedex, ingenting mer.

Det finns också Wonder Box-funktion, där du kan lämna Pokémon inuti för att handlas med en ögonblick med fullständiga främlingar. Denna funktion låter dig handla 3 Pokemon på en gång med hjälp av gratis plan och tio med Premium plan.

Med det sagt, låt oss gräva lite djupare i vad Pokémon Home handlar om tillgänglighet, prenumerationer och prissättning.

Tillgänglighet

Även om vi anser att det är en global lansering, är Pokemon Home tekniskt tillgängligt i välj länder för närvarande. Det är en bred täckning jämfört med hur många regioner det stöder, men ändå fick många länder inte släpp.

Vi kan säga att Pokémon Home kommer att lanseras i länder som inte stöds senare, precis som Game Freak gjorde med Pokémon Gå tillbaka på dagen. Tills vidare, här är där Pokémon Home är tillgängligt:

 • Förenta staterna
 • Japan
 • Europa
 • Australien
 • Nya Zeeland
 • Sydkorea
 • Hong Kong
 • Taiwan
 • kanada
  5 De säkraste plattformarna för sociala medier i världen

Gratis kontra premiumplaner

Med Pokémon Home har spelare två olika prisalternativ: Premium och Basic. Var och en har sina egna funktioner, och naturligtvis kommer den grundläggande med begränsningar.

Det är ju “Du får vad du betalar för”. Nedan hittar du skillnaden mellan de två, följt av prissättningen i varje land Pokémon Home släpps i.

Premie

 • Kan flytta Pokemon från Pokemon Bank
 • 6 000 Pokemon kan deponeras
 • 10 Pokemon kan placeras i Wonder Box på en gång
 • 3 Pokemon kan placeras i det globala handelssystemet på en gång
 • Domarfunktion aktiverad
 • Delta i och värd rummet

Sammantaget, om du vill få extra funktioner och tillgänglighet, du bör välja deras Premium-plan. Det är uppenbart det bättre valet med tanke på vad du får använda och dra nytta av.

Prissättning

Som ni nu vet är Pokemon Home tillgängligt i runt 11 regioner runt om i världen, vilket tar oss till prissättningen beroende på regionen du bor i:

Varaktighet
Enhet
USA
kanada
Euroområdet
Storbritannien
ryssland
Australien
Nya Zeeland
Japan
Sydkorea
Hong Kong
Taiwan
1 månad
(30 dagar)
Nintendo Switch $ 2.99 $ 3.99 € 2,99 £ 2,69 ₽225 $ 4,49 $ 4.99 ¥ 370 3900 ₩ $ 23 $ 100
iOS / Android € 3,49 £ 2,99 ₽229
3 månader
(90 dagar)
Nintendo Switch $ 4.99 $ 6.99 € 4,99 £ 4,49 ₽375 $ 7.99 $ 8.99 ¥ 610 5900 ₩ $ 38 $ 170
iOS / Android € 5,49 £ 4,99 ₽379
12 månader
(365 dagar)
Nintendo Switch $ 15.99 $ 21,99 € 15,99 £ 14,39 ₽1199 $ 24,99 $ 27.99 ¥ 1960 20 tusen ₩ $ 123 $ 530

Priserna varierar beroende på land du bor i. Om du märker i euroområdet och Storbritannien ändras dock priserna beroende på vilken enhet du använder.

Så i grund och botten Mobil version av Pokémon Home kommer att kosta mer i dessa regioner.

Ladda ner Pokémon Home Anywhere – steg för steg-processen

Oavsett vilken enhet du använder, om du bor i ett land som inte stöds kommer du att märka att Pokémon hem är inte tillgängligt i din respektive app-butik.

  Vad är en Seedbox? Nybörjarguiden

Till exempel är vi belägna utanför länderna där Pokemon Home lanserades, vi försökte söka efter applikationen på Google Play Store, och det här är vad vi fick istället:

“Den här artikeln är inte tillgänglig i ditt land.”Pokemon Home Android

Det kommer att ändras om du använder Android, iOS eller Nintendo Switch. Det här är vad du behöver göra beroende på vilken plattform du använder:

Nintendo Switch

Trots att de har minst alternativ att dra nytta av i Pokemon Home är Nintendo Switch fortfarande en konsol som stöds. Du kan uppgradera vad du får använda om du prenumererar på en premiumplan.

Nu, de av er som har spelat de senaste Pokémon-spelen, särskilt de som är intressanta Galar-regionen (Sword and Shield), skulle vilja få så många Pokemon som möjligt genom att handla med andra tränare.

Så om du bor i ett land som inte stöds så kan du göra det ändra din Nintendo Switch-region:

 1. Välj huvudmenyn Inställningsalternativ (Växelformad ikon).NIntendo-inställningar
 2. Navigera till söder och klicka på Systemet.Byt system
 3. I Systemet menyn, välj Område.Byt region
 4. Välj regionen du vill växla till. Ditt bästa alternativ skulle alltid vara Amerika.Välj region
 5. Nu måste du acceptera det nya Licensavtal för slutanvändare genom att klicka på Nästa-knappen.Nintendo Acceptera
 6. Välj slutligen Acceptera och då Omstart. Din Nintendo Switch kommer omstart med den region du just har valt.Nintendo Finalise

Nu kan du ladda ner Pokemon Home på din Nintendo Switch oavsett var du bor på kartan.

iPhone / iPad

IOS-metoden är inte så svår också. Allt du behöver är några klick här och där, och du har en olika App Store-region. Titta på hur det görs:

 1. Gå till din iPhone eller iPad Inställningar avsnitt. iOS-inställningar
 2. Klicka på din Apple ID längst upp till höger på skärmen, följt av Visa Apple-id.iOS Apple ID
 3. Välj på nästa skärm Land / Region.Välj Region
 4. Klicka nu på Ändra ditt land eller din region.Ändra land eller region
 5. Välj det område du vill växla två från listan.Välj din region
 6. Läs sedan Villkor och klicka på Hålla med.Håller med i villkoren
 7. Till sist, lämna in nödvändig information krävs av Apple.Skicka intyg iOS
 8. Du har ändrat ditt iOS-område till regionen Förenta staterna.
  Vad är närmanden och bör du använda dem?

När du har gått igenom stegen ovan kan du hitta Pokémon hem i din App Store, ladda ner den och njut av den var du än är.

Android

Vi beslutade att täcka Android-enheterna i slutändan eftersom det kräver några extra steg för att ändra dess region. Du förstår, vi förändras faktiskt inte Google Play Butiks land, men vi lurar det till att tro att vi är i en annan.

För att göra det behövde vi en extra hjälpande hand som kommer i form av en Virtuellt privat nätverk. Det här cybersecurity-verktyget låter dig förfalska din onlineposition till ett land du väljer och hjälper dig att få åtkomst till begränsat innehåll oavsett var du är.

Till ändra din Google Play Butiks region, följ stegen nedan:

 1. Först, Bli Medlem med en trovärdig VPN-leverantör. Om det är premium har du bättre chans att utföra en sådan uppgift.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din Android-enhet, kör det och logga in.
 3. Anslut nu till en Amerikansk server för att få tillgång till den amerikanska versionen av Google Play Store.
 4. Därefter går du över till din Android-enhet inställningar och navigera till Apps.
 5. Bläddra ner och välj Google Play Butiks app.
 6. Träffa “Tvinga stopp.”
 7. Gå till Lagring och rensa Cashe och Data.
 8. Starta om Google Play Store.
 9. Din valuta bör ändras till Amerikanska dollar.
 10. Du kan nu ladda ner Pokemon Home och dussintals andra USA-begränsade applikationer.

Det är inte en svår uppgift om du vet hur du går runt. Stegen ovan leder dig till en helt ny värld av Android-applikationer baserat i USA. PS: Du kan växla till valfri region beroende på VPN-server du ansluter till.

Ladda ner Pokemon Home Anywhere – Final Tankes

Pikachu-logotypPokemon Home nya karaktär, Grand Oak, tar dig igenom processen för att skapa ett konto. Hittills stöds ovan nämnda spel av appen.

Men som det har rapporterats, Pokémon Go går med i mixen senare. För de som bor i länder där appen är inte tillgänglig, ja, du har det du behöver för att ändra det.

Du kan nu ladda ner Pokemon Home var som helst i världen. Om du behöver en extra hjälpande hand, släpp oss en linje eller två i kommentaravsnitt nedan, så kommer vi tillbaka till dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me