Hur man Jailbreak FireStick 2023

Hur fängelsebryta FireStick? Amazon Fire TV Stick har snabbt blivit en av de mest populära strömningsenheterna i ordet. Detta beror på att alla populära streamingtjänster har appar på den här fina enheten. Men det är inte den enda orsaken till den plötsliga ökningen av FireSticks popularitet. Många köper en så att de kan installera Kodi på den. Även om Kodi inte är tillgängligt via den officiella Amazon Store, kan du fortfarande ställa in Kodi på en FireStick genom att ladda appen i den. Detta är vad som har blivit “Jailbreaking a FireStick”. I guiden nedan kan du hitta detaljerade instruktioner som är enkla att följa hur man fängslar en Fire Stick med Alexa Voice Remote år 2023.

Hur man Jailbreak FireStick 2023

Hur man Jailbreak FireStick 2023

Vad är Jailbreaking en FireStick?

Att Jailbreak betyder en FireStick att ladda tredjepartsappar på den. Handlingen med att jailbryta din FireStick innebär inte att det ändrar operativsystemet. Det finns inget behov av det. Istället installerar du helt enkelt Android-appar som inte finns i Amazon Store på den. Dessa appar inkluderar Kodi, Terrarium TV, YouTube och Mobdro.

Hur man Jailbreak FireStick?

För att jailbreak din FireStick, du måste följa två steg. Först måste du installera ES Explorer på den. När detta är gjort kommer du att kunna installera Kodi och andra tredjepartsappar på din FireStick. Så här är allt gjort.

1. Installera ES Explorer på FireStick

 1. Starta din FireStick
 2. Gå sedan till “Inställningar” -> ‘Systemet’ -> ‘Utvecklaralternativ.’
 3. Nu, slå på “Tillåt appar från okända källor.”
 4. Gå till “Sök” från Amazon Fire Stick-huvudmenyn.
 5. Skriv “ES Explorer”.
 6. Klicka på ES Explorer-appikonen för att ladda ner och installera den.
 7. Slutligen lanserar ES Explorer-appen.

2. Installera Kodi på FireStick

 1. Från ES Explorer-menyn, gå till ‘Verktyg’ -> ‘Download Manager’ i vänster-menyn.
 2. Klicka på “+ Ny” från nedre menyn.
 3. För “Sök”, skriv https://thevpn.guru/kodi.apk och klicka på “OK”.
 4. För “Namn”, mata in “Kodi”.
 5. Välj “Ladda ner nu”
 6. De Kodi-installationsfil kommer nu att börja ladda ner.
 7. Du kan välja alternativet “Dölj”. Gå sedan till ‘Verktyg’ -> “Download Manager” för att kontrollera nedladdningsprocessen.
 8. När Kodi apk-fil laddas ner kan du installera det på din FireStick.
 9. Gå tillbaka till din StarStick-skärm.
 10. Starta Kodi-appen.

Följ dessa steg för att fästa Kodi-appen på din StarStick-skärm:

 1. På din FireStick-startskärm rullar du ner till ‘Dina appar & Spel’.
 2. Bläddra nu till vänster och välj “Se alla”.
 3. Leta reda på Kodi-appen och tryck på knappen med 3 horisontella linjer på din FireStick-fjärrkontroll.
 4. Klicka på ‘Flytta till front’.
 5. Gå tillbaka till din StarStick-skärm.

När du öppnar Kodi på FireStick måste du installera några Kodi-tillägg. Ta en titt på vår lista över bästa Kodi-tillägg för FireStick för mer information om hur du ställer in dem alla.

Så här strömmar du säkert på FireStick med VPN

Beroende på ditt nuvarande hemland kan du komma i juridiska problem när du använder vissa appar för att strömma innehåll på din FireStick. För att stanna kvar på den säkra sidan är det bäst att använda VPN på din Fire Stick. Detta gör att du kan dölja alla dina strömningsaktiviteter. Du kan också använda VPN för att avblockera geobegränsade FireStick-appar som normalt inte fungerar i din region. Så här kan du installera VPN på FireStick.

 1. Gå först över till ExpressVPN och registrera ditt VPN-konto.
 2. Starta din Fire Stick eller Amazon Fire TV.
 3. Gå till ‘Apps’ högst upp på din startsida.
 4. Välj nu “Kategorier” -> ‘Verktyg’.
 5. Välj ExpressVPN-appen.
 6. Om du inte hittar avsnittet “Utility” på din FireStick, använd bara sökfunktionen och leta efter ExpressVPN i Amazon Store istället.
 7. Välj sedan “Get” -knappen för att ladda ner appen.
 8. När det har laddats ner och installerat väljer du ‘Öppna’.
 9. Logga sedan in i VPN-appen med ditt ExpressVPN-användarnamn och lösenord.
 10. Välj slutligen den VPN-serverplats du vill ansluta till.
 11. När VPN-anslutningen har upprättats klickar du helt enkelt på hemknappen på din Fire Stick-fjärrkontroll.

Bästa VPN för FireStick

De flesta tillägg och appar på FireStick fungerar bara i vissa regioner, t.ex. USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland. För att kringgå dessa regionala begränsningar och titta på live och on-demand innehåll i alla tillägg eller kanaler du vill ha vart du vill, måste du förfalska din plats online med VPN. Nedan är några av fördelarna du får när du använder VPN med Amazon Fire Stick.

 • Avblockera Geo-begränsade Kodi-tillägg: Det finns många Kodi-tillägg, till exempel USTVNow, som du bara kan använda i vissa regioner. Med VPN kan du kringgå regionala begränsningar.
 • Bypass ISP Throttling: Har du någonsin lagt märke till att din Internethastighet är anständig om du surfar på webbplatser men plötsligt sjunker när du tittar på videor online? Om så är fallet stryker din internetleverantör förmodligen din internethastighet. Genom att använda VPN kan du i princip undvika att det händer.
 • Ultimate Privacy: Lägg till ett extra lager av integritet och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behöver inte vara en tech-freak för att ställa in en VPN-anslutning tack vare användarvänliga VPN-appar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.

Av personlig erfarenhet är ExpressVPN den bästa VPN-tjänsten du kan använda med FireStick. De har optimerat sina VPN-appar för att fungera bättre med Amazon FireStick och har en policy utan loggar. Kolla in vår granskade lista över de bästa FireStick VPN: erna 2023 här.

Är Jailbreaking FireStick lagligt?

Det beror på. För att avgöra om jailbreaking av din FireStick är laglig eller olaglig måste du titta på vilka strömmar du tittar på. Om du bara använder din FireStick för att se lagliga sändningar, har du ingenting att oroa dig för. Men du kan komma i problem om du jailbreak din FireStick för att titta på upphovsrättsskyddade filmer, kanaler och TV-program.

Bästa appar att installera på Jailbroken FireStick

Här är en lista över populära Android-appar som du kan installera på din FireStick.

 • ExpressVPN
 • Kodi
 • Youtube
 • IPVanish
 • BulletVPN
 • Firefox
 • Musväxling
 • Mobdro
 • Terrarium-TV

Hur Jailbreak FireStick – Wrap Up

Förhoppningsvis har guiden ovan gett dig tillräckligt med information om hur man jailbreak FireStick. Om du behöver ytterligare hjälp kan du tappa en kommentar nedan.