Как да актуализирате ръководството за изтегляне и инсталиране на Kodi 18

Как да актуализирате Kodi 17 до Kodi 18 Leia? Вън с Криптон, здравей Лея. Версията Kodi 18 удари пазара за изтегляне. Бяха направени няколко промени и благодаря на разработчиците на Kodi, някои от нас имаха малък вкус, когато бета версия беше предварително пусната. Реалната сделка обаче вече е излязла. И така, ето всичко, което трябва да знаете за Kodi 18 и как да го инсталирате на всяко устройство.

Как да изтеглите и инсталирате Kodi 18

Как да изтеглите и инсталирате Kodi 18

Как да изтеглите и инсталирате актуализация на Kodi 18?

Kodi може да се намери на Windows, Mac, Android, Linux, Raspberry Pi, iOS и други устройства. Сега е време за процеса на актуализиране. Стъпките са доста прости. За да се ориентирате през него, ето стъпка по стъпка стъпка по стъпка.

 1. Посетете официалната страница за изтегляне на Kodi.
 2. Изберете устройството, което използвате.Инсталирайте Kodi 18 Leia Nightly Build
 3. Ще забележите изскачащ прозорец, кликнете върху „Препоръчително“.
 4. Докоснете синия бутон.Как да инсталирате Kodi 18 Leia
 5. Изчакайте, докато файлът Kodi 18 се изтегли.
 6. Отворете изтегления файл и започнете да инсталирате.

След като инсталирате Kodi 18 Leia на вашето стрийминг устройство, всичко, което трябва да направите, е да инсталирате някои добавки на Kodi 18 Leia. Имайте предвид, че в случай че вече имате инсталирана предишна версия на Kodi, трябва да следвате същия процес, изброен по-горе, за да го актуализирате до Kodi 18. Всички предишни настройки и добавки, които сте добавили, ще бъдат запазени.

  Najlepšie novinky pre Kodi - sledujte živé správy o Kodi

Как да инсталирате Kodi 18 на FireStick

Голямо количество мултимедийно съдържание може да се намери на FireStick. Въпреки това, има някои премиум съдържание, което се предлага с някои високи цени.

Това е една от най-големите причини, поради които потребителите инсталират Kodi на Fire Stick. Смята се за едно от най-добрите приложения на Amazon FireStick, което отваря изцяло нов свят на безплатно съдържание.

Като фенове на Kodi, вероятно го имате на своя Fire Stick. Затова можете да следвате това ръководство за това как да инсталирате Kodi Leia на FireStick.

Kodi 18 – Какво ново?

Според официалния уебсайт на Kodi, новата актуализация съдържа следните корекции:

 • Актуализирайте документацията относно разработката на Python и Skin.
 • Fix срив на определени музикални файлове, които съдържат ID3v2 UFID кадър.
 • Решете никой не реагира при минимизиране на Mac OSX.
 • Поправете пътя за търсене на външни субтитри.
 • Решете сривовете, като натиснете „x“, за да спрете DVD .iso изображение, когато се изведе „Информация за процеса на играча“.
 • Снимка на екрана: опростете логиката и спасете, ако не е зададена папка.
 • Промяна на разделителната способност (ако се изисква) при стартиране на приложението (коригира проблеми с разделителната способност на XBXO).
 • Android: Нулиране на калибрирането, ако ограничението на GUI се промени.
 • Android: отстраняване на проблеми със позицията на субтитрите.
 • Поправете проблеми с белия списък с резолюция в Windows.
 • Опция за разширяване, за да скриете спойлери като текст или изображения от изгледа на библиотеката.
 • Добавете поддръжка за нови iOS устройства.

Най-добър VPN за Kodi 18 Leia

Много уебсайтове за поточно предаване ще блокират достъпа ви въз основа на вашето местоположение. Те могат да определят местонахождението ви, като надникнат на вашия IP адрес. Следователно използването на VPN е доста важно, когато работите с Kodi. С виртуална частна мрежа можете да скриете текущия си IP адрес и да вземете нов, базиран в страната, където определен канал има права на покритие.

  Hur man tittar på NCAA March Madness på Kodi

След като сте свързани със сървър в този регион, ще имате пълен достъп до уебсайта за стрийминг, независимо от това къде се намирате. Не само това, но VPN има и други предимства. Ето няколко:

 • Обходни регионални ограничения: Kodi позволява на своите потребители да инсталират добавки за стрийминг цели. Някои от тях обаче могат да бъдат ограничени до техния собствен регион, което прави невъзможен достъп на външни лица. С VPN ще можете да получите ръцете си върху тези добавки и да ги използвате свободно където и да сте.
 • Избягвайте пропускането на ISP: Вашият интернет доставчик има възможност да намали скоростта на връзката ви. Това, което хората наричат ​​„Throttling“, обичам да наричам досадно, особено за стриймър. Въпреки това с VPN можете да скриете самоличността си и да криптирате трафика си, така че вашият интернет доставчик да бъде блокиран от всеки опит за дроселиране.
 • По-добра поверителност и сигурност: VPN повишава сигурността и поверителността ви с най-новите критерии за военен клас.
 • VPN приложения: Уважаемите доставчици на VPN предлагат приложения, които са удобни за потребителя на основните устройства. Можете да намерите VPN клиенти на FireStick, Android, iOS, PC и Mac.

аз съм изморен ExpressVPN себе си. Това е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Този VPN има сървъри по целия свят, така че можете да гарантирате перфектното излъчване на потоци, когато го използвате. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPI за Kodi по-долу.

Kodi 18 Ръководство за изтегляне и инсталиране – Финални мисли

Инсталирането на новия Kodi Leia никога не е било по-лесно с това ръководство. Всичко, което трябва да направите сега, е да седнете и да се насладите на изобилие от невероятно поточно съдържание, предлагано от Kodi, където и да сте..

  Kako namestiti USTVNow na Kodi 17 Krypton
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me