Kako gledati filme na Kodi 17 – Najboljši filmski dodani film

Kako brezplačno predvajati filme na Kodiju? Kodi je odličen multimedijski zabavni center. Omogoča vam ogled filmov, TV oddaj in celo kanale v živo od koder koli po svetu. Če želite kar najbolje izkoristiti svoj Kodi, morate namestiti uradno Kodi filmski dodatki kot naprimer Crackler, PS Vue, iPlayer WWW, ITV ali Popcornflix. V tem priročniku vam bom pokazal, kako namestiti te uradne vtičnike in pretakati filme na Kodi v HD. Spodnja vadnica deluje na kateri koli napravi, ki podpira Kodi PC, Mac, Android, FireStick, Chromecast, Nvidia Shield, in Malina Pi. Tu je najboljši dodatek za gledanje filmov na Kodiju.

Kako brezplačno predvajati filme na Kodiju?

Kako gledati filme na Kodiju brezplačno?

Odblokirajte več vsebine – uporabite VPN

Številni dodatki Kodi delujejo le v določenih regijah, kot so ZDA, Velika Britanija, Kanada, Avstralija in Nemčija. Če želite zaobiti te regionalne omejitve in si ogledati vsebino v živo in na zahtevo v katerem koli vtičniku Kodi, kamor koli želite, morate spletno lokacijo ponarediti z uporabo VPN. Spodaj je nekaj prednosti, ki jih dobite pri uporabi VPN z Kodi.

 • Odkleni dodatke za Kodi z omejenim geografskim prehodom: Obstaja veliko Kodi dodatkov, ki jih lahko uporabite le v določenih regijah. Z VPN lahko zaobidete regionalne omejitve.
 • Bypass ISP Throttling: Ste že kdaj opazili, da je vaša internetna hitrost spodobna, če brskate po spletnih straneh, a nenadoma upada, ko gledate videoposnetke v spletu? V tem primeru je verjetno, da vaš internetni ponudnik zmanjšuje vašo hitrost interneta. Uporaba VPN vam v osnovi omogoča, da se temu ne zgodite.
 • Vrhunska zasebnost: Dodajte dodatno plast zasebnosti in varnosti vsem svojim spletnim dejavnostim.
 • Prijave VPN: Za nastavitev VPN povezave vam ni treba biti tehnološki naključje, ker so uporabnikom prijazne aplikacije VPN v PC, Mac, Android, iOS in FireStick.
  ¿Cómo instalar CBC Sports en Kodi?

Iz osebnih izkušenj, ExpressVPN je najboljša storitev VPN, ki jo lahko uporabljate pri Kodi. Optimizirali so svoje VPN aplikacije, da bolje delujejo z dodatki Kodi in imajo politiko brez dnevnika. Oglejte si naš seznam najboljših Kodi VPN-jev v 2023. Za podroben vodič o vsaki od teh storitev glejte ta pregled.

Kako gledati filme o Kodi – Best Official Addons

Spodnji seznam vključuje najboljše filmske dodatke, ki jih lahko namestite na Kodi za ogled filmov na Kodi 17.4 Krypton. Vse te vtičnike najdete v uradnem skladišču dodatkov Kodi. To pomeni, da sta zakonita in varna za uporabo.

Najboljši Kodi filmski dodatki

 • Crackler
 • Popcornflix
 • PS Vue
 • FilmRise
 • Plex
 • iPlayer WWW
 • Youtube
 • SnagFilms
 • Viewster

Kako gledati filme o Kodi 17 Krypton

Sledite spodnjim korakom do namestite Crackler na Kodi 17 Krypton. Kasneje boste lahko predvajajte brezplačne filme na Kodi.

 1. Pojdite na spletno mesto Crackle in ustvarite svoj brezplačni račun, če ga še nimate.
 2. Zaženite aplikacijo Kodi in pojdite na »Addons«.
 3. Izberite Ikona namestitvenega paketa v zgornjem levem kotu.
 4. Od tam kliknite na »Namestitev iz skladišča« -> Repozitorij dodatkov Kodi -> Video Addons.
 5. Kliknite na Crackler -> Namestite.
 6. Počakajte, da se prikaže obvestilo o omogočanju Crackler Addon-a.
 7. Zdaj se vrnite na začetni zaslon Kodi in v levem stolpcu izberite zavihek »Addons«.
 8. Kliknite Video Addons.
 9. Tu se prikažejo vsi video dodatki, ki jih namestite, vključno s Cracklerjem.
 10. Zaženite dodatek Crackler in na Kodiju si oglejte brezplačne filme in TV oddaje.

Kako namestiti Kodi 17 Krypton?

Če ste novinec v programu Kodi, s pomočjo spodnjih vodnikov namestite aplikacijo Kodi 17 na želeno pretočno napravo.

 • Windows PC
 • Mac OS X
 • Android
 • Malina Pi
 • Chromecast
 • Amazon FireStick
  Cómo ver la NFL en Kodi Live: los mejores complementos de la NFL en 2023/2023

Je Kodi zakonit in varen za uporabo?

Podrobno sem obravnaval pravna vprašanja v zvezi s Kodijem. Skratka, če si nočejo v zakonske težave, in ostanite na varni strani, morate uporabiti uradne kodi vtičnike ali gledanje filmov in TV oddaj prek Kodija anonimno. Edini način za dosego tega je uporaba virtualnega zasebnega omrežja a.k.a VPN.

Kako predvajati filme na Kodi? Zaključek

Torej, namestite aplikacijo Kodi, če tega še niste storili. Nato nastavite katerega koli od zgoraj opisanih uradnih dodatkov. Končno si oglejte Kodi filme brezplačno. Ne pozabite, da pri uporabi dodatkov tretjih oseb ne pustite izpostavljene svoje zasebnosti. Prepričajte se, da ste vedno povezani s strežnikom VPN, da boste ohranili to, kar počnete v spletu. V primeru, da potrebujete dodatno pomoč pri nastavitvi, pustite komentar spodaj.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me