Най-добър VPN за HBO GO – 2023 ревю

Какво е най-добрият HBO GO VPN през 2023 г.? HBO GO е онлайн стрийминг канал, който предлага видео при поискване само в САЩ. HBO шоута като Game of Thrones, Silicon Valley и Sopranos са всичко това гео-блокиран. За потребители, които биха желали гледайте HBO GO извън САЩ, възможно е да заобикаляйте тези географски ограничения и да получите достъп до HBO GO независимо къде се намирате. Това се случва чрез използването на VPN. Прочетете, за да научите повече за най-добрият VPN за HBO Go.

Най-добър HBO GO VPN

Най-добър HBO GO VPN

Най-добър VPN за HBO Go – Съдържание

 • резюме
 • Грешка в местоположението на HBO Go
 • VPN за деблокиране на HBO Go
 • Списък с най-добрите VPN
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Surfshark
 • Интелигентна алтернатива на DNS прокси
 • Най-добър HBO Go VPN

резюме

По-долу е кратък преглед на най-добрите VPN, които можете да използвате с HBO Go.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark

Грешка в местоположението на HBO Go

Ако се опитате да гледайте как HBO излиза извън САЩ, ще получите следната гео-грешка. „За да получите достъп до HBO GO, трябва да пребивавате в петдесетте щата на Съединените американски щати.“ Да се заобикалят това регионално ограничение, използвай VPN услуга което всъщност поддържа деблокиране на американски канали като HBO GO, Netflix, HBO Now, Showtime и Amazon Prime в чужбина.

VPN за деблокиране на HBO Go

При избора на a VPN, по-евтиното не означава непременно по-добро. В Интернет има голямо разнообразие от безплатни VPN мрежи, които обещават много функции при изтегляне, но рядко те отговарят на очакванията на клиента. Трябва да знам, тъй като провеждах различни тестове както с безплатни, така и с платени доставчици. Във всичките ми тестове, ExpressVPN се оказа, че най-добрият HBO GO VPN. Ето защо.

 • 24/7 поддръжката на клиентите ви гарантира гарантиран достъп до помощ в случай на проблем
 • Лесен за използване софтуер е наличен за устройства, работещи на Windows, iOS, Linux, и андроид.
 • С ExpressVPN, всичките си трафикът е криптиран. Преглеждайте в интернет частно, без да се притеснявате, че ще бъдете наблюдавани.
 • Вие също стигате отблокирайте американския Netflix с ExpressVPN.
  Най-добрият VPN за рутер Mikrotik

Най-важното обаче е фактът, че ExpressVPN всъщност работи с HBO GO или HBO Now. Това означава, че можете да използвате американските VPN сървъри на ExpressVPN за гледайте HBO GO във Великобритания, Австралия, Канада, Германия, или другаде в чужбина. Като изключим ExpressVPN, ето и други добри VPN доставчици, които може да помислите деблокирайте HBO GO извън САЩ.

Списък за най-добрите VPN

HBO Go е чудесен начин за стриймърите да гледат всички свои любими филми и телевизионни предавания. Ако обаче случайно пътуват извън Съединените щати, достъпът до HBO Go може да бъде проблем. Но с подходящ и надежден доставчик на VPN услуги, който може да бъде фиксиран. Не всички VPN могат да доставят това, с което се хвалят. Много от тях не успяват да деблокират поточните услуги, големи колкото HBO Go, и по тази причина ние сме тук, за да ви предоставим най-доброто от най-добрите.

ExpressVPN

ExpressVPN оперира голяма мрежа от сървъри на много места само в САЩ и в 94 страни по света. Наистина не можете да сбъркате с този доставчик на услуги. Скоростите му са бързи, а сигурността – скрит. Компанията не съхранява регистрации на вашите онлайн дейности или IP адрес. Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7, така че ако HBO е блокирал сървър, можете да получите помощ на място. Не само ExpressVPN може да деблокира HBO Go, но и работи с Netflix, Hulu, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN тук.

NordVPN

Ако искате да хванете последните предавания на HBO Go, независимо къде отивате, NordVPN обхвана те. Можете да живеете в чата поддръжка или просто да проверите уебсайта на компанията, за да разберете кои сървъри работят най-добре за конкретна поточна услуга. Той работи над 700 сървъра само в Съединените щати. NordVPN също е в състояние да деблокира Netflix, Hulu и BBC iPlayer между други. Този доставчик изпълнява истинска политика за нулеви регистрации и използва военно криптиране. Прочетете пълното преглед тук.

  Най-добър VPN за League of Legends

BulletVPN

BulletVPN осигурява мрежа от сървъри във всички части на земното кълбо. Това е VPN, което се отнася до сигурността и скоростта. Компанията използва стандартни протоколи за криптиране, за да гарантира сигурността и поверителността на потребителите. Скоростта е от съществено значение. BulletVPN гарантира, че сървърите не се претоварват и използват превозвачи от първокласен клас, за да осигурят възможно най-високите скорости. С BulletVPN можете да получите сигурен достъп до всяко глобално геолокационно местоположение с най-бързи скорости. Прочетете повече за прегледа BulletVPN тук.

Surfshark

Surfshark е сигурна, частна услуга за тези, които търсят да поточно, торент или почти всичко. Въпреки че Surfshark е нов доставчик на пазара, той генерира известни шумове. От страхотни възможности за деблокиране до най-високото обслужване на клиенти, този доставчик всъщност може да се окаже доста конкурент. Предлага бързи и надеждни услуги. Плюс това, тя се отнася с поверителността и сигурността много сериозно. Освен това, Surfshark е чудесен за деблокиране на популярни стрийминг сайтове като Netflix, Hulu и BBC iPlayer. Прочетете повече за Surfshark в този преглед.

Интелигентна алтернатива на DNS прокси

А Интелигентен DNS прокси позволява на потребителите да заобикалят геоблокове и поточни канали, които не са налични в определени региони. Той изпълнява същата функция като VPN, но по малко по-различен начин:

 • За разлика от VPN, Smart DNS не променя вашия IP адрес.
 • Със Smart DNS вашият интернет доставчик все още ще може лесно да проследява вашата онлайн активност. Това е така, защото вашият трафик не е криптиран.
 • Smart DNS е съвместим с всички ваши поточни устройства. Ще можете да го направите гледайте HBO GO на Android, Apple TV, PS3 / PS4, iPhone, iPad, Amazon Fire TV, PC, Mac, Xbox и Chromecast.
 • Smart DNS прокси няма да работи за вас, ако вашият интернет доставчик се прилага Прозрачни пълномощници или DNS Отвличане.
  PrivateVPN преглед 2023

Ако Smart DNS звучи като правилната опция за вас, използвайте Unlocator да се гледайте HBO GO в чужбина. Техният 7-дневен безплатен пробен период ви позволява да заобиколите географските ограничения без риск за една седмица.

Най-добър HBO Go VPN

За да избегнете инциденти, при които получавате услуга, която не отговаря на вашите очаквания, винаги се уверете, че има или политика за възстановяване на суми, или безплатен пробен период, предлаган от доставчика на услуги, с който искате да се регистрирате. Такъв е случаят и за двамата ExpressVPN и Unlocator. Можете да използвате всяка услуга за деблокирайте HBO GO извън САЩ.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me