Най-добър VPN за Mobdro

Всъщност няма друго приложение или услуга, което да събира качествено съдържание от различни сайтове за стрийминг, както и Mobdro. По подобие на Kodi, Mobdro може да се разглежда като подходяща алтернатива за всеки, който се надява да има по-добър контрол и повече разнообразие по отношение на това, което виждат. Услугата постоянно търси и индексира безплатни видео потоци, налични в Интернет, и ви предоставя множество опции, които бихте могли да изберете, ако не сте съвсем готови да се разделите с абонаментна такса, изисквана от повечето други платени поточни услуги.

Най-добър VPN за Mobdro

Най-добър VPN за Mobdro

Най-доброто Mobdro VPN в ядка

За тези от вас, които не искат или не се нуждаят от подробна статия за преглед, изброихме най-добрите VPN, които можете да използвате с Mobdro тук:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. NordVPN

Какво е Mobdro?

Една от причините за нарастващата популярност на тази услуга е нейната съвместимост с широк набор от устройства. Приложението Mobdro може да бъде изтеглено от уебсайта им на вашия Android, iOS, Amazon Fire Stick или Google Chromecast. Веднага щом завършите изтеглянето си, ние сме напълно сигурни, че ще имате какво да кажете за потребителския интерфейс на Mobdro. Приложението е много добре проектирано и освен това има няколко функции, които позволяват споделяне на видео, както и спретнато подреждане в категории от това, което потребителите биха искали да гледат. Фактът, че можете да предавате всички тези канали на живо чрез приложението безплатно, ни поставя под въпрос законността на Mobdro.

След като сте готови за всичко & работещ и работещ, това, което трябва да осигурите по-нататък, е, че вашата интернет връзка е добре подходяща, за да поддържа поточното ви предаване. Това е изненадващо една област, в която вероятно ще попаднете на редица проблеми. Повечето интернет доставчици са склонни да прилагат контроли, които ограничават колко можете да стриймирате и скоростите, които можете да използвате, тъй като стриймингът изяжда значителна част от вашата честотна лента. Има дори случаи, в които клиентите съобщават за значително намаляване на скоростта, особено след като прекараха доста време от времето си в поточно видео онлайн.

Имам ли нужда от VPN за Mobdro?

Повечето от мерките, прилагани от вашия интернет доставчик, се използват главно за намаляване на скоростта ви и за намаляване на честотната лента, която консумирате, докато предавате всички тези видеоклипове и филми през Mobdro. Както бихте си представили, трябва да изчакате да се буферира видео или да се стриймира в лошо качество поради ниска честотна лента може да бъде огромна болка във врата. Няма причина да подавате поточно предаване при тези условия просто поради вашия интернет доставчик. В някои случаи някои от поточните предавания на живо чрез приложението Mobdro може да бъдат блокирани от вашия интернет доставчик. Единственото решение, което можете да внедрите за поточно съдържание без тези прекъсвания от вашия интернет доставчик, е да използвате VPN.

Използването на VPN ви позволява да криптирате онлайн дейностите си, като по този начин скриете всичко, което правите в Интернет. Веднъж шифрован, дори вашият доставчик на интернет услуги няма да може да види точно какво правите онлайн и това ще им попречи да прилагат някоя от мерките, които биха „управлявали“ връзката ви. Като допълнително предимство, използването на VPN с Mobdro дори добавя към масива от съдържание, до който бихте имали достъп, тъй като VPN ви позволява да се свържете с отдалечен сървър, който от своя страна крие вашия IP адрес и затруднява сайтовете, които вие посетете, за да знаете местоположението си. Когато действителният ви адрес на местоположението е скрит, можете да изглеждате сякаш сте в същата държава като гео ограничителните сайтове, които посещавате, като се свържете с отдалечен сървър и следователно ще получите достъп до тяхното съдържание.

Най-добрият VPN за Mobdro

С многото VPN услуги, които съществуват на пазара, ние сме наясно, че може да ви отнеме много време и енергия, за да разберете за коя услуга е по-добре да се абонирате. Ето защо ние поехме свободата да съставим списък на услугите, които смятаме, че са най-подходящи за работа с Mobdro, а също така предоставяме на потребителите най-доброто по отношение на онлайн защитата.

1. ExpressVPN – Нашата топ препоръка

Според нас най-добрият VPN за Mobdro е ExpressVPN. Услугата е една от най-добрите за регистриране, тъй като нейното 256-битово AES криптиране гарантира, че сигурността е достъпна на всичките й над 2000 сървъра. Тази услуга също е в състояние да стрийминг с висока разделителна способност и дори абонатите могат да имат до 3 едновременно устройства, регистрирани под едно потребителско име.

В допълнение, абонатите получават и неограничена честотна лента, както и неограничена смяна на сървъри. ExpressVPN е известен и с отличния си екип за обслужване на клиенти, тъй като винаги може да се стигне до 24/7 чрез текст, телефон или имейл. Услугата е умело базирана извън Британските Вирджински острови, което е много далеч от всякакви политики за регулиране на данните. Това им позволява да спазват строга политика за нулева регистрация, при която клиентите им са сигурни, че никой от тяхната история на потребителите никога няма да бъде съхранен. ExpressVPN е един от малкото доставчици, който възнаграждава клиентите за насочване на своите колеги, като предоставя на двете страни месец безплатна употреба. За повече информация за това какво ExpressVPN може да направи за вас, разгледайте нашия преглед ExpressVPN.

2. IPVanish

Ако търсите бърза връзка, опитайте IPVanish. Този доставчик е собственик на всички 1500 от сървърите в своята мрежа, които всички комбинирани предоставят до 40 000 IP адреси. Услугата е чудесна за стрийминг в HD, а също така предлага поддръжка за торентинг на всеки, който би искал да го направи. IPVanish също е много подходящ, особено за потребители, които биха искали да прекарват времето си в игра на онлайн игри, тъй като връзката е достатъчно бърза, за да предотврати всяка форма на изоставане.

IPVanish също обещава да не съхранява никоя от историята на вашите сърфиране, тъй като те имат добре приложена нулева политика за регистрация. Услугата е доста фокусирана върху осигуряване на най-добрата онлайн сигурност и това става чрез 256-битната им AES технология за криптиране. IPVanish също е доста популярен сред потребителите на Kodi и тъй като Kodi и Mobdro са две много подобни услуги, трябва да очаквате същото ниво на удовлетвореност от IPVanish като избрания от вас доставчик. Услугата има приложения, които могат да бъдат стартирани на Android, iOS, Windows или Amazon Fire Stick и може да поддържа до десет различни множество връзки без проблем. Ако все още се интересувате от това, което може да предложи този доставчик, отделете малко време, за да преминете през нашия преглед на IPVanish.

3. VyprVPN

Последният вариант, който бихме искали да помислите, е VyprVPN. Базиран извън Швейцария, този доставчик прави всичко възможно, за да гарантира, че потребителите остават защитени през цялата си 700+ изцяло собствена мрежа от сървъри. Тъй като компанията-майка е основана през 1994 г., това прави VyprVPN най-дългият обслужващ доставчик поне в този списък, което означава, че екипът зад него е този, който е натрупал много опит. Сигурността е в съответствие с индустриалните стандарти, тъй като потребителските данни са защитени чрез 256-битовото AES криптиране, както и още няколко функции, които правят VyprVPN доста уникален.

Една такава услуга е техният протокол Chameleon, който е отговорен за разграбването на вашите метаданни, така че вашата VPN употреба да бъде неоткриваема дори в страни като Китай и Северна Корея. Услугата има и услуга за криптиране на съобщения, наречена Cypher, която защитава вашето Android или iOS устройство, докато изпращате вашите съобщения. Услугата също има приложения, които ви позволяват да я инсталирате на вашето iOS, Android, Windows или Linux устройство и позволява до 7 едновременни връзки. За по-подробна разбивка на това, което можете да очаквате от VyprVPN, можете да преминете през нашия преглед на VyprVPN.

Заключение за най-доброто VPN за Mobdro

Току-що разгледахме някои от най-добрите VPN услуги, които бихте могли да използвате за Mobdro. Трите, за които споменахме, разполагат с надеждни екипи за обслужване на клиенти, на които можете да разчитате за помощ, в случай че се забиете с нещо. Имате въпроси или коментари, които искате да споделите? Въведете ги в секцията по-долу и ще се радваме да се свържем с вас.