Най-добър VPN за Smart TV на Sony през 2023 г.

Който VPN е най-доброто за Sony Smart TV? Можете ли всъщност? инсталирайте VPN на вашия Sony Smart TV? Какви ползи получавам от използването на VPN на Sony Smart TV? Ще обхвана всички тези точки в прегледа по-долу. Наред със Samsung, LG и от по-ново време Hisense, Smart Smart телевизорите на Sony са един от най-купуваните артикули в електронните магазини.

Най-добрият VPN за Smart TV на Sony

Най-добрият VPN за Smart TV на Sony

С постоянното преминаване от традиционно гледане на телевизия към онлайн стрийминг, Smart TV, като цяло, станаха още по-популярни.

Въпреки това, стриймингът има своето ограничения. В случай че сте експедит, живеещ в чужбина, вероятно вече сте наясно, че не можете да гледате любимите си телевизионни канали от дома си поради географски ограничения.

Това е причината виртуални частни мрежи сега са много популярни и търсени технологии. VPN принципът позволява на потребителя да отблокирайте гео ограничено съдържание от цял ​​свят. Имайки предвид всичко това, погледнете най-добрите VPN за Smart Smart телевизори на Sony или това, което обикновено са известни като телевизори Sony Bravia.

Sony Internet TV срещу Sony Android TV

Преди да се потопя в най-добрия VPN за Sony Smart TV анализ, трябва да спомена, че Sony TV има две различни операционни системи. Sony Internet TV на Sony е по-старата версия, тъй като беше собствената операционна система на Sony. Това не беше чак толкова популярно поради бавната производителност и твърдата навигация. По-новите телевизори на Sony Bravia се предлагат Android OS предварително инсталиран върху тях.

В случай, че сте закупили своя телевизор Sony наскоро, има голям шанс той да е базиран на Android. Като цяло Sony започна да инсталира операционната система на Android TV на Google на своите телевизори още през 2015 г. Вижте пълния списък на Sony Android телевизори тук. Докато по-старите модели Sony телевизори не са съвместими с VPN, но по-новите са на Android.

Как да инсталирате VPN на Sony Smart TV?

Има различни методи, които можете да използвате, за да настроите VPN на вашия Sony Smart TV. Методът, който сте избрали силно, зависи от вашия телевизор операционна система.

Ако е Android-базирани, можете да инсталирате VPN приложение директно на вашия Sony Smart TV чрез Google Play Store.

Ключовият елемент тук е да се абонирате само за VPN доставчик, който предлага приложения, които са съвместим с Android телевизори. BulletVPN, ExpressVPN, IPVanish и NordVPN всички безопасни залози Ето как да инсталирате VPN на Sony Smart TV:

 1. Първо, на вашия компютър или мобилен телефон, посетете уебсайта на ExpressVPN и създайте VPN акаунт.
 2. Включете вашия Sony Android TV.
 3. Отвори Google Play Store.
 4. Изберете Търсене функция.
 5. Въведете „ExpressVPN
 6. Кликнете върху приложението и след това изберете „Инсталирай“.
 7. Изчакайте приложението ExpressVPN да завърши процеса на изтегляне и инсталиране.
 8. отворено приложението, Впиши се използвайки новия си акаунт и Connect към сървър по ваш избор.
  Най-добър VPN за Netflix през 2023 г.

Как да използвате Sideload VPN ап на Sony Smart TV?

В случай че не можете да намерите VPN приложения в Google Play Store, можете да ги зареждате с помощта на странично ES File Explorer вместо. Ето как инсталирах IPVanish на нашия Sony Smart TV, например:

 1. Включете Android TV и кликнете върху „Настройки‘ следван от ‘Система‘ тогава ‘Опции за програмисти.”
 2. Активиране „Разрешаване на приложения от неизвестни източници.“
 3. Инсталирайте ES File Explorer от Google Play Store на вашия Sony Smart TV.
 4. След като процесът на инсталиране е завършен, натиснете Приложението ES Explorer да го стартира.
 5. Отидете на Меню ES Explorer и натиснете „Инструменти” -> “Мениджър на изтегляниятаВ менюто отляво.
 6. Сега в долното меню натиснете „+ нов.
 7. За ‘пътПоле, тип https://thevpn.guru/ipvanish.apk след това кликнете върху „Добре“.
 8. След това напишете „IPVanish в „име‘Поле.
 9. Натиснете ‘Свали сегаДа започнете да изтегляте IPVanish инсталационен файл.
 10. След IPVanish apk файл завърши изтеглянето, ще трябва да натиснете „Отвори файл‘ да се инсталирайте го на вашия Android TV.
 11. Върнете се на началния екран на вашия Android TV Box, когато инсталационният процес приключи.
 12. Кликнете върху иконата на IPVanish за да го отворя.
 13. Сега просто Влизане и свържете се с всеки сървър бихте искали.

Какво ще кажете за смарт телевизорите Sony, които не са базирани на Android?

В случай че притежавате по-стар Sony Smart TV, няма да можете да инсталирате VPN директно върху него. Все още можете да заобиколите регионални ограничения и да деблокирате геоблокирани приложения и канали на него, като използвате едно от тези две обходни решения. един настройте вашата VPN връзка на съвместим с VPN рутер или изберете марка VPN, която предоставя Smart DNS прокси за своите потребители. Smart DNS може да бъде директно конфигуриран на вашия Sony Smart TV без нужда от допълнителен софтуер.

 1. Регистрирай се с VPN услуга, която предлага Smart DNS прокси. Всички VPN мрежи в нашия списък днес предлагат интелигентна DNS услуга.
 2. Веднъж направено, включи вашия смарт телевизор Sony.
 3. Натисни У ДОМА бутон на дистанционното управление на Bravia.
 4. Сега изберете Настройвам -> мрежа -> Настройка на мрежата.
 5. Изберете Кабелна настройка или Безжична настройка (В зависимост от това как се свързвате с интернет)
 6. Избирам Персонализиран DNS.
 7. След това въведете първични и вторични адреси на DNS сървъри че вашата услуга Smart DNS прокси ви е предоставила.
 8. Излезте от настройката и рестартирайте своя телевизор Sony Bravia.

Най-добрият VPN за Smart TV на Sony

Сега, когато знаете как да инсталирате VPN на вашия смарт телевизор Sony, е време да разкриете най-добрите VPN за телевизорите Sony Bravia TV.

1. ExpressVPN – избор на редактора

CoverVPN Cover

Ако искате да инсталирате VPN услуга на вашия Sony Smart TV, вероятно трябва да отидете за най-добрата, която е ExpressVPN.

Компанията има широка сървърна мрежа, с VPN местоположения, разпространени по целия свят. За да бъдем точни, ExpressVPN има 160 сървър местоположения в 94 държави.

  Най-добрият VPN за LG Smart TV - Промяна на региона на WebOS

Ако сте стример и телевизионен любител, ще се радвате да знаете, че тази марка може да ви даде достъп до всякакви Регион на Netflix, дори САЩ, както и Hulu, Disney +, Amazon Prime, и още.

Изисква се VPN на Android TV скорост за стрийминг, за което намерихме ExpressVPN за отличен. Когато оценихме неговата ефективност, доставчикът показа пламтящи големи скорости на всеки един от неговите сървъри.

Както споменахме, не всички телевизори имат VPN клиенти, което ни довежда до MediaStreamer, Smart DNS функция на ExpressVPN. Това може да бъде конфигурирано ръчно на вашия телевизор Sony, което ви позволява да получите достъп до гео ограничено съдържание с пълна скорост.

ExpressVPN ви позволява да свързвате до пет устройства едновременно, като използвате само един акаунт. Той също така предлага топ-на-линия 24/7 поддръжка на клиенти услуга за всички свои потребители.

Потребителите могат също да изпробват услугата за един месец, преди да поемат ангажимент с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Тази политика ви позволява да си върнете парите, ако не сте доволни от предлаганите услуги.

Професионалисти

 • 256-AES криптиране.
 • 5 едновременни връзки.
 • Над 160 VPN локации в 94 страни.
 • Бързи сървъри.
 • Деблокира американските Netflix, BBC Player, DAZN, Hulu и др
 • Kill Switch.
 • Функция Smart DNS (MediaStreamer).
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Сплит-тунелиране.

Против

 • Малко скъпо.

2. BulletVPN

Преглед на BulletVPN

Подобно на ExpressVPN, вие получавате съвместимо приложение на Sony Smart TV, както и Smart DNS прокси сървъри, които можете директно да настроите при регистрация с BulletVPN.

Тази услуга е нещо като новото дете в блока. Но когато го подложих на теста, не очаквахме да се справи толкова добре, честно казано.

BulletVPN има повече от 124 местоположения на сървъра в 51 държави, добре разпределени по ключови места. Когато оценявахме възможностите му за стрийминг, BulletVPN излезе с положителни резултати, деблокирайки харесванията на Netflix, BBC Player, Amazon и Disney Plus.

Освен това услугата има a Умен DNS особеност. Така че, ако телевизорът, който работите, не поддържа приложението BulletVPN, можете да настроите Smart DNS и да се насладите на неограничен стрийминг.

Освен това, интернет скорост едва изпусна когато го тествахме във всички VPN места. Намалението дори не си струва да се споменава.

BulletVPN има отлично обслужване на клиенти и предлага на потребителите a 30-дневна политика за възстановяване. Успях да отблокирам американеца Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, и дори BBC iPlayer благодарение на VPN приложението им.

Професионалисти

 • Криптиране с военен клас.
 • Шест едновременни връзки.
 • 124 сървъра в 51 страни.
 • Отлични скорости.
 • Торент / P2P поддръжка.
 • Поддържа американските Netflix и топ поточните услуги
 • Kill Switch.
 • Умен DNS.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Куршум щит

Против

 • Няма разделен тунел.

3. Отключване

Разблокиращ VPN капак

Сега имаме Unlocator, предишната услуга само за DNS Smart, която стана хибридна през 2023 г. Услугата вече е едновременно Smart DNS и VPN.

Unlocator има сървъри навсякъде 41+ държави, което е добър брой, като се има предвид, че е нов за VPN индустрията.

Unlocator нямаше проблем с достъпа на поточните гиганти преди да се върне, когато го използва Умен DNS. Не се различава и тяхната VPN услуга.

Един недостатък, който срещнахме, бяха скоростите. Не всичките им сървъри са бързи, но все пак предлагат Високоскоростни сървъри за UHD стрийминг.

  Най-добър VPN за Vudu

Може би най-доброто нещо в тази VPN е тяхната 7-дневен безплатен пробен период. Не се изисква кредитна карта, само имейл адрес и сте готови.

Ако това не е достатъчно, има и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Освен това можете да изберете да се абонирате за техния Smart DNS или и двете. Всичко зависи от това, което търсите.

Професионалисти

 • Шифроване на високо ниво.
 • Пет едновременни връзки.
 • Сървъри в 41+ страни.
 • Торент / P2P поддръжка.
 • Достъп до американската Netflix.
 • Kill Switch.
 • Функция Smart DNS
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • 7-дневен безплатен пробен период.

Против

 • Непостоянни скорости.
 • Няма разделен тунел.

4. NordVPN

NordVPN Cover

Следвайки стъпките на други първокласни доставчици на VPN услуги, NordVPN наскоро реши, че е време да разработят собствено VPN приложение, съвместимо с Android TV.

Приложенията му са много удобен за потребителя и ясен, и ще ви отнеме само няколко минути и щракнете, за да ги инсталирате.

След това можете просто да докоснете иконата на приложението, за да стартирате услугата, да влезете и да се свържете с всеки сървър, който искате (ще имате над 4000 сървъра да избера от).

NordVPN е една от малкото VPN услуги, които могат да заобиколят VPN блоковете на Netflix, както и тези на Hulu и BBC iPlayer.

Освен това услугата има SmartPlay, това е собствена услуга Smart DNS, която позволява на потребителите да заобиколят регионалните ограничения и да имат достъп до стотици канали с минимална загуба на скорост.

Скоростите бяха малко смесени. Имаме страхотни скорости на някои сървъри, докато на други, особено на двойни VPN сървъри. Технически те криптират нашите данни два пъти, така че ние разбираме спада.

И накрая, не е необходимо незабавно да поемете дългосрочен ангажимент, тъй като NordVPN ви дава възможност да изпробвате услугите си първо с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Професионалисти

 • Трудно криптиране
 • Шест едновременни връзки.
 • 5000 сървъра в 62 държави.
 • Торент / P2P поддръжка.
 • Деблокира Hulu, Netflix и др.
 • Kill Switch.
 • Функция Smart DNS (SmartPlay).
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Двойна VPN

Против

 • Бавни скорости.
 • Няма разделен тунел.

Използване на VPN на Sony Smart TV – Предимства

Повечето приложения на Sony Smart TV са достъпни за работа в определени региони като Австралия, the САЩ, Канада, Великобритания и Германия.

Но с VPN можете да подминете тези досадни регионални ограничения и съобщения за грешки и отблокирайте най-добрите канали от всички краища на света. Ето какво получавате, когато използвате VPN с телевизорите Sony Bravia:

 • Достъп до геоблокирани добавки на Kodi: Няколко канала като Netflix, HBO GO, HULU и BBC iPlayer са недостъпни извън съответните им региони. Въпреки това с VPN можете да получите достъп до всички тях, независимо къде се намирате.
 • Избягвайте дросела на ISP: Дроселът се превръща в нещо в миналото, когато използвате VPN. Вашият интернет доставчик няма да забави скоростта на интернет вече, ако гледате видеоклипове дълги часове, така че стриймирайте толкова, колкото искате.
 • Обща поверителност: VPN мрежите защитават вашата поверителност и сигурност винаги, когато излизате онлайн.
 • VPN приложения: Добрите и надеждни VPN имат специални приложения за почти всяка основна операционна система или устройство, включително iOS, Android, FireStick, Mac и компютър. Следователно няма да имате проблем с изтеглянето и инсталирането им.

Най-добрите VPN мрежи за Smart TV на Sony и как да ги инсталирате – приключване

Като се има предвид, че Sony телевизорите са базирани на две различни операционни системи в зависимост от датата на тяхното производство, намирането на най-добрия VPN за вашия телевизор Bravia може да бъде доста трудно. Да се ​​надяваме, че инструкциите и предложенията, които ви предоставих по-горе, ви дадоха по-добра представа на какво да внимавате, когато избирате VPN за вашия смарт телевизор Sony.

Ако имате нужда от допълнителна помощ, не се колебайте да пуснете коментар по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me