Най-добър VPN за Vudu

От скромното си начало като производител на приставки, Vudu успя да привлече вниманието на една от най-големите вериги супермаркети на дребно в света и се превърна в една от най-популярните стрийминг услуги в Интернет. Оттогава услугата за стрийминг добави цял брой съдържание в библиотеката си, като през 2015 г. той вижда повече от 18 000 филма и над 5000 телевизионни предавания в каталога си..

Най-добър VPN за Vudu

Най-добър VPN за Vudu

Какво прави Вуду специален?

Въпреки че е сред стотиците други стрийминг сайтове, които можете да намерите в мрежата, Vudu все още има нещо, което го отличава от повечето други услуги онлайн. Vudu не начислява месечна такса за потребителите, които да предават съдържание от библиотеката си. Това, което правят вместо това, е да помолят зрителите да плащат само за това, което искат да видят. Те ви позволяват да „наемете“ техните филми срещу малко заплащане. Таксите са около 1,99 долара за стандартна резолюция и 2,99 долара за гледане на HD. Освен това, тъй като са собственост на Walmart, потребителите могат да избират да добавят цифрови копия на филми, запазени от гиганта на дребно, добавени към акаунта си Vudu и да продължат да ги предават от там.

Предлага ли се Vudu извън САЩ?

Има едно нещо, от което може би не сте толкова щастливи, особено ако сте отраснали да харесвате услугата, а също така винаги пътувате и пътувате. Услугата е достъпна само в САЩ и Мексико. Това означава, че ще имате много трудности, особено когато пътувате извън двете страни, тъй като при всеки опит за достъп до платформата ще ви посреща съобщение за грешка. Това е така, защото услугата за стрийминг въведе геоблокове, за да откаже на потребителите достъп, ако са базирани извън предпочитаната територия.

Използване на VPN за поточно предаване на Vudu извън САЩ

Това може да е краят на пътя за някои потребители, които се надяват да получат услугата, докато пътуват в чужбина, но не е задължително, ако знаете за VPN. Виртуалните частни мрежи работят чрез пренасочване на трафика, който идва от вашата интернет употреба, към частни сървъри, базирани в много други части на света. Това се прави така, че да се преодолее всяко ограничение, което може да е било зададено или от вашия интернет доставчик, или от уеб услугата, до която се опитвате да получите достъп.

  Най-добър VPN за PPTP

Работата зад всичко това също не е толкова трудна за разбиране. След като сте се абонирали за VPN услуга и сте свързани със сървър, който е на същото местоположение като уебсайта, до който искате да получите достъп, вашият IP адрес се превключва с този, който принадлежи на сървъра. С това ще можете да подмамете геоблокирания сайт или канал, който сте местен потребител, и да получите достъп до тяхната услуга както всеки нормален потребител. Точно по този начин ще можете да получите достъп до Vudu от чужбина, ако сте се абонирали за VPN услуга.

Използването на VPN ви позволява също така да осъществявате достъп до други услуги с ограничен географски достъп по същия начин, като през цялото време гарантирате, че всичко, което правите онлайн, остава частно и скрито дори от вашия интернет доставчик. Това става чрез криптиране и помага да се заобикалят всички мерки, които вашият интернет доставчик може да е приложил, за да опита и управлява връзката ви. Използването на VPN също ви гарантира сигурността ви винаги, когато правите чувствителни неща в интернет, като например банкиране или пазаруване, тъй като осигурява слоя сигурност, който трябва да сте сигурни, че никой хакери няма да може да получи вашите банкови данни.

Излъчване на Vudu извън САЩ чрез VPN

Много е важно също така да гарантирате, че VPN услугата, която сте избрали за Vudu, ще бъде такава, която има вида функции, които биха били чудесни за стрийминг. Просто следвайте тези стъпки, за да гледате Vudu от всяка точка на света:

  1. Регистрирайте се с първокласна VPN услуга от горния списък.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия PC, Mac, Android, iOS или FireStick стрийминг устройство.
  3. Стартирайте приложението за VPN и влезте в него с вашия VPN акаунт.
  4. Отвътре в приложението се свържете с американски VPN сървър.
  5. Вече можете да получите достъп до Vudu от Канада, Великобритания, Австралия или от друго място в чужбина.
  Най-добър VPN за World of Warcraft - Top WoW VPN 2023

Най-добрите VPN за Vudu

Не са много услугите, които отговарят на тези критерии, така че за да ви помогнем да изработите тези, които правите, ние съставихме списък на това, което знаем, че са най-добрите VPN, които можете да използвате, за да предавате Vudu извън САЩ. Погледни:

1. ExpressVPN

ExpressVPN се радва на голяма репутация за това, че винаги държи клиента на първо място и никога не прави компромиси с качеството на услугата. Въз основа на Британските Вирджински острови доставчикът съществува от около десетилетие и това им позволи да нараснат до над 2000 сървъра. Услугата основава 256-битовото си AES криптиране на OpenVPN протокола, но също така поддържа потребители, които биха предпочели L2TP, PPTP, IKEv1 или IKEv2 в зависимост от техните устройства.

ExpressVPN е чудесен за стрийминг, тъй като има супер бързи сървъри, както и клиент, който избира най-добрите настройки, които да използва, така че не е нужно да се занимавате прекалено много. Услугата също има капацитет за 3 едновременни връзки и разполага с набор от скрити сървъри, на които можете да разчитате, ако искате да се свържете със сайтове в региони, където има много цензура онлайн. Потребителите на ExpressVPN се наслаждават на неограничена честотна лента и неограничена смяна на сървъри и им е обещано, че никой от трафика им няма да се регистрира благодарение на нулевата политика на регистрация на услугата. За да видите какво повече притежава услугата за абонатите, разгледайте нашия ExpressVPN преглед.

2. BulletVPN

BulletVPN е друг доставчик, на когото можете да се доверите, че вашата защита ще бъде непокътната при сърфиране в Интернет, особено поради добре изградената структура на защита. Услугата е чудесна, особено за потребители, които прекарват голяма част от времето си в стрийминг, тъй като ще бъдат сигурни, че зареждането и буферирането няма да отнеме дори толкова дълго време. BulletVPN също има VPN клиент, който поддържа платформи като Windows, Mac, Linux и Android и има присъствие на сървър в повече от 25 държави.

  Преглед ExpressVPN - Това най-добрият VPN на 2023 г. ли е?

Неограничената скорост и неограничената честотна лента са включени в пакета по подразбиране, а седалището му в Естония означава, че доставчикът не е обвързан от никакви правила за запазване на данни. Подобно на ExpressVPN, услугата също позволява до 3 множество връзки и се предлага оборудвана със Smart DNS услуга за потребители, които наистина имат желание за достъп до географски ограничени сайтове. Потребителите също така ще могат да извършват неограничени превключвания на сървъри и да избират от PPTP, L2TP, TCP, UDP или OpenVPN като предпочитания VPN протокол. За да разберете повече подробности като цената на абонаментите и наличните пакети, опитайте и прочетете нашия BulletVPN Review.

3. NordVPN

NordVPN предлага един от най-многофункционалните пакети в цялата VPN индустрия. Този способен доставчик е базиран в Панама и има над 4000 добре разпръснати сървъри към името си. Изборът на NordVPN означава да се ориентирате към услуга, която е надеждна и разполага с много инструменти в своята кутия с инструменти, които да гарантират вашата защита онлайн. Услугата също така позволява на потребителите да свързват до 6 устройства едновременно и е в състояние да се справи с целия трафик, който би дошъл, ако решите да поточно от Vudu през всичките 6 допълнения.

NordVPN поддържа непрекъснат стрийминг и дори има сървъри, определени за тази специфична употреба. Услугата също така се интегрира добре с Tor за повишаване на нивото ви на анонимност онлайн и има добре позната двойна VPN функция, която насочва вашия трафик през два сървъра за повишена сигурност. NordVPN предлага също така конфитюр с допълнителни функции като автоматичен превключвател за интернет убийство, софтуер за Cybersec за прогонване на нежелани реклами и злонамерен софтуер, защита срещу DDOS атака и услуга SmartPlay, която можете да използвате за достъп до гео ограничени услуги. Има по-подробна разбивка на този доставчик, която можете да продължите и да прочетете в нашия NordVPN преглед.

Обобщение на най-добрия VPN за Vudu

Потребителите, които предпочитат да плащат за това, което гледат, вместо да се налага да се разделят с месечен абонамент, със сигурност ще се радват да използват Vudu. Единственият проблем, с който трябва да се справят, е да го използват извън САЩ. За да сте сигурни, че нямате проблеми с Vudu, докато сте в чужбина, вземете VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me