Най-добър VPN за World of Warcraft – Top WoW VPN 2023

Ако сте голям фен на онлайн игрите, вероятно сте един от 10-те милиона активни абонати, които влизат в World of Warcraft почти всеки ден. Играта е наистина пристрастяваща, & така че времето, което ще прекарате в игра, най-вероятно ще бъде доста голямо. Проблемът е, че играта в тази игра без каквато и да е форма на онлайн защита оставя голям шанс да станете жертва на атаките за разпространено отказ от услуга; иначе известни като DDoS атаки. Този тип атаки могат да видят, че системата ви е залята с толкова много трафик, че играта ви започва да замръзва, а вашите конкуренти използват тази възможност, за да ви убият.

Най-добър VPN за World of Warcraft - Top WoW VPN 2023

Най-добър VPN за World of Warcraft – Top WoW VPN 2023

Най-добър VPN за World of Warcraft

Нека да разгледаме някои от най-добрите VPN за игра на WoW:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. HideMyAss
  5. VyprVPN

Използване на VPN за World of Warcraft

За да не се случи това, се нуждаете от решение, което ще защити връзката ви. Виртуалната частна мрежа не само прави това, но също така крие вашата идентичност по интернет, така че никой няма да може да ви идентифицира или да вземе по някоя от вашите лични данни. Можете да изберете сървър, който е по-близо до вашето текущо местоположение, и това означава по-бърз геймплей.

Ако се абонирате за надеждна услуга, вие също ще бъдете в състояние да заобиколите всяка форма на ограничения, които могат да ви бъдат наложени въз основа на вашето местоположение.

  CactusVPN - Трябва ли да обмислите абониране?

Топ VPN за World of Warcraft

1. ExpressVPN

Като един от най-добрите VPN доставчици в света, ExpressVPN ви позволява да се наслаждавате на непрекъснато игра със скорост, която ще ви държи на ръба на вашето място. Техните сървъри са разположени по целия свят, така че няма съмнение, че ще можете да намерите сървър, който е близо до вашето местоположение, където и да се намирате в света. Техните приложения работят и във всички операционни системи, така че няма причина да мислите, че устройството ви може да не се поддържа.

В случай че някой реши да извърши DDoS атака срещу вас, сървърите на ExpressVPN са повече от способни да обработват целия излишен трафик, така че наистина нямате причина да се притеснявате. Ще можете също така да изберете към кой сървър да се свържете, в случай че вашият настоящ не премине през някои от ограниченията, поставени от игралната услуга.

Друго предимство, което получавате от използването на ExpressVPN, е, че все още можете да играете World of Warcraft, дори ако държавата ви не ви позволява да използвате това, използвайки местния си IP адрес. Екипът за обслужване на клиенти на доставчика е повече от готов да ви покаже как да се справите с това и до тях можете да достигнете по всяко време на деня през цялата седмица.

В обобщение те гарантират:

  • Голямо разнообразие от сървъри, до които можете да работите около ограниченията за местоположение.
  • Отзивчиви екипи за обслужване на клиенти, които са в състояние да ви помогнат при всякакви проблеми.
  • VPN приложения, през които е лесно да се движите.
  • Супер бърза връзка, която позволява безпроблемен геймплей.
  Най-добър VPN за HBO GO - 2023 ревю

2. IPVanish

IPVanish е и друг топ претендент за запалени геймъри по целия свят. Добре разпределените му сървъри позволяват непрекъснат геймплей, но те наистина не се доближават до скоростите, до които можете да стигнете, докато сте на ExpressVPN.

С IPVanish, за съжаление, може да изпитате много периодично изоставане, когато сте свързани с техните сървъри. Представете си, че екранът ви замръзва, когато сте в средата на сбиване и когато той се върне към нормалното си, вече сте били пребити. Това наистина може да направи неприятно нещата, тъй като вие губите не само поради нивото на уменията си, а защото сървърите на вашия доставчик не работят толкова бързо, колкото очаквате от тях.

Техният екип за поддръжка на клиенти също не е най-отзивчивият, тъй като ще ви се наложи да чакате дълги часове, преди да накарате някой да ви помогне да разреши вашите проблеми. Това наистина може да ви струва много, особено ако сте първи път потребител на VPN и обикновено все още се опитвате да придобиете същността на нещата. Можем само да се надяваме, че ще подредят екипа си, тъй като са на един и същ пазар с доставчици, които са инвестирали много в екипа си за обслужване на клиенти като ExpressVPN може да доведе до загуба на много клиенти.

3. Скрий задника ми

Последно в нашия списък имаме HideMyAss, друг известен доставчик, който ви позволява да играете World of Warcraft, макар и с няколко въпроса тук и там. Има много сървъри, от които можете да избирате, ако случайно живеете в район, който не ви позволява да играете играта онлайн, но проблемът е в изоставането, в което ще изпитате.

  Най-добър VPN за Mobdro

Тези времена на забавяне настъпват главно защото сървърите на HideMyAss не са настроени да използват трафика толкова интелигентно като този на други надеждни доставчици, като ExpressVPN. Може да се окажете изоставени от съотборниците си или дори да бъдете пребивани от опонента си, просто защото връзката ви не е достатъчно бърза.

Подреждането на този проблем с бюрото за обслужване на клиенти може да се окаже проблем, тъй като те наистина няма да се свържат с вас толкова бързо, колкото бихте се надявали. Отново това става основен проблем, особено ако току-що се запознавате с VPN и как работи услугата.

Завършете най-добрия VPN за World of Warcraft

World of Warcraft е безспорно една от най-добрите онлайн игри, които можете да играете в Интернет. Играта предлага достойно предизвикателство и часовете могат да летят само докато играете, без дори да знаете. Това, което играчите трябва да избягват, обаче, влиза в него без никаква форма на онлайн защита. По този начин се осигурява алея, чрез която нападателите могат да пречат на връзката ви и да се измъкнат с ценна информация, която биха могли да използват в своя полза.

Уверете се, че това не се случва, като се абонирате за доставчик, който се отнася сериозно към сигурността ви, а също така се уверете, че имате връзка, която е достатъчно бърза, за да гарантира, че играта ви не замръзва в нито един момент. ExpressVPN е един от малкото доставчици, за които знаем, че ще Ви гарантират да бъдете защитени, и този, чието бюро за обслужване на клиенти винаги ще бъде готово да ви подреди, в случай че попаднете на някакви проблеми.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me