Най-добрият VPN за LG Smart TV – Промяна на региона на WebOS

Какво е най-добър VPN за LG телевизори през 2023 г.? По отношение на производителите на Smart TV, LG е точно на върха заедно със Samsung и Sony. Потребителският интерфейс на LG, наречен WebOS, е особено популярен. Трябва да споменем, че приложенията за стрийминг, до които получавате достъп до вашия Smart TV, зависят от региона, в който живеете в момента. Друг аспект, който трябва да имате предвид, когато купувате Smart TV, е, че повечето от тях могат лесно да бъдат хакнати. Киберпрестъпникът може да използва слабите мерки за сигурност на Smart TV, за да компрометира вашата поверителност и сигурност. За да промените вашия регион WebOS и да добавите допълнителен слой сигурност към вашия LG Smart TV по пътя, трябва да използвате виртуална частна мрежа. Но кой VPN е най-подходящ за LG Smart TV? Това ще се стремим да обхванем в прегледа по-долу.

Най-добрият VPN за LG Smart TV - Промяна на региона на WebOS

Най-добрият VPN за LG Smart TV – Промяна на региона на WebOS

Най-добрата LG Smart TV VPN обобщена

В случай че вече знаете всичко, което трябва да знаете за VPN и как работят, четенето на пълния преглед по-долу не трябва да е необходимо. Разгледайте най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате на LG Smart TV тук:

Съвместими ли са смарт телевизорите LG с VPN?

За съжаление, няма начин директно да инсталирате VPN приложение или да настроите VPN връзка на вашия LG Smart TV. VPN приложенията са предназначени главно за работа на Windows, Mac OS, iOS и базирани на Android устройства. Ако искате да получите достъп до геоблокирани приложения на вашия LG Smart TV, има две решения, които можете да използвате.

Или настройте VPN връзката на вашия рутер или използвайте Smart DNS прокси услуга. За да инсталирате VPN на вашия рутер, самият рутер трябва да поддържа VPN. В случая на Smart DNS ще трябва да промените адресите на DNS сървъра на вашия LG Smart TV на тези на услугата Smart DNS прокси, за която сте абонирани. Имайте предвид, че докато използвате Smart DNS ви дава достъп до гео ограничено съдържание, той не криптира трафика ви или напълно скрива вашия IP адрес. По отношение на сигурността и поверителността VPN е пътят.

  Най-добър VPN за World of Warcraft - Top WoW VPN 2023

Ако търсите доставчик на VPN услуги, който да използвате с вашия LG Smart TV, уверете се, че доставчикът, който в крайна сметка изберете, предлага абонати Smart DNS прокси сървъри, които могат да бъдат конфигурирани директно чрез мрежовите настройки на телевизора. ExpressVPN и BulletVPN и двете са главни примери.

В случай, че търсите услуга Smart DNS прокси, можете да се регистрирате Unlocator. Те предлагат на новите потребители безплатна 7-дневна пробна версия и поддържат отблокиране на около 200 канала от цял ​​свят. Можете да се регистрирате за безплатна пробна версия на Unlocator без нужда от кредитна карта.

Как да инсталирате Smart DNS на LG TV – VPN Alternative

Ето как можете да конфигурирате Smart DNS на вашия LG Smart TV.

 1. Включете вашия Smart TV и натиснете бутона HOME на дистанционното управление и изберете НАСТРОЙКИ горе вдясно.
 2. След това изберете Мрежа ► Wi-Fi връзка.
 3. Изберете Разширени настройки.
 4. След това изберете Редактиране.
 5. Въведете адресите на DNS сървъра, VPN или Smart DNS услугата, с която сте се регистрирали, са ви предоставили.
 6. Натиснете Свързване.
 7. Изчакайте да приключи теста за интернет връзка и рестартирайте вашия Smart TV.

Сега имайте предвид, че все още трябва да превключите региона на вашия LG Smart TV, за да инсталирате поточни приложения от други региони в него. С други думи, няма да имате достъп до американски приложения като HBO, Hulu или Amazon Prime, ако първо не промените региона на телевизора в САЩ..

Как да промените региона на WebOS на LG Smart TV на LG?

Следвайте стъпките по-долу, за да превключите в региона на вашия LG Smart TV.

 1. Щракнете върху бутона „Настройки“ на дистанционното управление на LG.
 2. Оттам изберете „Общи“.
 3. Изберете „Местоположение“.
 4. Изберете „Страна на LG Services“.
 5. Премахнете отметката от „Задай автоматично“ и изберете държавата, към която искате да преминете.
 6. Кликнете върху „Да“ и рестартирайте вашия Smart TV.

Имайте предвид, че страните, от които трябва да преминете, зависят от региона, от който сте закупили вашия LG Smart TV.

Как да активирате VPN на LG Smart TV чрез рутер

Ако искате да се придържате към VPN поради неговите превъзходни функции за онлайн защита, можете вместо това да настроите VPN връзката на вашия рутер. По този начин всички устройства, които свързвате към този рутер, включително Smart TV, разбира се, ще получат да споделят VPN връзката му. Има няколко точки, които трябва да сте наясно. Първо, не всички VPN рутери са VPN съвместими. За повече информация как да настроите VPN на вашия рутер, проверете това ръководство. Трябва също да знаете, че инсталирането на VPN на рутер отнема известно техническо ноу-хау и следователно не е за всички. Ползите, които получавате от него, обаче са огромни.

  Най-добрият VPN с неограничена честотна лента

Как да активирате VPN на LG Smart TV чрез споделяне на мрежова връзка

Като алтернатива можете потенциално да настроите вашата VPN връзка на вашия компютър с Windows или Mac и впоследствие да споделите интернет връзката на този компютър с вашия Smart TV. По този начин Smart Smart TV на Samsung ще се възползва от VPN връзката към PC или Mac. Отново този метод не е лесен, но все още е изпълним и представя жизнеспособно решение за всеки, който търси начини да инсталира VPN на своя Smart TV.

Най-добрият VPN за LG Smart TV – 3 възможности

В случай, че търсите доставчик на VPN услуги, който да използвате с вашия Smart TV, уверете се, че предлагат функция Smart DNS. Както е обяснено подробно по-горе, Smart DNS може да бъде инсталиран директно на смарт телевизори LG, без да е необходимо да се срещате с вашия рутер или компютър. След като сте готови, можете да деблокирате различни поточни услуги на вашия LG Smart TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2023 г.

Когато става въпрос за достоверна VPN, ExpressVPN винаги е бил смятан за един от топ претендентите на всички времена. Най-вече защото предлага сървъри на повече от 160 местоположение и предоставя няколко протокола за сигурност, от които потребителите могат да избират. Той също така поддържа всички основни устройства и осигурява денонощна поддръжка на клиенти на живо. Така че, в случай че се чудите дали този VPN се справя с задачата да повиши вашия LG Smart TV опит, вижте какво още може да предложи:

Професионалисти

 • Бърза и сигурна VPN услуга
 • Без регистрационни файлове
 • Предлага до пет едновременни връзки
 • Неограничена честотна лента и скорост
 • Високопрофесионална поддръжка на клиенти
 • Няколко сървърни местоположения и протоколи
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Просто VPN приложение

Против

 • Високи цени

2. NordVPN

NordVPN - Топ VPN през 2023 г. Преглед

NordVPN е базиран в Панама доставчик на VPN услуги, който е в бизнеса с VPN от 2012 г. Те имат солидна сървърна мрежа и благодарение на надеждните си услуги, клиентската им база непрекъснато нараства. NordVPN има строга политика без регистрация и някои доста атрактивни функции, като двойно криптиране и P2P сървъри. Продължете да четете нашия обективен преглед NordVPN, за да научите повече за този известен VPN доставчик.

  Най-добър VPN за Roblox

заявления за iPhone, iPad, Android, PC и Mac са евентуално най-лесните и приятелски настроени, които съм използвал. Настройването им отнема няколко минути. Оттам нататък просто стартирайте приложението и се свържете към VPN сървър по ваш избор. Безопасно е да се каже, че много усилия бяха вложени в създаването на тези приложения. Подобно на ExpressVPN, NordVPN предлага a 30-дневен срок за възстановяване, повече от достатъчно време, за да тестват напълно VPN сървъра си.

Професионалисти

 • Не се съхраняват дневници
 • Двойна VPN услуга
 • Силни протоколи за криптиране
 • Отлична поддръжка
 • До 6 едновременни връзки
 • Свръхбързи скорости
 • Неограничена честотна лента
 • Умен DNS

Против

 • Не е най-евтиният VPN доставчик наоколо

3. BulletVPN

BulletVPN

BulletVPN е услуга, която се счита за нова за индустрията, но продължава да се доказва по пътя. Тя продължава бавно да придобива провизия сред потребителите по целия свят благодарение на невероятните си VPN функции. Те разполагат с изключително подкрепящ екип за обслужване на клиенти, който е там, за да отговори на всичките ви въпроси и да ви помогне при вашите проблеми. Тази VPN позволява до 5 едновременни връзки и включва безплатна Smart DNS услуга в техния пакет за тези, които биха предпочели такива. За да научите повече за тази VPN, прегледайте функциите по-долу:

Професионалисти

 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Сървъри в 31 страни.
 • Клиенти, съвместими с Android, iOS, компютър и Mac.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • Предлага Smart DNS
 • Няма политика за регистрация

Против

 • Ниско на сървърите.

4. SurfShark

SurfShark VPN преглед

SurfShark е новата VPN в града. Този млад обаче предлага сигурност, бързина и поверителност в най-доброто за своите потребители. Може да станете свидетел на простотата на тяхното приложение, но не позволявайте на това да ви заблуждава, че мислите, че не са добри. Простотата е насочена към интернет потребителите, които не разбират технологиите, които не знаят много. Той предлага сигурни протоколи за тунелиране като IKEv2 и OpenVPN, 500+ сървъра от 50 държави и неограничена честотна лента на торент. Това достатъчно ли е, за да превърне този VPN в истинската акула? Е, вижте по-долу и научете повече:

Професионалисти

 • 500+ сървъра
 • Свръхбързи скорости
 • На часовника поддръжка за чат на живо
 • Поддържа IKEv2 и OpenVPN протоколи
 • Политика за нулев лог
 • Наличен ключ за убиване
 • Деблокира канали с ограничен достъп по целия свят.
 • 30-дневно връщане на парите

Против

 • Малко скъпо в месечния им план

Единствените две VPN, които знам за тази оферта, са Smart DNS ExpressVPN и BulletVPN. И двамата са страхотни доставчици на VPN услуги, които също имат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Така че няма риск да ги изпробвате.

Как да инсталирате VPN на LG Smart TV на LG – приключване

Както беше споменато по-горе, няма начин директно да се инсталира VPN на LG Smart TV. Въпреки това, двете решения, които сме предложили по-горе, трябва да са достатъчни в случай, че търсите начин да получите достъп до любимото си поточно съдържание, дори ако в момента живеете в регион, където тези приложения за стрийминг са ограничени географски.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me