Как да гледате американски Netflix в ОАЕ (Дубай Абу Даби)

Netflix току-що стартира в Близкия Изток и Северна Африка. Арабските страни харесват ОАЕ, Саудитска Арабия, Египет, Сирия, Ливан, Йордания, Мороко, Алжир и Тунис всички могат да имат достъп до Netflix сега. Въпреки това, след като проверите филмите, налични в Netflix ОАЕ, със сигурност може да се каже, че изборът на филми и телевизионни сериали, които понастоящем са достъпни за поточно предаване, оставя да се желае най-малко. За щастие има бързо поправяне, което ви позволява да променете вашия регион Netflix и деблокирайте американския Netflix в ОАЕ. VPN и Smart DNS Proxy предлагат решение, което ви позволява да го направите превключете вашата страна на Netflix и достъп до хиляди повече филми в Netflix.

Как да деблокирате и гледате американския Netflix в VPN DNS прокси на ОАЕ

Как да деблокирате & Гледайте американския Netflix в UAE VPN DNS прокси

Как да гледате американски Netflix в ОАЕ с VPN

Преди старта на Netflix в ОАЕ ще получите съобщение, че Netflix все още не е дошло в тази част на света. Сега, когато посетите уебсайта на Netflix, можете да се регистрирате за Акаунт на Emirate Netflix. Същият акаунт може да се използва за wсвържете се с други региони на Netflix, включително САЩ, Великобритания, Канада, Австралия или Испания. Да се превключете вашия регион Netflix на американски, ти трябва да измамите / скрийте вашето онлайн местоположение. Можете да направите това с помощта на VPN. VPN ви позволява да деблокирате всички региони на Netflix.

 • Свързване към американски VPN сървър отблокирайте US Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, Crackle, и друго geoblocked съдържание.
 • VPN деблокира и други уебсайтове, които може да бъдат локално блокирани в Дубай или Абу Даби.
 • За да превключите обратно към Netflix UAE, просто изключете от VPN сървъра, към който сте свързан.
 • VPN може лесно да се инсталира на iPhone, iPad, Android, компютър, или Mac дори и да не сте толкова технологични, благодарение на VPN приложенията.

За да опитате VPN, регистрирайте се с ExpressVPN. ExpressVPN имат VPN сървъри в 78 различни страни включително САЩ, Австралия, Канада и Великобритания, което означава, че можете да деблокирате всички тези региони на Netflix. По-долу можете да намерите първите ми три VPN доставчици, към които отблокирайте американския Netflix в ОАЕ.

RankVPN ProviderLink
ранг VPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо
 • Ексклузивна отстъпка от 49%!

Посетете ExpressVPN

ранг VPN-доставчик Посетете BulletVPN
ранг VPN-доставчик Посетете NordVPN
4 VPN-доставчик Посетете Surfshark

Как да деблокирате US Netflix в ОАЕ чрез Smart DNS Proxy

Актуализация: Unlocator вече не работи с American Netflix. Използвайте ExpressVPN, за да получите Netflix USA в ОАЕ вместо това.

Промяна на региони на Netflix и деблокиране на гео ограничени уебсайтове също може да се извърши с помощта на Smart DNS прокси сървъри. Регионите на Netflix, както и другите поточни канали, които можете да деблокирате, се определят от услугата Smart DNS прокси, която използвате. Unlocator, например, в момента поддържа деблокиране на 28 различни области на Netflix.

 • Можеш запишете се за безплатна пробна версия на Unlocator – Не се изисква кредитна карта.
 • След като създадете своя акаунт в Unlocator, следвайте ръководствата за настройка и видеоклиповете, за да конфигурирате Unlocator DNS на вашето поточно устройство. Почти всички устройства се поддържат. Списъкът включва PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku, Smart TV, PS3, PS4 и Xbox.
 • За разлика от VPN, вашият трафик не се криптира при използване на Smart DNS. Проблемът е, че скоростта на вашия интернет също не е променена.
 • Много доставчици на Emirate използват DNS отвличане или прозрачни прокси. Това означава, че може да не успеете да се възползвате напълно от Smart DNS и ще бъде по-добре да използвате VPN за деблокиране на US Netflix в ОАЕ.

Като цяло можете да отключите повече от 218 поточни канала, като използвате Unlocator. Списъкът с поддържани канали включва Netflix, HBO GO, Showtime, Hulu, Crackle, ABC, BBC iPlayer, ITV и Sky GO.

Гледайте американски Netflix в ОАЕ с VPN срещу Smart DNS прокси

Като се има предвид, че повечето интернет доставчици в Близкия изток, включително Emirate, използват прозрачни прокси, използвайки VPN да се променете вашия регион Netflix вероятно е по-препоръчително. Предвид факта Unlocator предлага безплатна 7-дневна пробна версия, няма какво да губите, ако искате да опитате деблокиране на американския Netflix в ОАЕ използвайки Smart DNS.

Подобни публикации

 • Как да инсталирате ExpressVPN на Kodi Android TV Box

  Как да инсталирате ExpressVPN на Android TV Box

  1 коментар | 12 октомври 2023 г.

 • Как да гледате Telecinco извън Испания

  Как да гледате Telecinco извън Испания

  Няма коментари | 24 август 2023г

 • Как да гледате J Sports извън Япония

  Как да гледате J Sports извън Япония

  Няма коментари | 10 август 2023г

 • Как да инсталирате Netflix на Kodi 17 Krypton

  Как да инсталирате Netflix на Kodi?

  28 коментара | 27 март 2023 г.

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да раздели добрите ябълки от лошите.