Най-добър смарт DNS прокси за американски Netflix

Най-добър смарт DNS прокси за американски Netflix - Разблокиране на САЩ Netflix в чужбина

Най-добър смарт DNS прокси за американски Netflix – Разблокиране на САЩ Netflix в чужбина

 • Умен DNS прокси – ползите
 • Най-добрите Smart DNS услуги
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
  5. Unlocator
 • Интелигентна алтернатива на DNS
 • Най-добър смарт DNS прокси за американски Netflix – финални мисли

Предимства на Smart DNS

Преди да се задълбочим в Smart DNS, трябва да знаете какво е DNS сървър. Системата за имена на домейни е като телефонен указател, който превежда URL адресите, които въвеждате в браузъра си, в IP адреси. Може да не знаете това, но компютрите не комуникират с букви, както ние, те работят на цифри – IP адреси. След като въведете името на уебсайта, вашият компютър изпраща до DNS сървър, където той се променя в IP адрес. След това се изпраща обратно на вашето устройство, където страницата се зарежда. Това е.

Каналите за поточно предаване могат да определят вашето местоположение за секунди. Ако не пребивавате в зоната им на покритие, ще бъдете блокирани на място. Ето къде Умен DNS Променя местоположението ви, така че изглежда да имате достъп до канала от неговия регион. Това ще ви накара да ви предостави пълен достъп до съдържанието му.

Smart DNS Proxy канализира част от вашия интернет трафик, която е подходяща само за да се покажете на друго място. Всичко останало остава недокоснато, включително вашия IP адрес. С други думи, тя променя частта в URL адресите, които помагат да се определи действителното ви местоположение. В крайна сметка, когато конфигурирате Smart DNS на устройството си, ще можете да предавате поточен канал, който искате.

Освен това, Smart DNS услугите са добре известни, че поддържат перфектната скорост за стрийминг. Да не говорим, че когато имате достъп до геоблокирано съдържание, пак ще можете да преглеждате локалните си канали.

Преди да започнем нашия преглед, позволете ми да хвърля малко светлина върху най-добрите Smart DNS услуги, които да използвам за американската Netflix.

Как да конфигурирате Smart DNS на вашето устройство

Процесът е много прост. На уебсайта на вашия доставчик ще намерите ръководства за настройка в зависимост от устройството, което използвате. Ще ви покажа пример за това как да промените DNS на Mac, така че да получите лека представа за техниката на конфигуриране. Ето как го правите:

 1. Първо, регистрирайте се за Smart DNS услуга като Unlocator.
 2. След като създадете акаунт, преминете към Моят акаунт.
 3. Ще ви бъдат предоставени настройките за DNS, необходими, за да свършите работата.
 4. Сега отидете на системни предпочитания.Предпочитания Mac
 5. Кликнете върху Мрежа.Изберете Мрежа
 6. Изберете Wi-Fi или Ethernet в зависимост от метода, който използвате. Това е предимно Wi-Fi.
 7. Докоснете Разширено.Разширени опции
 8. Сега натиснете DNS.
 9. В долната лява част на прозореца ще намерите знак „+“. Кликнете върху него.
 10. Въведете настройките за DNS, предоставени от Unlocator, и натиснете Приложи.
 11. Успешно променихте настройките си за DNS.
  Еволюирайте от ястието - гледайте Netflix в хотелската телевизия

Най-добрата интелигентна DNS услуга за американската Netflix

Може да намерите имена на пазара като Overplay, Getflix, Unblock-US, SmartyDNS и UnoTelly. Ще бъда честен, тези услуги са доста добри. Липсват им обаче онези от нашия списък. Трябва да изберете услуга Smart DNS, която може да ви предостави перфектното изживяване Netflix. Не само това, но ако срещнете проблеми, избраната от вас услуга трябва да може да я поправи по един или друг начин. С казаното, ето върха Умни DNS услуги за американската Netflix.

ExpressVPN

Преглед ExpressVPN

ExpressVPN е един от топ VPN доставчиците в бранша. Може да се чудите защо VPN е в нашия списък, когато покриваме Smart DNS услуги. Е, повечето от имената в нашия списък са VPN, за които се случва да предлагат изключителен Smart DNS прокси. Вземете ExpressVPN, не само че предлага повече от 2000 сървъра по целия свят, но и защитава вашето устройство с най-новите технологии за сигурност.

От друга страна, неговата функция на Smart DNS – MediaStreamer, е по-добра от повечето чисти Smart DNS прокси сървъри. Позволява ви достъп до стотици канали, независимо къде се намират. Лесно е да се настрои благодарение на десетките ръководства за конфигурация, предоставени на официалния им уебсайт. Дори и да не разбирате технология, можете да навигирате лесно.

Ако търсите още, разгледайте това пълно Преглед ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN преглед

Достъпът до харесвания на US Netflix е парче торта, когато става въпрос за доставчик като NordVPN. VPN е един от малкото доставчици, които могат да заобиколят VPN блоковете на Netflix. От положителна страна, услугата VPN е една от най-сигурните от всички. Той предлага Double VPN, където получавате вашите данни, пренасочени чрез два сървъра вместо един. По този начин ще получите двойно криптиране на вашия трафик, който ви предпазва от всякакви кибер заплахи.

Сега, нека да поговорим за тяхната Smart DNS услуга, SmartPlay. Ще можете с лекота да докоснете каталога на САЩ в Netflix, независимо къде се намирате. Само няколко корекции на DNS на вашето устройство и ще се стриймвате за нула време.

В случай, че се чудите дали Smart DNS е безопасен или не, винаги можете да използвате тяхната VPN услуга, която включва CyberSec. По този начин вашето устройство ще бъде защитено срещу вируси, злонамерен софтуер или всеки злонамерен софтуер, който някога ще съществува.

  Как Netflix блокира VPN и как да заобикаля забраната за VPN на Netflix

За да научите повече за тази VPN, разгледайте нашата NordVPN преглед.

BulletVPN

Преглед на BulletVPN

BulletVPN е нов VPN доставчик с прилична сървърна мрежа. Ще намерите повече от 50 сървъра, разпръснати в 30+ страни по света. В сравнение с останалите това е малко количество сървъри. Въпреки това той има достъп до Netflix въпреки най-добрите усилия на канала да блокира VPN мрежи.

BulletVPN предлага ненадминати скорости, критичен фактор при обмисляне на тежки данни за поточни услуги – помислете за HD видео. Ето защо можете да се абонирате за HD план на Netflix, без да се притеснявате за проблеми с буферирането. Този VPN предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Така че можете да изпробвате услугите му и да си върнете парите, в случай че не отговаря на вашите очаквания.

Този доставчик на VPN го направи в нашия списък, тъй като включва и безплатен DNS прокси. Ще можете да отблокирате десетки канали, независимо къде се намира областта на тяхното покритие. Просто следвайте ръководствата, предоставени на уебсайта им и ще гледате US Netflix, където и да сте. За повече информация, вижте нашите BulletVPN пълен преглед.

SurfShark

SurfShark VPN преглед

SurfShark VPN преглед

Неограничени устройства. Това е първото нещо, което привлича вниманието ви при проверка SurfShark. Този доставчик на VPN услуги прави много добро впечатление, когато разгледате уебсайта им. Те имат приятелска поддръжка на клиенти и повече от 800 сървъра в 50 държави.

Както споменах, можете да се възползвате от VPN връзка на неограничен брой устройства, използващи един акаунт. Това е функция, която никой от топ доставчиците не предлага на своите потребители.

Наскоро тази VPN стартира своята услуга Smart DNS, което означава, че можете да получите достъп до канали като American Netflix, без да се налага да преминавате през ниска скорост на интернет поради криптиране. Въпреки това, дори като VPN, той беше един от малкото, които успяха да деблокират US Netflix в чужбина.

За това този VPN спечели уважението на толкова много стриймъри, които се усъмниха за новодошлия в началото. Освен това те предлагат лесни за използване приложения за Windows PC, Mac, Android и iOS. Ако искате да знаете повече, ето Пълният преглед на SurfShark.

Unlocator

Преглед на отключване

Unlocator е датска услуга Smart DNS, която се управлява от Linkwork. Те бяха чиста услуга Smart DNS, докато не добавиха VPN услуга напоследък. Техният Smart DNS ви позволява да превключвате вашия регион Netflix напред и назад. Използвайки един акаунт в Netflix, можете достъп до САЩ Netflix във Великобритания, Канада, Австралия, Германия и други страни в чужбина.

  Как да гледате американски Netflix извън САЩ

Ако мислите това промяна на DNS на вашите устройства може да е малко обезсърчително, има Unlocator видеоклипове и ръководства за настройка за всички поточни устройства да ви помогна. Той пренасочва само част от вашия трафик. Следователно ще претърпите нулева загуба на скорост в Интернет.

С над 230 канала, Unlocator разполага с най-големия списък от деблокирани поточни услуги. Списъкът им включва Netflix, WWE Network, Hulu, Vudu, Sling TV, BBC Iplayer, HBO GO, CBS Пълен достъп.

Техен безплатен 7-дневен пробен период означаваше, че нямам какво да губя. Затова реших да ги опитам. Бях впечатлен от тяхната услуга по редица причини. DNS кодовете на Unlocator работят на всички поточни устройства. Можете да деблокирате американския Netflix за Android, iOS, компютър, Mac, Xbox, PS4, Chromecast, Apple TV, Fire TV и Roku.

Умната DNS услуга на Unlocator не променя вашия IP адрес. По този начин, вие все още ще имате достъп до всички местни уебсайтове и онлайн услуги. Разгледайте Отзив на Unlocator и му дайте пробно шофиране, ако искате.

VPN за американската Netflix – Smart DNS Алтернатива

Някои ISP използват DNS отвличане или прозрачен прокси (Мексико, Тайланд и Сингапур). Можете да използвате доставчик на VPN като ExpressVPN „30 дни без зададени въпроси гаранция за връщане на парите“ вместо Smart DNS за деблокиране на САЩ Netflix в чужбина. Използването на VPN ще повиши вашата сигурност, така че ще убиете две птици с един камък.

Можете да деблокирате американския Netflix само като щракнете върху американски сървър. След това ще получите американски IP адрес, който ви позволява да докоснете до американската библиотека на Netflix. Не забравяйте, всички VPN от нашия списък работят добре с Netflix, така че не отивайте и избирайте безплатна услуга.

Някои от вас се грижат повече за своята онлайн сигурност, отколкото за стрийминга. Ето защо те използват VPN услуга. Безопасен ли е Smart DNS? Е, не добавя допълнителен слой защита, но застрашава информацията ви? Това е като достъпът ви до мрежата без VPN, това е всичко. Само по себе си не вреди.

Най-добър смарт DNS прокси за американски Netflix – обобщаване

Това, което Netflix предлага в някои страни, напълно се различава от това, което дава на потребителите си в САЩ. Всяка държава има собствен каталог на съдържанието. Но защо някой би се примирил с малък каталог, когато може да получи най-големия? Всичко, което трябва да направите, е да конфигурирате Smart DNS, като използвате една от услугите, които обхванахме в този преглед, и сте готови. Ако искате да проверите дали е работил или не, потърсете Star-Cross Cross – CW Series. Ако сте го намерили, успешно сте деблокирали US Netflix във вашия регион.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me