Avblockera förbjudna webbplatser i Storbritannien – hur gör man med VPN?

Hur du avmarkerar förbjudna webbplatser i Storbritannien med hjälp av ett VPN? UK-internetleverantörer som O2, Sky, TalkTalk, BT, och Virgin Media lägger ständigt fler webbplatser till sin lista över blockerade webbplatser i Storbritannien. Från torrent sajter som Pirate Bay och KickAss Torrents till strömmande portaler som Putlocker, Afdah och FirstRowSports. Det är svårt att se var ordern att förbjuda dessa webbplatser kommer att stoppas. Om du är bosatt i Storbritannien kan du använda det VPN för att ta bort blockeringen av den bannade webbplatsen du vill ha. Lära sig hur man använder VPN för att kringgå Internetcensur i Storbritannien Windows PC, Mac, iPhone, iPad eller Android.

Avblockera förbjudna webbplatser i Storbritannien - hur gör man med VPN?

Avblockera förbjudna webbplatser i Storbritannien – hur man gör med VPN?

Bannade webbplatser i Storbritannien – en kort historia

För att följa domstolsbeslut började brittiska internetleverantörer att blockera vissa webbplatser för år sedan. Men saker stannade inte bara där. Nya webbplatser läggs ständigt till. Om du försöker komma åt någon av dessa webbplatser kommer du att omdirigeras till en felsida som anger att din Internetleverantör har blockerat den webbplatsen. Här är en lista över de felmeddelanden du kan stöta på när du försöker komma åt förbjudna webbplatser i Storbritannien. Felmeddelandet du får varierar beroende på om din internetleverantör är O2, Sky, TalkTalk, BT eller Virgin Media.

 • Åtkomst till denna webbplats har blockerats.
 • Tillgång blockerad. Den här webbplatsen är inte tillgänglig via BSkyB.
 • Fel – webbplatsen blockerad.
 • Tyvärr, webbplatsen du har begärt är inte tillgänglig via Virgin Media.
 • Sidan du letar efter har blockerats.

Att använda en VPN är det bästa och säkraste sättet att komma runt dessa Storbritanniens ISP-block.

  Как да гледате Ackley Bridge Free извън Обединеното кралство

Hur man avmarkerar förbjudna webbplatser i Storbritannien med VPN

Om du aldrig har använt eller hört talas om VPN det finns ingen anledning att lura. VPN, kort för ett virtuellt privat nätverk, har använts i många år av företag och företag för att säkra sina privata uppgifter. När du ställer in en VPN-anslutning på din PC, Mac, iOS, eller Android enhet, ingen, inte ens din Internetleverantör, kommer att kunna lyssna på dina onlineaktiviteter. Inte bara det, men du kommer också att kunna åtkomst till förbjudna webbplatser i Storbritannien. Geoblockerade strömningskanaler som inte är tillgängliga i Storbritannien kan också blockeras med VPN.

 • Att inrätta ett VPN kräver ingen teknisk kunskap. Du kan enkelt ladda ner och installera VPN-apparPC, Mac, iPhone, iPad, och Android.
 • VPN krypterar all din Internet-trafik och döljer din IP-adress. Inga fler meddelanden om upphovsrättsintrång från din Internetleverantör.
 • Webbplatser kan inte spåra dig längre.
 • Du kan också använda VPN till avblockera geobegränsade kanaler tycka om American Netflix, NBC Sports, Hulu, och HBO GO.

Stegen

För att få åtkomst till blockerade webbplatser i Storbritannien bör vissa steg följas. Här är de:

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör. jag rekommenderar verkligen ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till varje server som tillhandahålls av ditt VPN.
 4. Nu har din IP-adress ändrats och din online-identitet är täckt.
 5. Surfa på nätet och öppna alla webbplatser du vill ha i Storbritannien.

Se till att vilken VPN-leverantör du registrerar dig inte håller loggar över din surfaktivitet. ExpressVPN är ett bra exempel. Här är en lista över de bästa VPN-tjänsterna att använda för att göra åtkomst till förbjudna webbplatser i Storbritannien.

Bästa VPN för åtkomst till blockerade webbplatser i Storbritannien

Du har ingen aning om hur många VPN du kan hitta på marknaden när du skriver ordet VPN. Men innan jag investerar i någon produkt samlar jag all information jag behöver om den. VPN: er är inte annorlunda. Det är därför du måste se till att det kommer att tillfredsställa dina behov oavsett vad de är. Jag granskade fyra av de bästa VPN: erna i branschen. Ta en titt på var och en av dem och välj en baserad på vad som passar dig bäst.

ExpressVPN

ExpressVPN kommer först på vår lista eftersom det anses vara den största VPN-leverantören i världen. Du kan läsa recensioner från olika webbplatser om du vill, samma resultat dyker upp “En ansedd pålitlig VPN”. Tjänsten har mer än 2000 servrar i sitt nätverk. Det inkluderar 92 länder runt om i världen. Därför kan du garantera att du kommer att kringgå regionala begränsningar oavsett var kanalen ligger.

  ¿Cómo desbloquear RARBG desde cualquier parte del mundo?

Å andra sidan, när du talar om säkerhet, gör detta VPN det bäst också. Det erbjuder de senaste militära krypteringar på hög nivå för säkerhet tillsammans med 200 000 IP-adresser för anonymitet. Oroa dig inte för vem som spionerar på dig längre. Du är helt säker med ExpressVPN. Nämnde jag att det tillåter upp till fem samtidiga anslutningar? Jo, det gör de och obegränsad bandbredd också.

NordVPN

NordVPN är en annan toppkonkurrent i VPN-branschen. Det är emellertid välkänt att denna VPN har det största servernätverket bland alla. Jag menar 5000+ servrar, det är enormt. Inte bara det, utan de är väl optimerade för allt som en användare kan behöva när han surfar på nätet, allt från strömning, spel eller bara surfar.

Du kan ansluta 6 enheter per konto och dela en VPN-anslutning. Det ger alla enheter åtkomst till Double VPN-tjänst, som gör att du kan omdirigera din trafik genom två VPN-servrar istället för en. Dessutom kan du använda SmartPlay DNS Proxy om du inte är säker. Konfigurera bara Smart DNS på din enhet och strömma geobegränsat innehåll i full hastighet. Det beror främst på att smart DNS inte krypterar dina data, så ingen hastighetsförlust inträffar i processen.

BulletVPN

BulletVPN är fortfarande ny på marknaden, så du kan se att det inte har så många servrar att erbjuda. Den har bara servrar i 30 olika länder. Men vad det saknar på servrar, det vinner verkligen när det gäller säkerhet och andra tjänster. Först är det en av de bästa leverantörerna om vi ska nämna säkerhet.

För det andra har den en smart DNS-tjänst som lovar mer än hundra oblockerade kanaler oavsett täckningsområde. Och slutligen tillåter det upp till 5 samtidiga anslutningar per konto. Om det inte gör ett bra VPN, är jag ledsen, jag vet inte vad som gör.

  What Is A Smart DNS Proxy

SurfShark

SurfShark is ytterligare en ny post till VPN-verksamheten. Denna nykomling har drabbat branschen med storm i det ögonblick den debuterade. Jag menar obegränsade samtidiga anslutningar? Ingen av VPN-jättarna erbjuder den här typen av tjänster, inte ens IPVanish på det tillåter upp till 10 enheter per konto.

Dess servernätverk är ganska anständigt om jag får lägga till. Den består av 800 servrar i över 50 länder. För att inte tala om att det är en av de få VPN som faktiskt fungerar med Netflix. Du vet att Netflix har kunnat blockera VPN: n idag. Tja, inte med det här nya barnet på kvarteret kan det inte. Kolla in det, det är ganska fantastiskt. Ge det lite mer tid och det kommer att konkurrera som ExpressVPN.

Snooper’s Charter – En annan anledning att använda VPN

Den brittiska regeringen har just passerat Utredningskraftlag 2016. Det är allmänt känt som Snooper’s Charter. Den nya lagen tillåter i princip din ISP och regering att spionera på det du gör online hela tiden. Så du kan antingen vinka farvel till din integritet online eller använda VPN till lägg till ett extra lager av säkerhet och förhindra Internetleverantörer / myndigheter att avlyssna dig.

Lista över större webbplatser som är förbjudna i Storbritannien

 • The Pirate Bay
 • KickAssTorrents
 • Putlocker
 • Afdah
 • WatchFree
 • Movie2k
 • EZTV
 • Första radsporten
 • CouchTuner
 • isoHunt
 • Zmovie
 • MegaShare
 • SolarMovie
 • torrentz
 • WatchFreeMovies
 • XMovies8

Hur du får åtkomst till blockerade webbplatser Storbritannien?

Det verkar som om internetfrihet kontinuerligt krymper i Storbritannien. När du lägger till det faktum att regeringen nu öppet spionerar över sina medborgares online-aktiviteter börjar framtiden se dyster ut. Om du är allvar om din integritet online och vill få åtkomst till webbplatser utan begränsningar, du måste vända dig till VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me