Hur kan jag titta på US Senior Open Live Streaming online?

U.S. Senior Open är ett av de fem stora mästerskapen i seniorgolf. Det lanserades först för 38 år sedan 1980. Tidigare vinnare inkluderar Kenny Perry, Allen Doyle och Miller Barber. I år är Bernhard Langer, Jerry Kelly och Fred Couples dock alla heta favoriter för den amerikanska Senior Open-golfturneringen 2023. Tävlingen kommer att starta torsdagen 28 juni på The Broadmoor i Colorado. Och om du är upphetsad som jag är vill du veta vilka kanaler som täcker evenemanget så att du inte missar det. Men du kanske bara måste om du inte är en amerikansk bosatt eftersom alla programföretag är det geo-blockerad utomlands.

Hur kan jag titta på US Senior Open Live Streaming online?

Hur man tittar på US Senior Open Live Streaming Online?

I guiden nedan visar jag dig hur du blockerar alla kanaler med en VPN eller a Smart DNS och se 2023 US Senior Championship på din PC, Android, Apple TV, Roku, FireStick, iOS, PS4 eller Xbox One.

US Senior Championship 2023 Streaming Channels

Du kan strömma 2023 US Senior Open på någon av följande kanaler om du är bosatt i USA.

 • FuboTV 
 • Fox Sports GO
 • Sling-TV
 • DirecTV nu

Men kom ihåg det tillgång till dessa streamingtjänster från utlandet är tabu på grund av upphovsrättsproblem. Som ett resultat är allt du ser en geo-felmeddelande på din skärm som säger att du inte kan titta på turneringen. Det beror på din IP-adress visar din plats till internet, och det enda sättet att dölja det är med en VPN.

  How to Watch AsianCrush outside USA

Hur man ser US Senior Open 2023 Live med VPN?

Om du för närvarande är bosatt i USA kan du titta på alla golfaktioner live online på Fox Sports Go. Fox har dedikerat FS1 för att sända US Senior Open i år. Fox Sports Go-appen kan installeras på PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Xbox One, Apple TV, Amazon Fire TV och Roku strömningsenheter. När du startar appen måste du logga in med ditt kabelleverantörsabonnemang.

Tyvärr för amerikanska expater som bor utomlands är Fox Sports geo-blockerad utanför USA: s territorier. Det betyder att amerikanska streamingkanaler som Fox Sports Go, FuboTV och Sling TV är otillgängliga om du bor utomlands. Det är ganska orättvist om du är ett stort golffan som jag är, men det är inte heller världens slut.

Vad du behöver göra är förstöra din geografiska plats och få det att se ut som om du var i USA.

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) hjälper dig att göra det genom omdirigera din internetanslutning via en annan valfri server. Det ger dig också en IP-adress från den region du valt. Detta gör att du kan göra det kringgå geo-blockerat innehåll oavsett var du är.

 • När du ansluter till en amerikansk server kommer alla USA-begränsade kanaler att finnas tillgängliga var som helst. Det inkluderar Fox Sports, DirecTV Now, HBO Go, WatchESPN, Hulu, Amazon Prime, och andra.
 • VPN: er också kryptera din trafik och förhindra att någon ser det. På så sätt kan ingen hålla koll på din onlineaktivitet, inte ens din internetleverantör.
 • Att installera ett VPN är en mycket enkel process. Alla tjänster har dedikerade appar som du kan ladda ner från din app store eller varumärkets webbplats. De är också kompatibla med flera enheter och system, inklusive Android, iPhone, iPad, PC och Mac.
  Hur man tittar på Formula One 2023 Free Live F1

Bästa VPN för att avblockera kanaler

När du tänker på alla fördelarna och kanalerna kan du spärra, en VPN-prenumeration låter inte för dyrt. I själva verket är det helt värt genomsnittet 6 till 9 dollar du kommer att betala.

Och nej, du kan inte använda gratis VPN eftersom de är väldigt opålitliga och helt osäker. De erbjuder svaga krypteringsprotokoll och säljer din internettrafik till tredje part.

Håll dig därför fast vid betalda tjänster som ExpressVPN och njut av extra säkerhet och total integritet. Företaget har också mycket snabba servrar spridda över 94 länder, använder militärklass AES 256-bitars kryptering, och följer en transparent no-logs policy. 

Dessutom erbjuder det en 30-dagars återbetalningspolicy och utmärkt kundsupporttjänst som är tillgänglig 24/7.

Här är vad du behöver göra för att se US Senior Open från utlandet:

 1. Gå till ExpressVPN webbplats och skapa ett konto.
 2. Ladda ner och installera appen direkt från deras webbplats eller från din app store. Du kan installera ExpressVPN på Android, iOS, PC, Mac, Linux, och andra enheter.
 3. Öppna VPN, logga in och ansluta till vilken server som finns i USA.
 4. När du är ansluten, gå över till Fox Sports Go eller någon annan kanal som sänder evenemanget.
 5. Geofelmeddelandet är inte längre och det är du fritt att göra strömma det amerikanska mästerskapet från varsomhelst.

Hur man strömmar 2023 US Senior Championship med smarta DNS Proxies?

Du kan också använda en smart DNS-proxy till förbikoppla geo-block och se 2023 US Open Open utanför USA. Till skillnad från VPN saknar dessa verktyg inte din internetanslutning eftersom de gör det kryptera inte din trafik, vilket är både bra och dåligt beroende på hur du ser på det.

  Cómo ver la NBA en Apple TV Live: todo lo que necesitas saber

Ombud dölja inte din IP-adress heller, men kan fortfarande förfalska din plats genom att omdirigera endast platsens del av din anslutning. Men kom ihåg att de inte fungerar korrekt, ibland inte alls, om din Internetleverantör använder transparenta proxyservrar eller DNS-kapning.

Så här kan du ställa in en på din enhet:

 1. Prenumerera på en bra Smart DNS-tjänst som Unlocator. 
 2. Se till att tjänsten har en lång lista med kanaler som stöds. Unlocator kan avblockera 200 kanaler, inklusive BBC iPlayer, ESPN, Fox Sports Go, HBO Go och Hulu.
 3. Följ dessa videor och installationshandledning för att installera Unlocator på din enhet. Du kan ställa in det på din iPhone, iPad, Android, PC, Mac, PS3, PS4, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku och Chromecast.
 4. Du kan titta på US Senior Turnering 2023 oavsett var du är.

Dessutom ger Unlocator dig chansen att prova sina tjänster under en vecka innan du gör dig upptagen tack vare a gratis 7-dagars provperiod.

US Senior Open 2023 Full Schedule

Torsdagen 28 juni

 • Online täckning: 12-2 p.m..
 • Utvalda grupper: 4-9 p.m..
 • Fox Sports 1 (FS1) sändning: 4-9 p.m..

Fredag ​​29 juni

 • Online-täckning: 11:30 – 13:30.
 • Utvalda grupper: 3: 30-8: 30 p.m..
 • Fox Sports 1 (FS1) sändning: 3: 30-8: 30 p.m..

Lördagen den 30 juni

 • Utvalda grupper: 4-9 p.m..
 • Fox Sports 1 (FS1) sändning: 4-9 p.m..

Söndag 1 juli

 • Utvalda grupper: 4-9 p.m..
 • Fox Sports 1 (FS1) sändning: 4-9 p.m..

US Senior Open 2023 – Wrap Up

Som ett av de fem stora mästerskapen i seniorgolf har US Senior Open fått en enorm följd under åren. Tack vare VPN- och Smart DNS-proxyer, du behöver inte missa någon av golfåtgärderna, även om du för närvarande bor utanför USA.

Vilket avblockeringsverktyg föredrog du? VPN eller smarta DNS-proxyer? Dela med oss ​​dina tankar i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me