Hur man tittar på American Netflix i Grekland

Att få amerikansk Netflix i landet Grekland är inte en grekisk myt, det är riktigt folk! En VPN kan få det att hända, och det tar inte så mycket tid eller ansträngning. Fortsätt läsa för att lära dig hur du kan få Netflix USA i Grekland.

Hur man tittar på American Netflix i Grekland

Hur man tittar på American Netflix i Grekland

Hur man tittar på American Netflix i Grekland med hjälp av ett VPN

Det enda verktyget du behöver för att se amerikanska Netflix utomlands är ett virtuellt privat nätverk. Tack vare VPN: s säkerhets- och integritetsfunktioner använder de internationella Netflix-abonnenterna dem för att förfalska sin plats så att de ser ut som de ligger i USA. När du aktiverar ett VPN kan du ansluta till en amerikansk VPN-server. När du har anslutit till en VPN-server kan du komma åt Netflix USA från Grekland. Och om du lyckas lura Netflix att tro att du är i USA kommer du att kunna se 1100+ TV-program och 4500+ filmer.

Ett virtuellt privat nätverk fungerar genom att skapa ett privat nätverk genom vilket din enhet kommer åt Internet. VPN ansluter din enhet till en av dess servrar och som en följd av detta omdirigeras din anslutning via den servern i det land du väljer. Följaktligen får du IP-adressen till det land du valt, vilket ger dig åtkomst till allt innehåll i det landet. Så här kan du titta på American Netflix med ett VPN i Grekland:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en amerikansk server.
 5. Besök Netflix webbplats eller öppna Netflix-applikationen.
 6. Titta på allt innehåll som Netflix USA har att erbjuda i Grekland.

Av de fyra VPN-tjänsterna som anges ovan, ExpressVPN är det bästa alternativet. Det viktigaste jag gillar med det är att det lever upp till sitt namn. Det är en mycket snabb VPN-tjänst. Hastigheten har förmodligen något att göra med hur ExpressVPN har skapat specialbyggda servrar som är utformade specifikt för streaming.

Varför är amerikanska Netflix blockerad utomlands?

Anledningen till att amerikanska Netflix är blockerade utomlands är att olika länder har olika uppsättningar lagar om licensiering av innehåll. I fallet med American Netflix måste landet få licensavtal från licensgrupper för att kunna använda och visa sitt innehåll.

Så om landet inte köper licensrättigheter för Netflix USA-innehåll kommer det inte att kunna visa det för sina lokalbefolkningar. Som ett resultat tyckte folk till VPN för att få åtkomst Netflix USA utanför USA. Varje amerikanska Netflix VPN: er går igenom tjänsteproblem från tid till annan. Netflix letar ständigt efter sätt att förhindra VPN-användare från att komma åt sina tjänster. Tänk på att när Netflix gör en förändring måste du kontakta din kundsupport för hjälp.

VPN-fördelar

Du måste prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör för att komma förbi Netflix-geo-block. Förutom att kunna strömma amerikansk baserat innehåll från Netflix kan du dra nytta av ett VPN när det gäller integritet och säkerhet. Ett VPN kan hjälpa dig att bevara dina data, hålla din information borta från nyfikna ögon och ge dig online-frihet / Låt oss ta en titt på de många fördelarna en VPN har att erbjuda:

 • Få åtkomst till geo-begränsat innehåll: Med en VPN kan du komma åt det globala innehållet i alla länder med en av VPN-servrarna som finns i det land du väljer.
 • Spara pengar: Du kan spara pengar när du shoppar om du verkar använda en IP-adress i ett land där dina artiklar finns.
 • Ultimat säkerhet: En VPN skyddar din data och trafik för att hålla dig borta från skadliga attacker och hot på nätet.
 • Undvik övervakning: Dina Internetleverantörer kan inte längre spionera på dina onlineaktiviteter.
 • Snabbar upp din anslutning: Det förhindrar din internetleverantör från att stryka din anslutning och gör att den går snabbare.
 • Online anonymitet: En VPN döljer din geografiska plats och låter dig surfa på webben med en dold identitet.

Titta på American Netflix i Grekland – Final Tankar

För alla grekiska invånare som tycker om filmer och TV-program är American Netflix ett måste. Trots att videostreamningstjänsten finns i 190 länder är dess bibliotek inte densamma överallt. Tack och lov känner du nu ett trick för att komma åt Netflix US i Grekland med hjälp av en VPN-tjänsteleverantör. Låt oss veta hur det fungerar för dig i kommentaravsnittet nedan.