Hur man tittar på ESPN i Kanada med hjälp av två verktyg

Vill du titta på ESPN i Kanada? Du kommer att behöva ett sätt att kringgå geo-block. ESPN är regionalt begränsat utanför USA, så kanadensare som är intresserade av att komma åt kanalen är lite lyckliga. Det är naturligtvis om de inte använder någon av de metoder som nämns i den här artikeln!

Hur man tittar på ESPN i Kanada med hjälp av två verktyg

Hur man tittar på ESPN i Kanada med hjälp av två verktyg

Kan du komma åt ESPN i Kanada?

Nej. Tyvärr har ESPN endast begränsat sina tjänster till USA. Medan ESPN erbjuder internationella kanaler i olika delar av världen, kan du inte komma åt huvudkanalerna om du inte är på amerikansk jord.

Detta beror på att ESPN implementerar ett IP-förbud mot alla icke-amerikanska IP: er. ESPN gör inte det eftersom de inte vill att någon som inte är amerikansk ska använda tjänsten. Anledningen till IP-förbudet är att hålla sig i linje med internationella upphovsrättsregler.

Det finns dock två metoder du kan använda för att kringgå förbudet och komma åt ESPN i Kanada. Du kan använda en VPN eller en smart DNS-proxy.

Titta på ESPN i Kanada med en VPN

Det första verktyget du kan använda för att titta på ESPN i Kanada är ett VPN.

Förkortning för Virtual Private Network, en VPN kommer att kryptera all din data och omdirigera all din trafik genom sin egen säkra server. När din trafik omdirigeras, slutar din offentliga IP-adress också att ändras. Detta tillåter VPN att förfalska din IP-adress och ge dig åtkomst till geo-blockerade kanaler.

Med andra ord, om du vill titta på ESPN i Kanada måste du få ett VPN och ansluta till en amerikansk server. Detta ger dig en amerikansk IP, som inte är förbjuden av kanalen.

Så här avmarkerar du ESPN i Kanada med ett VPN:

  1. Registrera dig med en trovärdig och pålitlig VPN-leverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen som fungerar på din streamingenhet. De flesta VPN-leverantörer i toppnivå kommer att erbjuda appar för Windows, MacOS, iOS, och Android enheter.
  3. Starta appen och anslut till en amerikansk server.
  4. Vänta tills anslutningen upprättas.
  5. Gå över till ESPN eller ESPN + och njut!

Ja, det är verkligen så enkelt.

Bästa VPN för Kanada

Vår VPN-expert har redan skrivit en detaljerad recension av de bästa VPN-skivor du kan använda i Kanada, som du kan läsa här.

Granskningssidorna ExpressVPN är det bästa valet för Kanada-klara VPN: er. Denna leverantör erbjuder 2000+ servrar i 94+ länder, en gratis Smart DNS-funktion, ett 5-stjärnigt kundsupportteam tillgängligt via 24/7 livechatt och en 30-dagars Pengar tillbaka garanti. På det här sättet kommer du att kunna testa tjänsten innan du verkligen förbinder dig den.

Om du fortfarande känner att ExpressVPN inte är rätt leverantör för dig, känn dig fri att testa dessa toppleverantörer istället:

Titta på ESPN i Kanada med en smart DNS-proxy

Vissa användare kanske inte är intresserade av att använda ett VPN. Sanningen är att VPN saknar din internetanslutning lite. Medan Top-Tier-leverantörer optimerar sina servrar för att motverka detta, är detta helt enkelt verkligheten att få din trafik omdirigerad. Dessa människor kan använda en annan tjänst helt för att titta på ESPN i Kanada: En smart DNS-proxy.

Precis som en VPN är en Smart DNS Proxy en tjänst du kan prenumerera på som ger dig tillgång till geo-blockerade kanaler. Med det sagt finns det flera skillnader mellan VPN: er och smarta DNS-proxier:

  1. Smarta DNS-proxyser maskerar eller förfalskar inte din IP-adress.
  2. Till skillnad från en VPN kommer en smart DNS-tjänst inte att kryptera dina data eller erbjuda säkerhets- och sekretessbaserade funktioner.
  3. Smarta DNS Proxies erbjuder specifika listor över kanaler som de kan avblockera. Om en kanal inte finns i listan kan den inte blockeras.
  4. Om din ISP-transparenta proxyservrar eller tillämpar DNS-kapning, fungerar inte en Smart DNS Proxy för dig.
  5. Du måste konfigurera en Smart DNS Proxy på din enhet. Du hittar inte en nedladdningsbar Smart DNS-app, så lite teknisk savviness krävs för att installera den här tjänsten.

Nu när du vet vad en smart DNS Proxy gör, låt oss diskutera vilken tjänst du bör överväga att prenumerera på. Jag föreslår personligen att använda Unlocator som din smarta DNS-proxy. Jag har använt den här tjänsten ett tag nu och det har aldrig misslyckats med att ge mig tillgång till de kanaler jag vill ha. Denna tjänsteleverantör erbjuder en fantastisk lista med oblockerade kanaler, enkla att förstå installationsguider och handledning och en 7-dagars gratis provperiod så att du kan testa tjänsten. Även efter provperioden erbjuder Unlocator fortfarande en 14-dagars återbetalningsperiod för att se till att du är nöjd med den tjänst du får.

Få åtkomst till ESPN i Kanada – Slutliga tankar

Nu vet du hur du kan avblockera ESPN i Kanada med hjälp av en VPN eller en Smart DNS Proxy. Jag vill dock nämna att ingen av tjänsterna kan gå förbi någon registreringsavgift som tas ut av den kanal som du blockerar. Alla dessa tjänster kan göra är att ge dig åtkomst till kanalen, alla tilläggssteg som verkställs av kanalen kommer att förbli tillämpliga.