Как да деблокирате WhatsApp разговори в ОАЕ?

Чух много за Строгите интернет ограничения на ОАЕ, и преди да стъпя в страната, искам да се уверя, че мога да правя видео и гласови разговори чрез Whatsapp. След прекомерни изследвания научих, че Обединените арабски емирства са известни известен с блокирането на VoIP услуги. Но също така открих, че има този онлайн инструмент, който може да ми помогне получат достъп до VoIP услуги в ОАЕ, и това е доставчик на VPN услуги.

С VPN туристи, посетители, Великобритания, Великобритания, австралийски или индийски експатри в ОАЕ могат лесно да правят WhatsApp гласови или видео разговори. Ако не знаете как можете да направите това, вероятно трябва да прочетете тази статия.

Как да деблокирате WhatsApp разговори в ОАЕ?

Как да деблокирате WhatsApp разговори в ОАЕ?

Защо не можете да използвате WhatsApp Calling в ОАЕ?

Ако живеете в ОАЕ или планирате да посетите страната, вероятно трябва да знаете, че правителството е много строго когато става въпрос за това, до което можете да получите достъп в интернет. С други думи, тя има a здраво захващане за достъп до интернет. Изпращането на текстове на вашите близки не компенсира отсъствието им. Трябва да видите любимите си хора и да чуете гласовете им. За съжаление ОАЕ блокира определени VoIP услуги като WhatsApp поради няколко причини.

В региона има два доставчика на интернет, Du и Etisalat. Ако услугата не е собственост на тези двама, можете да забравите да я използвате. Винаги, когато страната позволява използването на такива безплатни услуги, тези две компании губят много приходи. Поради тази причина правителството блокира използването на Facebook, WhatsApp, Snapchat, Skype и Viber. По този начин можете да харчите пари за това, което Du и Etisalat могат да предложат по отношение на услугите за международни разговори.

Вероятно сте запознати със C’Me и BOTIM. Тези приложения са ви предоставени от двете телекомуникационни компании. Те обаче не са толкова добри за използване. Първо, няма да намерите потребители, които действително използват приложението, така че с кого ще общувате? Второ, има много доклади и оплаквания и от двете приложения, които се сриват от време на време.

И накрая, те са твърде скъпи в сравнение с безплатна услуга, която всъщност работи добре като WhatsApp. Представете си, че плащате 52,50 до 105 AED за услуга, която няма да гарантира вашето удовлетворение? Плюс какво ще стане, ако правителството умишлено предостави на потребителите тези приложения да наблюдават техните данни? Ето защо имате нужда от WhatsApp Calling в ОАЕ.

  ¿Cómo desbloquear RARBG desde cualquier parte del mundo?

Как да деблокирате WhatsApp разговори в ОАЕ?

Услугите „Глас през интернет протокол“ са блокирани в ОАЕ. Според властите на Emirate, VoIP услугите са опасни. Правителството се страхува от опити за хакване, фишинг и нарушения на сигурността ако позволяват на потребителите да използват VoIP в страната. Това означава, че услуги като Skype, Whatsapp и Viber са блокирани в ОАЕ.

Свързването към виртуална частна мрежа, обикновено известна като VPN, ви позволява да деблокирате всяко приложение, уебсайт или онлайн услуга в Обединените арабски емирства. Независимо дали сте в Дубай, Шарджа, Аджман, Рас Ал Хайма, Абу Даби, тези стъпки са фиксирани. За да деблокирате WhatsApp Calling в ОАЕ, следвайте стъпките по-долу.

 1. Потърсете надежден VPN доставчик да инвестирате в. Моят съвет, продължавайте ExpressVPN акаунт.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на поточното устройство по ваш избор: PC, Mac, Android, iPhone и iPad
 3. Стартирайте приложението след като инсталационният процес приключи и влезете.
 4. Свържете се с един от многото сървъри на ExpressVPN.
 5. Правете видео и гласови повиквания чрез вашия WhatsApp приложение в ОАЕ

А VPN има и много други предимства. Стига да сте свързани с VPN сървър, целият ви интернет трафик е кодиран, и твоят публичен IP адрес е скрит. Това означава, че няма да се налага да се притеснявате за потенциални подслушватели, шпиониращи вашите онлайн дейности. Погледнете най-добрите VPN за ОАЕ.

RankVPN ProviderLink
ранг VPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо
 • Ексклузивна отстъпка от 49%!

Посетете ExpressVPN

ранг VPN-доставчик Посетете BulletVPN
ранг VPN-доставчик Посетете NordVPN
4 VPN-доставчик Посетете Surfshark

Какво е блокирано в ОАЕ?

WhatsApp е само едно от приложенията, над които ОАЕ има контрол. Страната също блокира Skype и уебсайтове, които включват неподходящо, антиислямско, антирежимно и хазартно съдържание. Така че е безопасно да се каже, че регионът страда от невероятна липса на свобода в интернет.

Потребителите на интернет могат да влязат в затвора поне за шест месеца или да платят глоба между 150 000 и 1 милион дирхама, ако не внимават онлайн. Местната власт непрекъснато наблюдава интернет потребителите в ОАЕ, за да гарантира, че никой не посещава неподходящи уебсайтове като детска порнография или хазарт.

Най-добрият VPN за WhatsApp разговори в ОАЕ

Трябва да знаеш това не всички VPN услуги работят в ОАЕ, някои от тях може дори да са в черен списък. Доставчиците на съдържание могат да блокират достъпа до ceratin VPN с конкретни IP адреси за достъп до съдържанието им. Но без значение какъв е случаят, вие би трябвало никога не се обръщайте към безплатен VPN. Те са само загуба на вашето време и заплаха за вашата онлайн сигурност. Трябва да избягвате безплатни VPN мрежи по всяко време.

  WWE мрежа на Android с GPS Fix UK CA

Ако имате VPN, което може да деблокира WhatsApp Calling или други VoIP услуги в ОАЕ, предлагам да се обърнете към ExpressVPN. С такъв абонамент стигате до деблокирайте задгранично съдържание, защитете данните си, скрийте истинското си местоположение, и много повече. като 30-дневна политика за възстановяване е от жизненоважно значение за тези, които отделят време преди да вземат някакво решение. Ако не искате да се придържате към ExpressVPN, можете да проверите най-добрите VPN за ОАЕ.

ExpressVPN

Бутон ExpressVPN

ExpressVPN със сигурност ще ви помогне, когато пътувате до ОАЕ. То има сървъри в над 94 държави по света. За потребители, базирани в страни, където има много висока цензура като ОАЕ, ExpressVPN има гама от скрит сървъри че те могат да се свържат и да се прикрият. Услугата позволява и до 5 едновременни връзки с един акаунт.

 • 148 местоположения на сървъра
 • нулева политика за регистрация
 • безплатен Smart DNS
 • AES с 256-битово криптиране на ключове
 • а убийте превключвател за сигурност.
 • Компанията предлага неограничена честотна лента.
 • наличие на 24/7 поддръжка за чат на живо
 • 30-дневна политика за възстановяване

NordVPN

NordVPN преглед

NordVPN е VPN, на който си струва да се абонирате. Той предлага повече от 4000+ сървъра по целия свят, което улеснява потребителите на интернет да преодолеят ограниченията и да преминат през стотици канали. Този доставчик на VPN също ви позволява да се възползвате от него Умна DNS услуга.

Ако се грижите за сигурността и поверителността си, както и за поточното си предаване, NordVPN ще бъде идеален за вас. Това е перфектният метод за вас. Ето още:

 • 4900+ сървъра в 62 различни страни
 • политика без регистрация
 • силни алгоритми за криптиране
 • двойна VPN функция
 • превключвател за убийство
 • шест едновременни връзки
 • 24/7 награда подкрепа

BulletVPN

Преглед на BulletVPN

BulletVPN е ново, но могъщо. Той има един проблем и това е броят на сървърите. Обаче това, което му липсва в сървърните номера, го компенсира с услуги и предимства. Този доставчик на VPN се фокусира повече върху сигурност и почита поверителността на своите потребители.

Доставчикът е приложението е просто, полирано и лесно за използване. Не е нужно да сте технически гений, за да го използвате. Ето и други функции, които ще получите при абонамент:

 • 52 сървъра в 30 страни
 • не съхранява журнали
 • безплатен Smart DNS
 • превключвател за убийство
 • Неограничена честотна лента
 • Три едновременни устройства
 • 30-дневно връщане на парите
  Download Pokemon Go with VPN Fake GPS Location Spoofing

SurfShark

SurfShark VPN преглед

SurfShark VPN преглед

SurfShark е един от най-добрите VPN за използване в ОАЕ поради своите изключителни характеристики. Това, че сте нов, не трябва да ви държи далеч от тази VPN, тъй като има повече от 800 сървъра в 50 държави. Приложението им е много удобен за потребителя, особено за тези, които не знаят как да заобиколят техническите неща.

Най-хубавото на този доставчик е, че той предлага неограничени едновременни връзки. Това означава, че можете да споделяте акаунта си с всеки, който ви интересува, за да могат те да се възползват от стабилна VPN връзка. Това не е всичко; има още:

 • 800+ сървъра
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • протоколи за сигурност на високо ниво
 • следва стриктна политика без регистрация
 • 30-дневна политика за връщане на парите
 • наличието на ключ за убийство
 • приема плащания с криптовалута

Трябва ли да използвате безплатни VPN за достъп до WhatsApp разговори в ОАЕ?

Отговорът е, не. Безплатните VPN мрежи са почти противоположно на това, за което става въпрос за VPN. Първокласните се грижат за поверителността на потребителите си и им предлагат всички функции, които им трябват, за да го защитят. Безплатни, от друга страна, са склонни да продават данните си на сестрински фирми за да изкарате някакви приходи от това.

Ще забележите, че сте бомбардирани с нежелани реклами и пренасочващи връзки. Е, познайте какво? Така правят пари … от личната ви информация. Затова внимавайте какво решите да използвате, особено в страна, която има строги навици за наблюдение като ОАЕ. Ако искате да знаете повече, следвайте това най-добрият безплатен VPN преглед.

WhatsApp Calling Забранено в ОАЕ – Финални мисли

Ако нямате достъп до Skype, може да пропуснете срещи, видео разговори и др. Whatsapp, от друга страна, остава отлично приложение за комуникация с вашите приятели и роднини вкъщи. И в двата случая в ОАЕ са блокирани и двете VoIP услуги.

Искам да мога да правя видео разговори, камо ли прости гласови повиквания, когато съм в ОАЕ, поради което ще се регистрирам за VPN. Ами ти? Споделете своите мисли за това в коментарите; Бих искал да чуя от вас.

Подобни публикации

 • 9 причини защо трябва да скриете своя IP адрес

  9 причини защо трябва да скриете своя IP адрес

  Няма коментари | 28 август 2023 г.

 • Как да гледате на живо шампионат на EHF Euro Handball 2023 на живо онлайн

  Как да гледате на живо шампионат на EHF Euro Handball 2023 на живо онлайн

  Няма коментари | 6 януари 2023 г.

 • Как да получите аржентински ПР в чужбина

  Как да получите аржентински IP адрес в чужбина

  Няма коментари | 3 юли 2023 г.

 • Гледайте американски хорър истории поток сезон VPN / DNS прокси

  Гледайте Американска история на ужасите AHS Сезон 6 VPN / DNS прокси

  Няма коментари | 15 септември 2016 г.

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да отдели добрите ябълки от лошите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me