Najboljši IPTV Kodi Addons – Najboljši IPTV dodatki za Kodi leta 2020

Kateri so najboljši dodatki za IPTV Kodi v letu 2020? IPTV je v osnovi možnost pretakanja televizijskih programov v živo iz ZDA, Velike Britanije, Kanade, Avstralije, Nemčije ali Francije prek interneta. Ker priljubljenost Kodija vedno bolj narašča, ljudje iščejo video dodatke, ki jim bodo omogočali gledanje IPTV na računalniku, Macu, Androidu ali FireStic prek aplikacije Kodi. Glede na to smo sestavili seznam najboljših brezplačnih dodatkov IPTV za Kodi. Poglejmo najboljše dodatke za Kodi IPTV do leta 2020.

Najboljši VPN za Kodi

Nekaj ​​od teh je odvisno od regije, v kateri živite Kodi dodatki v živo v živo zgoraj našteto je morda geoblokiran. To pomeni, da ne morete gledajte v živo televizijske kanale ZDA, Velike Britanije, Kanade, Nemčije ali Avstralke prek Kodija zaradi regionalne omejitve. Na srečo obstaja a rešitev ki ti to omogoča obiti geografske omejitve tako dobro, kot zaščitite svojo zasebnost medtem ko uporabljate Kodi.

VPN, ali navidezno zasebno omrežje, je v bistvu orodje, ki vam omogoča skriti svoj IP naslov in šifriranje ves vaš internetni promet. Največje prednosti uporabe VPN so naslednje.

 • Odkleni dodatke za Kodi z omejenim geografskim prehodom: Obstaja veliko Kodi dodatkov, ki jih lahko uporabite le v določenih regijah. Z VPN lahko zaobidete regionalne omejitve.
 • Bypass ISP Throttling: Ste že kdaj opazili, da je vaša internetna hitrost spodobna, če brskate po spletnih straneh, a nenadoma upada, ko gledate videoposnetke v spletu? V tem primeru je verjetno, da vaš internetni ponudnik zmanjšuje vašo hitrost interneta. Uporaba VPN vam v osnovi omogoča, da se temu ne zgodite.
 • Vrhunska zasebnost: Dodajte dodatno plast zasebnosti in varnosti vsem svojim spletnim dejavnostim.
 • Prijave VPN: Za nastavitev VPN povezave vam ni treba biti tehnološki naključje, ker so uporabnikom prijazne aplikacije VPN v PC, Mac, Android, iOS in FireStick.

Iz osebnih izkušenj, ExpressVPN je najboljša storitev VPN, ki jo lahko uporabljate pri Kodi. Optimizirali so svoje VPN aplikacije, da bolje delujejo z dodatki Kodi in imajo politiko brez dnevnika. Oglejte si naš pregledan seznam najboljših Kodi VPN-jev v letu 2017.

Najboljši IPTV Kodi Addons v letu 2020 – Povzetek

Spodaj je seznam prvih 5 dodatkov IPTV Kodi za pretakanje IPTV. Vsak od teh dodatkov je bil preizkušen. V polje za komentar pod tem člankom lahko tudi dodate svoje predloge. Najboljši brezplačni dodatki za IPTV Kodi so:

 1. iPlayer WWW
 2. USTVNow
 3. Zattoo Box
 4. Rai na zahtevo
 5. Youtube
 6. Plex

iPlayer WWW – najboljši IPTV Addon v letu 2020

Kako namestiti iPlayer WWW na Kodi 17 Krypton

Kako namestiti iPlayer WWW na Kodi 17 Krypton

Kar zadeva dodatke IPTV za Kodi, zagotovo ne manjka. Vendar pa večina teh dodatkov le redko izpolni svoj hype. iPlayer WWW ne sodi v to kategorijo. Z lahkoto je eden najboljših dodatkov za IPTV, ki ga lahko uporabljate na Amazon FireStick, Android TV Box, PC ali Mac v Združenem kraljestvu.

 • Preberi več: Kako namestiti iPlayer WWW na Kodi

USTVNow – The Best of the Bunch

Kako namestiti USTVNow Addon na Kodi 17 Krypton

Kako namestiti USTVNow Addon na Kodi 17 Krypton

Od ameriških izseljencev, ki živijo zunaj ZDA, je to dodatek, ki ga potrebujejo za gledanje ameriških TV kanalov v živo. Glede na zanesljivost in enostavnost uporabe USTVNow smo morali nadgraditi dodatke IPTV Kodi.

 • Preberi več: Kako USTVNow na Kodi.

Zattoo Box – najbolj priljubljen

Kako namestiti Zattoo na Kodi - Glejte TV v živo brezplačno

Kako namestiti Zattoo na Kodi – Glejte TV v živo brezplačno

Dodatek Zattoo Box je verjetno eden najbolj priljubljenih, ko gre za IPTV. Edini razlog, da ni na vrhu našega seznama, je, ker so kanali, ki jih dobite s tem uradnim video dodatkom, v veliki meri odvisni od regije, v kateri trenutno živite. Kljub temu, če iščete zanesljiv dodatek IPTV, ne morete iti narobe z Zatto Box.

 • Preberi več: Kako namestiti Zattoo Box na Kodi.

Rai na zahtevo – zanesljiv IPTV Addon

Kako namestiti Rai na zahtevo na Kodi 17 Krypton

Kako namestiti Rai na zahtevo na Kodi 17 Krypton

Ta dodatek je namenjen italijanskemu občinstvu. Rai TV je javni italijanski TV kanal, ki predvaja vse, od športa, novic, zabave in filmov. Vtičnik Rai on Demand je na voljo v uradnem skladišču dodatkov Kodi.

 • Preberi več: Kako namestiti Rai TV na Kodi.

DR TV Kodi Addon – najboljše za brezplačno dansko televizijo

Kako namestiti DR TV na Kodi - Glejte dansko TV brezplačno v živo

Kako namestiti DR TV na Kodi – Glejte dansko TV brezplačno v živo

DR TV je javni danski javni kanal. Obsega novice, šport, dokumentarne filme, TV-oddaje in filme. Če ste danski državljani, je vtičnik DR TV Kodi preprosto obvezen.

Preberi več: Kako namestiti DR TV na Kodi

Najboljši IPTV dodatki za Kodi leta 2020 – The Wrap Up

Torej, kaj menite o našem seznamu “Najboljši IPTV Kodi Addons”? Se vam zdi, da smo se pravilno odločili? Ali obstaja dodatek, ki si tudi zasluži, da je na seznamu? Delite svoje misli tako, da objavite komentar spodaj. Ne pozabite uporabiti VPN za zaščito spletne zasebnosti.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me