Как да гледате на живо шампионат на EHF Euro Handball 2020 на живо онлайн

от 9 януари 2020 г. до 26 януари 2020 г., Австрия, Норвегия и Швеция ще бъдат домакини на едно от най-големите спортни събития в света Шампионат на EHF Euro Handball 2020. Ще бъде представено 14-тото издание на турнира 24 отбора за първи път. Така че можете да си представите колко високо ще бъде нивото на интензивност и вълнение. Е, можете да се включите в действието, както в това ръководство, аз ще ви покажа как да гледайте Евро шампионат по хандбал 2020 живейте онлайн, където и да сте.

Как да гледате на живо шампионат на EHF Euro Handball 2020 на живо онлайн

Как да гледате на живо шампионат на EHF Euro Handball 2020 на живо онлайн

EHF Euro Handball 2020 – Глобално покритие

EHF поставя нов крайъгълен камък на пътя към Мъжки EHF EURO 2020. Тази година тя ще бъде най-голямата до момента, тъй като първенството сега се представя 24 отбора конкурирайки се за титлата.

Сега, събитие с такъв мащаб заслужава глобално покритие, точно това ще получите благодарение на широката гама от EHF партньори за излъчване по света.

Но преди да продължите, бих искал да ви информирам, че всички канали, списъкът, който съм събрал по-долу, са гео-ограничен до съответните им региони. С други думи, ако живеете извън споменатите страни до услугите, нямате право да предавате тяхното съдържание.

Тези канали прилагат това, което наричаме гео-блокиране. Това е защитен механизъм, използван от компании и услуги за ограничаване на достъпа на потребителите до конкретно местоположение.

Те разчитат на вашата IP адрес за да определите тока си физическо местонахождение. Ако не притежавате такъв, който е валиден в държавата на канала, ще бъдете блокирани почти моментално.

Ето ги 2020 Официални телевизионни оператори на EHG Euro Handball:

 • beIN Спорт (Франция, САЩ, MENA)
 • ORF (Безплатно, Австрия)
 • Ziggo Go (Холандия)
 • TV2 Play (Дания)
 • TV2 Сумо (Норвегия)
 • ZDF (Безплатно, Германия)
 • ViaPlay (Швеция)

2020 EHF Европейско първенство по хандбал за мъже – Предаване на живо навсякъде

Както споменах по-горе, вашият IP е основната причина за вашето местоположение компрометирани и конкретни чрез стрийминг услуги. За да заобиколите проблема и да заобиколите регионалните ограничения, трябва да промените това.

Е, има начин да го направите и той идва под формата на a Виртуална частна мрежа. Често позната като VPN, виртуалната частна мрежа е инструмент за киберсигурност, който криптира вашите данни (подобрена сигурност) и скрива местоположението ви (допълнителна поверителност).

VPN пренасочва вашия интернет трафик през отдалечен сървър в страна, която сте избрали. След като се свържете със сървър, VPN ще прикрийте текущия си IP адрес и Замени го с един в региона, където е базиран сървърът.

В резултат на това ще бъдете гледани като настоящ пребиваващ в страната и ще имате директен достъп до каквито и да било услуги / уебсайтове, ограничени там. Например, ако сървърът се намира в Германия, ще получите Немски IP адрес. Следователно, вие ще бъдете в състояние да поточно харесвания на DAZN (Германия), Sky DE, и разбира се, ZDF.

Стъпките

Следвайте тези инструкции, за да поточно 2020 EHF Европейско първенство по хандбал за мъже живеете независимо от текущото ви физическо местоположение:

 1. първи, Абонирай се до VPN услуга. Стойте далеч от безплатните услуги; ще ви нанесат повече вреда, отколкото полза. Ако искате нашата лична препоръка, опитайте ExpressVPN от.
 2. След като се регистрирате, изтеглете и инсталирайте техните посветени VPN приложение на вашето устройство ще намерите клиенти на Android, PC, Mac, iOS, Android, както и FireStick.
 3. След това активирайте приложението, Впиши се с вашето потребителско име и парола и отворете списъка със сървъри.
 4. Изберете и свържете се със сървър въз основа на канала, който искате да деблокирате:
  • Немски сървър за ZDF.
  • Американски сървър за beIN Sports.
  • Шведски сървър за ViaPlay и т.н..
 5. Стартирайте уебсайта или приложението на канала.
 6. Поток на 2020 EHF Европейско първенство по хандбал за мъже където и да си.

Въпреки че VPN услугата ще ви помогне да заобиколите гео ограниченията, все още се нуждаете от валиден абонамент за каналите, до които искате да получите достъп. С други думи, VPN няма да ви помогне, ако възнамерявате да гледате хандбалните евро на BeIN, без да се абонирате за този канал.

Ние отделяме време за оценка на VPN доставчиците въз основа на определени критерии. Тестваме скорости, функции за сигурност и поверителност, възможности за деблокиране и много повече.

Препоръчах ExpressVPN както отговаря на всичко по-горе. Според тестовете, които проведохме, доставчикът е много бърз и се предлага с широка сървърна мрежа навсякъде 94 държави. Така че заобикалянето на гео ограниченията е много лесно.

Що се отнася до поверителността и сигурността, ExpressVPN има a строга политика без регистрация, 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство, и няколко първокласни протоколи за сигурност. Можете да изпробвате услугата им без риск, тъй като те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето как ExpressVPN тарифира спрямо други топ доставчици на VPN услуги от януари 2020 г..

VPN Алтернатива – Въведете Smart DNS прокси

Колкото и ефективен да е VPN, това не е единственият метод, използван онлайн стримерите, за да заобиколят геоблокове. Всички VPN в таблицата по-горе ви позволяват да използвате алтернатива под формата на Умен DNS.

Интелигентните DNS прокси сървъри пренасочват части от вашия онлайн трафик отговорен за разкриване на текущото ви местоположение до уебсайта, до който искате да получите достъп. По този начин вашият IP адрес остава непокътнат и скоростта ви не се влияе. А VPN, от друга страна, преназначава целия ви интернет трафик и прикрива вашия реален IP адрес в процеса.

Тъй като Smart DNS поддържа вашия IP непроменен, получавате достъп до двете си локални канали и ограничени канали едновременно. Освен това Smart DNS може да бъде настроен на почти всяко устройство, включително iOS, PC, Mac, Android, Apple TV, Fire Stick, PlayStation, Xbox, Android TV и Smart TV.

Както споменах, всички VPN в таблицата предлагат тази функция като част от абонамента си. Въпреки това, докато изпробвах Unlocator, забелязах, че те предоставят самостоятелен Smart DNS абонамент, което е по-евтин вариант, ако просто искате да заобиколите регионалните ограничения.

Настройка на интелигентен DNS – процесът на конфигуриране

Ето как можете да настроите Unlocator на вашата поточна платформа:

 1. Първо се абонирайте за Unlocator. Получавате 7-дневна безплатна пробна версия.
 2. Следвай ръководства за настройка на официалния им уебсайт, за да конфигурирате Smart DNS на вашето устройство.
 3. След като го направите, рестартирайте устройството си.
 4. Сега стартирайте канала, на който искате да предавате първенството. Моля, обърнете внимание, че със Smart DNS можете да деблокирате само това, което поддържа доставчикът на Smart DNS. Когато проверих Поддържаните канали на Unlocator, това са тези, които открихме:
  • ZDF.
  • TV2 Play.
  • TV2 Сумо.
  • beIN Спорт.
  • ViaPlay.
 5. Накрая стартирайте избрания канал и поток на шампионат по EHF Euro Handball 2020.

EHF Euro Handball 2020

Състезанието започва на 9 януари 2020 г., и се увива 26 януари 2020 г.. Тази година е различно. Събитието се провежда за първи път в три града. Нещо повече, ще участва и Euro Handball 2020 24 отбора вместо 16.

Шестнадесет е стандартен брой участващи отбори в Мъжки турнири по EHF EURO от 2002 г. насам Конгрес на EHF единодушно гласува в полза на a движение представени от EHF през 2014 г., за да направят отборите общо 24 до 2020 година.

Това гласи движението:

„Идеята за EHF EURO на / за цялото европейско хандбално семейство придобива все повече и повече форма. EHF EURO ще бъде фестивал за всички европейски хандбални държави, “

Екипите вече са заели местата си в групата и те ще се бият, докато стигнат до крайната дестинация. Можете също да проверите пълен график на събитието на официалния уебсайт на EHF. Що се отнася до групите, те са както следва:

Заключителни мисли

Ще бъде представен новият формат Euro Handball 65 мача вместо 47, играе над 15 дни. Това означава, че имате много хандбални действия, попълващи януарския ви календар.

От къде ще гледате евро хандбала и от кой отбор се вкоренявате? Споделете всичките си прогнози и мисли за новия формат в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me