Как да гледате Spectrum TV извън САЩ

Имате силата да отключите широк спектър от възможности със силна VPN връзка, която изобщо не е трудно да се получи. След като осигурите тази VPN връзка, можете да обхванете спектъра на телевизионното разнообразие със самия канал Spectrum TV! Искате ли да бъдете част от това преживяване, където стигате поток Spectrum TV навсякъде в или извън САЩ по ваше желание? Разбира се, че го правите. Научете как можете да направите точно това с VPN.

Как да гледате Spectrum TV извън САЩ

Как да гледате Spectrum TV извън САЩ

Предлага ли се Spectrum TV в чужбина?

Спектър телевизия блокира достъпа ви, нали? Е, ако сте жител извън САЩ, по-добре се информирайте. Има причина доставчиците на съдържание на Spectrum да прекратят международния достъп до съдържанието си и това се дължи главно на гео ограничения. Съдържанието в Spectrum TV е само за зрители в САЩ според лицензионни и дистрибуторски споразумения. Единственият начин една чужда държава да може да предава съдържанието на Spectrum е, ако закупи авторски права за него. Освен ако това не се случи, никой извън САЩ няма право на достъп до съдържанието на този канал. Като по-положителна нота, тези гео ограниченията могат да бъдат заобиколени с помощта на a Доставчик на VPN услуги.

Spectrum TV знае откъде се свързвате към интернет. Те сканират вашия „опит за достъп“ и намират вашия IP адрес. IP адресът, определен от вашия интернет доставчик, разкрива къде се намирате. Ако Spectrum попадне на IP адрес извън САЩ, опитвайки се да получи достъп до неговото съдържание, няма да бъде разрешен достъп. Като се казва, вие разбирате защо има нужда от това променете вашия IP адрес. Както споменахме по-горе, лесно можете да избегнете всичко това, ако искате вземете доставчик на VPN услуги.

Разблокирайте Spectrum TV извън САЩ с тези стъпки

Сега стигнахме до стъпките. Те са доста прости и могат лесно да се изпълнят. Дори ще ви предоставим екранни снимки, за да ви служи по-добре.

Първа стъпка

Несъмнено ще ви трябва а валиден абонамент за VPN, и ExpressVPN пасва перфектно на сметката. По-късно ще обясним защо е един от любимите ни, но е безопасно да кажем, че притежава всички необходими функции, които трябва да има основен VPN. Няма да звучи като скъп разход, ако наистина се задълбочите в неговите функции.

Стъпка втора

С всеки VPN идва приложение, което трябва да изтеглите, инсталирате и да стартирате. Приложенията на компанията са лесни за използване и лесни за използване. Има и VPN клиент за всички популярни устройства.

Стъпка трета

След като хванете приложението, можете да потърсите желания сървър и да се свържете с него. Ето къде можете да изберете местоположението на сървъра, което искате. Ще намерите списък с препоръки, в случай че не знаете към кой сървър искате да се свържете.

  Cómo ver HGTV fuera de EE. UU. O Canadá

VPN местоположения

Стъпка четвърта

Продължете напред и се свържете с всеки сървър в САЩ, за да спечелите Американски IP адрес. В резултат на това ще изглеждате, че сте в САЩ, а не къде сте в действителност.

САЩ сървъри

Стъпка пета

Сега имате право на достъп до Spectrum TV въпреки вашето геолокационно местоположение. Спектърът вече няма да ви гледа като аутсайдер. Благодарение на VPN връзката, която направихте, вече имате възможност достъп до всеки американски канал или услуга.

Имайте предвид, че се нуждаете от абонамент за кабел за Spectrum TV. Услугата на а-ла-карт телевизията на канала е с добра стойност, която трябва да отговаря на абонатите на кабели. Таксата на услугата за телевизия Изберете страхотна цена от $ 64,99 на месец. Освен това, след като се свържете с VPN сървър в САЩ, трябва да променете магазина си в Google Play или Apple магазин регион.

Как да инсталирате приложението Spectrum TV?

Това е доста прост процес, който включва три стъпки. След теб придобиване на VPN абонамент, вие получавате право на достъп до Спектър отвсякъде в света. След като инсталирате приложението, получавате възможност да видите програмите, които търсите, на всички поддържани от вас устройства едновременно.

 1. Първо трябва създайте потребителско име предлагани в секцията „Влезте, за да започнете работа“.
 2. Изтеглете приложението от магазина на вашето устройство.
 3. Инсталирайте приложението и след това го стартирайте на вашето стрийминг устройство.
 4. Давай и започнете да предавате SpectrumСъдържание.

Това се получава след като се свържете с VPN сървър в САЩ и промените региона на вашия магазин. Спектър телевизия

Разблокиращи спектър телевизори, вие сте за някои сериозно приятни и удовлетворяващи стрийминг.

Spectrum TV в движение

Най-добър VPN за Spectrum TV

Явно сте след VPN, който поддържа деблокиране на Spectrum TV и е предназначен за последователен стрийминг. VPN, който търсите, трябва да има стабилни изпълнения с надеждна връзка като основен приоритет. Би било трагично да се абонирате за VPN, който не успява да деблокира заветния ви канал или страдате от страховито буфериране.

Излъчването на съдържание от други страни може да бъде донякъде предизвикателно без правилната VPN. На някои VPN липсват подходящи функции, които ги определят като инструменти за деблокиране. Какъв е смисълът да се абонирате за VPN за поточни цели, ако споменатата VPN не поддържа отблокирането на тази услуга? Когато става въпрос за поточно съдържание от други страни, докато сте в чужбина, трябва да сте сигурни, че изберете опцията VPN, която всъщност прави процеса възможен. Вижте ги по-долу.

ExpressVPN

Сега е моментът да разясним защо ExpressVPN постоянно оглавява нашия списък с най-добри доставчици. Компанията може да се похвали с мрежа от 3000 сървъра, обхващащи 94 държави, което прави лесна опция за свързване. По отношение на ефективността, този доставчик никога не успява да предостави дали е проблем, свързан със скоростта или услугата. За да постигне сигурност, компанията използва ключ за убийство, трудни протоколи и нулева политика за регистрация. Никога няма да бъдете на загуба, ако сте абонирани за ExpressVPN благодарение на 24/7 обслужването на клиентите.

  Hur kan man se IIHF Ice Hockey World Championship 2023 Live online?

Основният недостатък на ExpressVPN е цената му. ExpressVPN обаче предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, където можете да изпробвате услугата, преди да се ангажирате с нея. В случай че не откриете, че си струва парите, винаги можете да се възползвате от правилата за възстановяване.

Професионалисти

 • Широка гама от места за сървър
 • Функция Smart DNS
 • Деблокира Netflix
 • Отлична поддръжка на клиенти чрез чат на живо
 • Прозрачна политика за поверителност и политика с нулева регистрация
 • P2P поддръжка
 • Критерии за военен клас
 • Използвани протоколи: OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP и SSTP
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Максимално поддържано количество устройства: 3
 • По-скъпи от другите VPN мрежи на пазара.

Прочетете пълния преглед на ExpressVPN тук.

NordVPN

NordVPN внедрява SmartPlay технологията по подразбиране, която е предназначена да позволи на потребителите да деблокират гео ограничено поточно съдържание от цял ​​свят. Доставчикът автоматично пренасочва вашия трафик през два VPN доставчика чрез избрани от потребителя сървъри за подобрена сигурност. Благодарение на широкия набор от сървъри и широкото покритие на NordVPN, потребителите получават връзка с която и да е част от света.

Имайте предвид, че има над 5200 сървъра, които биха могли да бъдат на ваше разположение, независимо къде се намирате. Потребителите на NordVPN могат също така да се възползват от политика без регистрация, при която могат да гарантират, че журналът им на дейност не се проследява. Полезната денонощна поддръжка на клиенти е винаги на разположение, за да отговори на въпросите на потребителите. В случай, че не са били доволни от услугите на този доставчик, можете да се възползвате от 30-дневната му гаранция за връщане на парите.

Професионалисти

 • Отлични скорости
 • Широка сървърна мрежа
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • 2048-битови SSL криптирания
 • Поддръжка за всички основни протоколи за сигурност
 • DNS защита от теч
 • Специализиран IP адрес и Onion над VPN
 • Двойна VPN
 • Превключвател за убийство
 • 30-дневна политика за възстановяване

Против

 • Несъответстващи скорости от време на време

Прочетете пълния преглед на NordVPN тук.

Surfshark

Докато Surfshark е нов доставчик на VPN на пазара, той вече показа добри усилия по отношение на функции и политики. Не се съхраняват дневници с този доставчик, което го прави сигурна опция за поверителност. В интерес на истината, компанията се отличава в областта на поверителността и сигурността. Скоростите не са толкова впечатляващи, те са склонни да са малко непоследователни от време на време.

  Mejor MLB.TV VPN 2023 Blackout Bypass Workaround Guide

Поддръжката на чат на живо на компанията е много полезна и отзивчива, което означава, че можете да я използвате, когато се нуждаете от помощ. Въпреки че Sufshark се представя отлично с разширените си функции, има място за много подобрения.

Професионалисти

 • Инфраструктура и надеждност за предприятия
 • Поддържа OpenVPN и IKEv2 протоколи за връзка
 • P2P лесен
 • Политика за нулеви логове
 • Свържете неограничени устройства

Против

 • Няма OpenVPN протокол
 • Неприятен за Mac и IOS потребители
 • Понякога нестабилни скорости

Прочетете Surfshark преглед статия за по-добро разбиране на нейните услуги.

BulletVPN

BulletVPN този лесен за използване доставчик на услуги, който не предлага нищо освен сигурност и бързина за своите абонати. Това е естонска компания, която притежава сравнително малка сървърна мрежа с ключови локации, разпространени в целия свят. Този доставчик със сигурност впечатлява със своята силна политика за поверителност и функции за сигурност, като го квалифицира като солидна опция.

Плюс това BulletVPN обещава сигурни и надеждни връзки с неограничена честотна лента и пламващи скорости. Компанията предлага и стандартни протоколи с приложения, достъпни за почти всички устройства. Не можете да сбъркате с абонамент за BulletVPN.

Професионалисти

 • OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP
 • P2P оптимизирани сървъри за споделяне.
 • Политика за нулев лог.
 • A Kill Switch
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Безплатна функция Smart DNS
 • 30-дневна политика за възстановяване, без зададени въпроси

Против

 • Ограничена сървърна мрежа

Прочетете пълния преглед на BulletVPN тук.

Съдържанието на Spectrum TV

Вземете любимите си сериали, телевизионни предавания, спортни събития, филми, докато сте в чужбина и в движение с помощта на VPN инструмент. Сега, след като осигурите тази връзка, ще дойдете да търсите какво Спектър може да предложи. Вижте каналите по-долу:

 • А&E
 • AMC
 • Канал на американските герои
 • Планета на животните
 • AXS TV
 • BBC America
 • БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ
 • БЕЗ Душа
 • BBC World News
 • BET
 • ЗАБАВЕТЕ Я
 • Bloomberg
 • чедар
 • CLEO TV
 • CMT
 • CMT Music
 • Комедия Централна
 • Канал за готвене
 • Дестинация Америка
 • откритие
 • Направи си сам, хранителна мрежа
 • FYI
 • Семейство Дискавъри
 • Мрежа за шоу игри
 • Discovery Life
 • Канал на Hallmark
 • Hallmark Филми & потайности
 • HDNet филми
 • HGTV
 • ИСТОРИЯ
 • IFC
 • Разследване откритие
 • Живот
 •  Пожизнена филмова мрежа
 • Logo
 • MotorTrend мрежа
 • MTV
 • MTV2
 • MTV Classic
 • MTV Live
 • MTVU
 • NewsmaxTV
 • вестникарче
 • Nickelodeon,
 • Ник-младши.,
 • Nick Music
 • Nicktoons
 • Външен канал
 •  СОБСТВЕН
 • Paramount Network
 • Science Channel
 • Sundance TV
 • Тийн Ник
 •  TLC
 • Пътуващ канал
 • TV Land
 • VH1
 • Viceland
 • Метеорологичният канал и WEtv

Спектър ТВ е цял

След като инсталирах ExpressVPN на телефона си, ми бяха предложени 150 канала на живо и 20 000 заглавия по поръчка в движение. Това е удобно за мен, като се има предвид буквално винаги в движение. Освен това открих, че ако остана вкъщи, ще получа достъп до 250 телевизионни канала на живо, както и до 30 000 телевизионни предавания и филми по поръчка. Не е чудно, че това се нарича Спектър телевизия

Това, което се опитвам да кажа, е правилният VPN, можете да се наслаждавате на Spectrum TV изживяването, независимо къде се намирате. Няма по-добър вариант за VPN от този ExpressVPN, и ще се радваме да чуем всичко за процеса на абонамента ви в секцията за коментари.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me