Как да скриете IP адреса на iPhone

Как да скриете IP адреса на iPhone? Искате ли да бъдете анонимни онлайн? Искате ли да защитите вашата онлайн идентичност? Притеснявате ли се от трета страна снудъри, шпиониращи вашите интернет дейности? Тогава ще трябва да скриете своя IP адрес. Поради факта, че вашият IP адрес директно корелира с вашето местоположение, скриването му става необходимо за поддържане на вашата онлайн идентичност и поверителност. Особено със знанието, че доставчиците на интернет услуги и правителствата наблюдават какво правим онлайн. Те също така решават какво можем да получим за достъп въз основа на определените ни IP адреси. И в много случаи местоположението може да бъде проблем. Това е една от многото причини, поради които потребителите искат да скрият IP адресите си на своите устройства. Така че, ако притежавате iPhone и искате да скриете своя IP адрес, прочетете, за да научите как.

Как да скриете IP адреса на iPhone

Как да скриете IP адреса на iPhone

Скрийте своя IP адрес на iPhone с VPN

Всеки уебсайт, който посещавате или файл, който изтеглите, се извършва със знанието на вашия интернет доставчик. Вие оставяте след себе си следи от вашата лична информация за интернет доставчици и трети страни, които да проследяват и събират. Вашата поверителност и онлайн сигурност са застрашени при сърфиране в интернет, още повече причина да получите VPN. За да скриете IP адреса си на iPhone, ще трябва да криптирате вашия онлайн трафик и това лесно се прави с VPN. Всеки компютър има IP адрес, чрез който правителствата, уебсайтовете и интернет доставчиците използват за проследяване на вашата онлайн активност. Така че не е готино! Сега, за да анонимизирате онлайн идентичността си, ще трябва да инсталирате VPN. Виртуална частна мрежа криптира вашия интернет трафик, като използва военни трудни методи за криптиране, така че никой да не може да се докосне до него. Ето как лесно скрийте IP адреса на вашия iPhone с помощта на VPN:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги, който предлага на своите потребители VPN приложения за устройства с iPhone.
  2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия iPhone.
  3. Стартирайте приложението и влезте.
  4. Изберете един от VPN сървърите и се свържете с него.
  5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите, че е направена промяна.
  6. Официално сте скрили своя IP адрес от интернет доставчици и трети страни.
  How to Watch NBA on Apple TV Live – All You Need to Know

VPN, което ще направи вашето истинско местоположение непроследимо е ExpressVPN. Не се получава по-добре от ExpressVPN. Този доставчик на услуги ще маскира вашия IP веднага след като се свържете с един от многото му сървъри в световен мащаб. Има и други доставчици на услуги, които могат да скрият вашия IP адрес на iPhone и те са представени в таблицата по-долу. Ако искате да скриете IP адреса си на вашия iPhone / iPad и търсите добър доставчик на услуги, който да ви помогне, прочетете статията ни на най-добрият VPN за iOS.

Защо да скриете IP адреса на iPhone?

Независимо дали сте потребител на iPhone или Android, скриването на вашия IP е нещо, което в крайна сметка трябва да направите. След като скриете IP адреса си на вашия iPhone или някое от устройствата си, сигурността става едно по-малко нещо, за което трябва да се притеснявате. Имате право да сърфирате в мрежата, без да обсебвате кой гледа и каква информация се записва. Докато основната причина за скриване на IP адреса произтича от причини, свързани със сигурността, потребителите на интернет са намерили други предимства за промяна в IP. Погледни:

  • Безопасно съхраняване на поверителна информация на вашите устройства с iOS: Използването на VPN ви позволява да добавите допълнителен слой сигурност и криптиране към вашия iPhone.
  • Разгледайте анонимно мрежата: Никой няма да може да проследи вашите онлайн дейности, докато сърфирате в интернет на вашия iPhone.
  • Преодоляване на всички блокове за достъп до Интернет чрез практически промяна на местоположението: Държави като Китай, ОАЕ, Саудитска Арабия и Русия налагат ограничения, на които сайтовете могат и не могат да бъдат достъпни. Кажете сбогом на онлайн цензурата с VPN.
  • Достъп до гео ограничени сайтове и съдържание: Можете да използвате VPN, за да деблокирате и гледате geoblocked приложения като American Netflix, Hulu, BBC iPlayer и Amazon Prime Video на вашия iPhone. В случай че търсите начин да промените региона си на App Store, вижте това ръководство.
  How to Watch Anthony Joshua vs Andy Ruiz 2 Live Online

Скрийте своя IP адрес на iPhone

Дори да нямате какво да криете, никога не можете да бъдете твърде безопасни. Можете да бъдете обект на кражба на данни, измама с идентичност и злонамерени атаки. Може да се поставите в рамка за чужди киберпрестъпления, поради което трябва да вземете всички необходими предпазни мерки, за да не се забърквате в подобни проблеми. Какво ще получат потребителите на интернет, за да посетят, видят или правят онлайн, зависи от техния IP адрес, където се намират. Така че защо давате на натрапниците да разследват вашия трафик и лична информация, когато имате VPN, който може да предотврати това да се случи? Достатъчно е да се каже, че скриването на IP адрес на iPhone е най-доброто нещо, което потребителите могат да направят за своята поверителност и сигурност. Не сте ли съгласни? Потребителите на Android, които искат да скрият своите IP адреси на своите смартфони, прочетете това статия.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me