Как да инсталирате VPN на Brave Browser

Онлайн безопасността е всичко в днешно време и Смел браузър предлага справедлив дял от това. По време на моето използване на този браузър обаче забелязах някои липса по отношение на поверителност и сигурност. Оказва се, че не е всичко, което претендира да бъде. За щастие, без значение какъв браузър използвам, аз винаги работят с VPN от моя страна, както и вие. Вашата поверителност и безопасност не трябва да се подценяват, защити себе си по целия път. Ето как можете да инсталирате VPN на Brave Browser.

Как да инсталирате VPN на Brave Browser

Как да инсталирате VPN на Brave Browser

Защо VPN за Brave?

Този браузър доставя скорост, сигурност и поверителност за потребителите, които ценят своята онлайн безопасност. Въпреки това, колкото и безопасен да е браузърът, някои ограничения и възможни заплахи онлайн могат да се появят изведнъж. Да не говорим, че се научих да не вярвам на нищо, заявено в уебсайтове, докато не се докаже друго.

Смелите твърдят, че са най-сигурните сред всички останали браузъри. Технически е така, но зад кулисите ще откриете, че има улов. Първо, Brave има функция ад-блокер, но как можете да блокирате собствените си реклами? Да, очевидно, браузърът може да се възползва с известни приходи със своите собствена реклама. Друг тревожен факт се появи, когато туитър бе насочен към главния изпълнителен директор на компанията Брендън Айх.

Потребителят се разочарова, когато видя, че новата актуализация идва с кодове добавено към репото на Github на браузъра. Това бели домейни на трети страни, по-специално Facebook. Тези URL адреси са тези, които платформата за социални медии използва проследява своите потребители. Много сенчест ход, Смел, много сенчест.

  NordVPN не работи? Ето 7 неща, които можете да направите, за да го поправите

Друго нещо, което трябва да помислите, е, че смел е на първо място Хром-базирани, точно като нейния конкурент, Google Chrome. Това означава, че има това Проблем с изтичане на WebRTC. Не искаш вашият IP адрес изтече, знаеш ли? Е, ако сте толкова внимателни към поверителността си, a VPN трябва да е точно до вас. Без значение какво устройство използвате, вземете VPN и се свържете, преди да сърфирате в мрежата, използвайки Brave. По този начин ще останете анонимни през цялото време и можете да сърфирате в интернет, като използвате обществен Wi-FI без да се налага да гледате през рамо.

Предимства от използването на VPN на Brave

Достатъчно смел ли сте за достъп до интернет без подходящи предпазни мерки? Ако е така, не бива да бъдете. Без значение колко технологичен изрод смятате, че сте, някой хакер може да ви даде най-доброто знание по всяко време. Личната ви информация е застрашена. Говоря за информация за кредитна карта, бизнес акаунти, пароли, имейли, и списъкът продължава. Трябва да сте подготвени и добре пазени, когато сте онлайн. VPN може да ви осигури спокойствието и много повече:

Как да инсталирате VPN на Brave Browser

Намерих идеалния си браузър в Brave. Независимо дали е за него разширения, съвместимост, синхронизиране между устройства или най-вече скорост, Смело проверява всички тези кутии. То блокира по подразбиране всички заявки и бисквитки на трети страни, без нужда от разширения Това прави, за да предотврати проследяването на потребителите онлайн. Все пак продължава да се притеснява да го използвате без VPN.

За щастие, Brave е достъпен на Windows, Mac, iOS и Android, които са същите устройства, които поддържа VPN. Това прави работата ви много по-лесна. Всичко, което трябва да направите, е Вземете VPN от вашия собствен магазин за приложения, и това е. За да ви дадем по-добър поглед върху това, ето стъпка по стъпка стъпка по-нататък как да инсталирате VPN на браузъри Brave:

  1. Преди да започнем, трябва да се регистрирате с доставчик на VPN услуги достатъчно надежден, за да повиши вашата сигурност. Силно ви предлагам да инвестирате в ExpressVPN както е този, който използвам.
  2. След това посетете родния си магазин за приложения и изтеглете тяхното специално приложение. Не можете да го намерите? Отворете официалния уебсайт на VPN и го изтеглете според устройството, което използвате.
  3. Сега, инсталирайте приложението VPN на вашето устройство и влезте с новия си акаунт. Може да ви бъде поискан код за потвърждение. Намерете това в имейла си.
  4. Изберете какъвто и да е сървър искаш и натиснете бутона за свързване. Ще трябва да изчакате няколко секунди, преди да се осъществи връзката. След като сте свързани, бутонът „свързан“ ще светне в зелено.
  5. Можете да проверите новия си IP адрес, като използвате този IP проверка.
  6. Накрая ти си сърфиране в интернет анонимно използвайки Brave.
  Ръководство за шлюзове VPN

Най-добър VPN за смел браузър

от AOL да се Google Chrome, има много безплатни браузъри, за да можете да сърфирате в интернет. Това обаче не е така, когато става въпрос за VPN мрежи. Каквото и да има думата безплатно в него, трябва да се избягва. Ти се разсърди, когато научи, че има Brave проследяващи URL адреси в белия й списък. Какво бихте казали, ако ви кажа, че a безплатен VPN събира каквото и да правите и го продава на сестрински фирми? 

Докато безплатните браузъри могат да се възползват от реклами, безплатни VPN мрежи приемете ги като основен източник на приходи. Според Brave: „Вие не сте продукт.“ Е, за да освободите VPN, вие сте. Вече предложих ExpressVPN като топ доставчик, който да използвам с Brave. Много е надежден и се предлага с пламващи бързи сървъри по целия свят. Говорим за повече от 2000 сървъра по целия свят. Що се отнася до сигурността, не трябва да се придържате към това, което Brave може да предложи. ExpressVPN поддържа протоколи като OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 и L2TP / IPSec. Те ще ви защитят докрай, когато сте свързани.

Можете да се възползвате и от техните Функция за разделяне на тунели. С това вие решавате коя част от трафика си искате да защитите с VPN и коя не. Това ще намали спад на скоростта причинява криптиране. Освен това ExpressVPN позволява до 5 едновременни връзки, приема а стриктна политика без регистрация, и предлага a Kill Switch. Ако ExpressVPN не е това, което търсите, можете да се възползвате от тях 30-дневна политика за връщане на парите и изберете едно от тях топ VPN за браузъра Brave като алтернатива.

  Използване на VPN рутер - плюсове и минуси

Как да инсталирате VPN на Brave Browser – обобщаване

Разработен през 2016 г. от съоснователя на Mozilla и бивш изпълнителен директор Брендан Айх, Brave се превърна в огромен конкурент на сцената на браузъра. Дори е бил смятан за перфектен алтернатива както за Chrome, така и за Mozilla. Но въпреки това, каквито и мерки за сигурност да е предприел този браузър, заплахите по интернет не трябва да бъдат изправени без подходящи предпазни мерки. VPN винаги е бил инструмент за защита за да ви помогне, когато сте онлайн. Използвайте го както сега знаете как да инсталирате такъв, докато използвате Brave. Вземете VPN, бъдете в безопасност и анонимни през цялото време и сърфирайте в интернет толкова свободно, колкото искате. И накрая, бих искал да чуя от вас момчета. Какви са други топ VPN за използване? Дали Смелият дори си заслужава? Споделете мислите си в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me