Най-добрите VPN за Samsung Smart TV и как да ги инсталирате

Кой е най-добрият VPN за смарт телевизорите на Samsung? Възможно ли е всъщност да инсталирайте VPN на Samsung Smart TV? Като начало, VPN приложенията са предназначени главно за работа Windows PC, Mac, Android и iOS. Това означава, че потенциално бихте могли да инсталирате VPN на Smart TV, стига да е базиран на Android. Но какво да кажем за Smart телевизорите на Samsung? Е, южнокорейският производител на електроника използва това Orsay операционна система от 2012 г. до 2015 г.. Оттогава Smart Smart телевизорите на Samsung се предлагат с Tizen OS инсталирани. Въпреки че тази операционна система не е съвместима с първоначалната информация VPN, има няколко решения, които можете да използвате, за да настройте VPN връзка на вашия Smart TV на Samsung.

Най-добрите VPN за Samsung Smart TV и как да ги инсталирате

Най-добрите VPN за Samsung Smart TV и как да ги инсталирате

Най-добрата VPN на Samsung Smart TV – Преглед

Ръководството по-долу обяснява подробно как да настроите VPN на вашия Smart TV на Samsung. Ако предварително сте знаели как да използвате VPN на Smart TV, може да не е необходимо да преминавате през пълния преглед. Ето списък на най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате на всеки Samsung Smart TV:

Съвместими ли са смарт телевизорите Samsung с VPN?

Както споменах по-горе Smart Smart телевизорите на Samsung не са съвместими с VPN. Това по същество означава, че не можете директно да настроите VPN на тях. Можете обаче да конфигурирате адресите на DNS сървъра на телевизора вместо това да ни доведе Умни DNS прокси. Умен DNS прокси сървърите са друг инструмент, който можете да използвате за заобикаляне на регионални ограничения и отблокиране на поточни канали от САЩ, Великобритания, Австралия и останалият свят.

За разлика от VPN, Smart DNS не криптира трафика ви, все пак. Това има както своите минуси, така и плюсове. За един, незашифрованият трафик все още е предразположен към различни онлайн опасности. Фактът обаче е, че вашият интернет трафик е не е криптиран също означава, че няма да изпитате това Интернет скоростта спада трябва да се справите, докато използвате VPN.

Ние се уверихме, че всички доставчици на VPN услуги, изброени в топ ревюто на Samsung Smart TV VPN, предлагат на своите потребители Smart DNS прокси сървъри, които могат да настроят на своя телевизор.

Как да инсталирате Smart DNS на Smart Smart TV на Samsung – VPN Alternative

Следващите стъпки улесняват процеса, през който преминахме, за да конфигурираме адресите на DNS сървъра на Samsung Smart TV, който използвахме по време на този преглед.

 1. Първо, включете вашия Smart TV.
 2. Натиснете Menu от дистанционното управление.
 3. След това отидете на Мрежа.DNS на Samsung Smart TV
 4. Изберете Състояние на мрежата.Състояние на мрежата
 5. След това изберете IP настройки.
 6. Оттук превключете настройките на DNS, за да въведете ръчно.Въведете Smart DNS ръчно
 7. Сега въведете адресите на DNS сървъра на доставчика на VPN услуги, за който сте се абонирали.
 8. Натиснете OK.
 9. Рестартирайте вашия Smart TV след приключване на теста за интернет връзка.

Имайте предвид, че все още трябва да превключите региона на вашия Smart TV на Samsung, за да инсталирате в него поточни приложения от други региони. С други думи, няма да имате достъп до американски приложения като HBO, Hulu или Amazon Prime ако първо не смените държавата на телевизора в САЩ. За повече информация как се прави това, разгледайте този урок.

Как да получите VPN на Samsung Smart TV с помощта на вашия рутер

Въпреки че не сте вътрешно съвместими с доставчици на VPN, винаги можете да използвате вашия рутер и инсталирайте VPN директно върху него. По този начин всички устройства, свързани към рутера, ще споделят една и съща VPN връзка.

Използвайки вашия рутер, вие не сте обвързани с доставчика си ограничение за едновременни връзки. Всяко устройство, което се свързва с вашата Wi-Fi, в крайна сметка ще се възползва от шифрованата връзка на вашия рутер, включително вашата Умен телевизор.

Трябва да заявя, че не всички VPN рутери са съвместим с VPN. За да научите повече за VPN при настройка на рутер, вижте това ръководство. Докато процесът изисква някои техническа подготовка, настройката на VPN връзка на вашия рутер си струва усилията.

Активирайте VPN на Samsung Smart TV чрез споделяне на мрежова връзка

Можете да използвате своя компютър или Mac, за да споделяте интернет връзката на вашия компютър със своя Smart TV. По този начин Smart Smart TV на Samsung ще се възползва от PCN или Mac VPN връзка.

Въпреки че този метод не е нито лесен, нито лесен за изпълнение, той е постижим. Все още предлагаме да опитате или да настроите VPN връзка на вашия рутер или вместо това да използвате Smart DNS.

Най-добрите VPN мрежи за Smart TV на Samsung

Ние използваме сложни критерии за да определите кои VPN са по-добри от другите. В случая на Smart TV телевизорите на Samsung основните функции, които трябва да търсите при доставчик на VPN са скорост, местоположение на сървъра, интелигентна наличност на DNS, и на способност за достъп до геоблокирано съдържание.

С други думи, може да намерите по-евтини VPN от посочените по-долу, но може да им липсва, ако не всички гореспоменати функции. Когато става дума за доставчици на VPN, почти винаги получавате това, което плащате.

1. ExpressVPN – избор на редактора

CoverVPN Cover

ExpressVPN, ръцете надолу, са експертите. Според тестовете, които извършихме, този доставчик на VPN на британски остров Вирджиния излезе с отлични резултати по отношение на:

 • скорост: След извършване на няколко скоростни проучвания за ефективност, интернет връзката ми мина през 7% спад в скоростта, докато сте свързани с VPN сървърите на ExpressVPN. С други думи, ако имате бърза интернет връзка, все пак ще можете да предавате 4K връзка, докато използвате ExpressVPN.
 • Сървърна мрежа: Този доставчик има VPN сървъри на ключови места по целия свят (160 VPN места). Сървърната мрежа на доставчик на VPN е от решаващо значение поради факта, че тя определя кои стрийминг услуги можете да деблокирате.
 • Интелигентен DNS: ExpressVPN предоставя тази технология под формата на MediaStreamer. Услугата работи със собствен DNS на всеки VPN сървър, което означава, че ще получите допълнителната сигурност, дори ако използвате само MediaStreamer.
 • Достъп до гео ограничено съдържание: Услугата е също един от много малкото VPN, които ви позволяват да променяте и променяте вашия Netflix регион в САЩ. Освен това можете да деблокирате големи поточни услуги като Hulu, HBO, DAZN, Amazon Prime и BBC iPlayer.

С ExpressVPN Функция Smart DNS, можете да заобиколите регионалните ограничения на вашия Samsung Smart TV за минути. Моля, обърнете внимание, че каналите, които стигате до деблокиране, трябва да се поддържат от доставчика, той не работи като VPN прави.

От друга страна, компанията обещава на потребителите си политика на нулеви дневници, придружена от 24/7 поддръжка. Освен това можете да използвате до пет едновременни връзки с този абонамент.

ExpressVPN разходи $ 12.95 / месец. Ако обаче изберете годишния им план, месечната Ви такса е в сила $ 6.67 / месец заедно с 3 допълнителни безплатни месеца. Също така доставчикът предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите политика, която ви позволява да тествате услугите му безрисково.

Професионалисти

 • Криптиране с военен клас.
 • Пет едновременни връзки.
 • Над 160 VPN локации.
 • Торент / P2P поддръжка.
 • Деблокира американския Netflix.
 • Kill Switch.
 • Функция Smart DNS (MediaStreamer).
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Лесни за използване приложения.
 • Разширение за браузър
 • Сплит-тунелиране.

Против

 • Малко скъпо.
 • Безплатна пробна версия само за потребители на iOS.

2. BulletVPN

Преглед на BulletVPN

Централата на BulletVPN е базирана в Естония; положителен аспект в това, че няма закони за запазване на данни, които да управляват тази конкретна страна. Ето как BulletVPN се представи по отношение на функциите за VPN, критични за смарт телевизорите Samsung.

 • скорост: Нашата проверка на скоростта показа, че BulletVPN не влияе много на скоростта на интернет връзката на потребителите. Когато сте свързани със сървър във Великобритания, a 6% спад на скоростта настъпили. Високоскоростните VPN сървъри BulletVPN, разпространени в няколко страни, помагат на абонатите да поточно UHD съдържание на своите стрийминг устройства без спад в качеството на видеото.
 • Сървърна мрежа: Сървърната мрежа на BulletVPN съвпада с други топ VPN услуги. Доставчикът има повече от 114+ сървъра в 47+ страни разпределени в ключови региони по света.
 • Интелигентен DNS: BulletVPN предлага на потребителите безплатна опция Smart DNS, която работи безпроблемно на Smart Smart телевизорите на Samsung.
 • Разблокиране на ограничено съдържание: BulletVPN позволява на потребителите да отблокират всички основни стрийминг услуги, включително харесванията на Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime и DAZN.

Услугата предлага функции, които защитават вашата поверителност. По време на нашите тестове имаше няма течове за IP или DNS. Също така BulletVPN има две основни функции за поверителност под формата на Kill Switch и Куршум щит.

Първият прекратява вашата интернет връзка, ако VPN спадне и втората не ви позволява да се свържете отново освен ако е налична VPN връзка.

BulletVPN не е толкова скъп. Това ви струва $ 10.98 / месец и $ 3.75 / месец ако се абонирате за тях годишен план (Ще се възползвате от 1 безплатна допълнителна година).

Ако искате да изпробвате тяхната услуга, доставчикът има 30-дневна политика за възстановяване без въпроси, както и а 1-дневен безплатен пробен период за андроид потребители и клиенти, които се свързват с Подкрепящ отбор.

Професионалисти

 • Криптиране с военен клас.
 • Шест едновременни връзки.
 • 70+ сървъра в 41+ страни.
 • P2P поддръжка.
 • Поддържа американската Netflix.
 • Kill Switch
 • Функция Smart DNS.
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Лесни за използване приложения.
 • Куршум щит.

Против

 • Само 1-дневна безплатна пробна версия.
 • Без разделно тунелиране (Метод, който ви позволява да изберете какъв трафик е криптиран и какво не).

3. Отключване

Unlocator Review 2019

Unlocator стартира отново 2013 като Smart DNS прокси услуга. Unlocator е базиран в Дания, която е част от алианса с 9 очи, което в основата си е продължение на прословутия съюз с 5 очи. Към 2019 г. тя добавя a VPN опция към абонаментните си планове. Можете да изберете или Smart DNS (самостоятелно) или и двете. Ето какво ни показа оценката:

 • Скорост: Повечето VPN сървъри на Unlocator влияят леко на скоростта ви в Интернет. По време на тестовете си обаче попаднах на няколко сървъра (включително един във Великобритания), които драстично изпуснаха връзката ми (55%).
 • Сървъри: Unlocator оперира мрежа от 41 сървъра в 36 страни, което е добър брой, като се има предвид, че обхваща страни, в които са налице големи канали за стрийминг.
 • Интелигентен DNS: Unlocator стартира като Smart DNS услуга и наскоро стана хибриден доставчик. Според уебсайта си Unlocator Smart DNS може да отблокира повече от 235 канала по целия свят.
 • Достъп до ограничени канали: Когато пробвах Netflix, докато използвам Unlocator, услугата ми позволи почти незабавен достъп въпреки строгия VPN блок на Netflix.

Въпреки че е нов в VPN индустрията, Unlocator осигурява най-високата мярка за сигурност – AES-256 криптиране. Приложението му е лесно за употреба и много лесно за използване.

Ценообразуването е справедливо в сравнение с останалите. Всъщност абонаментът на доставчика е много по-евтин от останалите в нашия списък към последния път, когато този отзив беше актуализиран. Можете да получите месечен абонамент за $ 9,99 / месец (VPN и Smart DNS). Ако търсите само Smart DNS, можете да го получите $ 4.95 / месец.

Като цяло скоростите на Unlocator са добре, не са големи, просто са добри. Също така Unlocator има a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което започва след като тествате тяхната услуга 7-дневен, напълно безплатно.

Професионалисти

 • 256-битово AES криптиране.
 • Пет едновременни връзки.
 • 70+ сървъра в 40 страни.
 • P2P поддръжка.
 • Деблокира американския Netflix.
 • Kill Switch.
 • Интелигентна DNS функция (230+ канала).
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Лесни за използване приложения.
 • Незащитен щит.
 • 7-дневен безплатен пробен период.

Против

 • Без разделяне на тунели
 • Някои сървъри са бавни.

4. NordVPN

NordVPN Cover

NordVPN бе пуснат отново в 2012 и се превърна в един от най-добрите VPN доставчици в бранша. Той е базиран в Панама, която е държава, която няма задължителни закони за запазване на данни и не е в рамките на Пет очи или Четиринадесет асоциации на очите. 

Докато проверявах услугите на доставчика, открих следните резултати:

 • скорост: Когато се свързах с американски сървър, скоростта едва спадна (9%). Някои сървъри обаче изобщо не бяхме бързи. Те трябва да са посветени на HD стрийминг, но качеството ми спадна с помощта на шепа от тях, особено когато активирах Двойна VPN особеност.
 • Сървърна мрежа: Според уебсайта си NordVPN има сървъри в 59 страни. Това е чудесно покритие на сървъра, ако искате да заобиколите регионалните ограничения.
 • Интелигентен DNS: Функцията SmartPlay е a Умен DNS услуга, която ви позволява да деблокирате гео ограничени канали на вашия Smart TV без нужда от VPN връзка.
 • Деблокиране на способността: Докато тествах кои канали може да деблокира доставчикът, резултатите бяха положителни. NordVPN ви позволява да заобиколите регионалните ограничения, наложени на харесванията на Netflix, Hulu, HBO, CW TV, BBC iPlayer и CTV без крачка.

Този доставчик дава възможност на своите потребители да анонимно да сърфират в мрежата, като същевременно поддържа тяхната поверителност с нея Двойна VPN функция. Услугата на компанията е подходяща достъп до геоблокирано съдържание, онлайн стрийминг и торент / P2P.

NordVPN също има инструмент за защита, за да подобри вашето онлайн сърфиране. Нарича се CyberSec, технология, използвана за отблъскване на всякакви злонамерен софтуер, вирус или зловреден софтуер които може да са насочени към вашето устройство.

NordVPN разходи $ 11.95 / месец, но ако изберете тяхната 3-годишен план, месечната ви такса пада до $ 3.49 / месец заедно с 3 безплатни допълнителни месеца. 

Точно както останалите в нашия списък, NordVPN предлага a 30-дневна политика за възстановяване. Така че можете да изпробвате тяхната услуга, без да рискувате нищо. Приложенията му за iPad, iPhone, Android, PC и Mac са много лесни за използване.

Професионалисти

 • Криптиране с военен клас.
 • Шест едновременни устройства.
 • Сървъри в 60+ страни.
 • Достъп до US Netflix.
 • Kill Switch.
 • SmartPlay (Smart DNS).
 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • Удобни за потребителя приложения.
 • Разширение за браузър
 • CyberSec
 • Двойна VPN

Против

 • Безплатна пробна версия изисква информация за кредитната карта.
 • Без разделно тунелиране.
 • Някои бавни сървъри.

Как да инсталирате VPN на Smart TV на Samsung – Финални мисли

Значи там го имате. Инсталиране на VPN на Smart TV на Samsung отнема известно усилие, но това може да бъде постигнато. За по-прост начин да заобиколите гео ограниченията на вашия телевизор, използвайте Умен DNS вместо. Използвали ли сте някой от обяснените по-горе методи? Успяхте ли успешно или изпаднахте в някакви проблеми? Разкажете ни всичко за това под формата на коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me