Как да гледате телевизия на живо на Kodi 17 Krypton?

Винаги търся начин да поточно най-доброто съдържание на живо от цял ​​свят. Можете да кажете, че съм запален стример, ако искате. Съвсем сигурен съм, че повечето от вас са като мен. Ето защо Предлагам ви да използвате Kodi, един от най-добрите центрове за забавление там. Въпреки това, когато за пръв път започнах да използвам това приложение, се борих много, като съм новак и всички. Ето защо днес реших да направя този урок. В това ръководство ще ви дам всички инструкции, които трябва да гледайте телевизия на живо на Kodi 17 Krypton. Да тръгваме.

Най-добра телевизия на живо Kodi Addons 2017

Как да гледате телевизия на живо на Kodi 17 Krypton?

Най-добрите добавки на телевизия Kodi на живо през 2017 г.

В случай, че не знаете пътя си наоколо, аз ще ви покажа някои от най-добрите добавки на Kodi което може да ви хареса за предаване на телевизия на живо. Вижте ги по-долу:

 1. Кутия затото
 2. WWW iPlayer
 3. USTV сега
 4. PS Vue
 5. Plex
 6. Youtube
 7. Viaplay
 8. DR TV
 9. Рай по поръчка

Как да гледате телевизия на живо на Kodi 17.6 Krypton

Новаците на Kodi, нещата може да ви се сторят твърде сложни в началото. Това е, защото има крива на обучение, прикрепена към инсталирането на правилните добавки, за да получите безплатна телевизия на живо на Kodi 17. Но не се притеснявайте, Тук съм, за да ви преведа.

Стъпка 1 – Регистрирайте се за услуга

Предложих няколко телевизионни канала на живо по-горе, но ще се придържам към USTVNow като пример. Отбележи, че можете да направите същото и с гореспоменатите услуги.

С USTVNow получавате достъп до телевизионни канали на живо на вашето устройство с активирана Kodi. Първо, нека ви науча как да създайте акаунт в USTV.

 1. За да започнете целия процес, отидете на Официалният уебсайт на USTVNow.
 2. След това кликнете върху “Регистрирай се” бутон в горния десен ъгъл на вашия екран.Sign_Up_USTV
 3. След като натиснете Регистрация, ще приключите в Страницата за регистрация на USTV.
 4. Изпратете своя имейл адрес заедно с име, фамилия и парола.
 5. Сега кликнете върху Регистрирай се. Не използвайте опцията Facebook.Регистрирайте се с USTVNow
 6. След като бъдете пренасочени към следващата страница, докоснете “Продължи”.
 7. Ще видите полета като „Аз съм гражданин на САЩ“ и „Съгласен съм с Общите условия“. Проверете тези.
 8. Ще получите имейл от USTV. Потвърдете акаунта си.
 9. Сега можете да предавате поточно най-добрите американски канали, като използвате Kodi.
 10. Ако искате повече от USTV, можете надстройте плана си до премиум.USTV планове

Стъпка 2 – Вземете добавката USTVNow

Ако все още не знаете това, безплатният акаунт ще ви позволи да предавате поточно съдържание до 5 канала в САЩ. Ще получите CBS, ABC, CW TV, My Network TV и PBS. Това е доста гладко за безплатен акаунт, не мислите ли? Тази част обаче не е да ви информира за това, че ще получите. Тук сме, за да ви научим как да инсталирате добавката USTV Kodi. Да го направим:

 1. След като активирате Kodi, отидете на “Добавки” раздел.
 2. Кликнете върху Икона на пакета горе вляво на вашия екран.Пакет Kodi
 3. След това изберете „Инсталиране от хранилище“.Инсталиране от хранилище USTV
 4. Сега щракнете „Хранилище за добавки на Kodi“.Хранилище за добавки Kodi
 5. След това се насочете към „Добавки за видео“.Видео добавки
 6. Продължавайте да превъртате, докато не видите Добавка на USTVNow. Кликнете върху това.USTV Now Add-On
 7. След като го изберете, натиснете Инсталирай.Инсталирайте USTV
 8. Сега се върнете към началния екран на Kodi и отидете на Добавки > Видео добавки. Избирам USTVNow Добавка.USTV сега
 9. Ще бъдете помолени да влезете, ако вече имате валиден акаунт. Ти вече Регистрирайте се за USTVNow,
 10. Кликнете Впиши се.Влезте в USTV
 11. Въведете своето имейл адрес.Въведете имейл
 12. Сега, изпратете своето парола.Въведете паролата
 13. Когато използвате приложението, може да видите следното съобщение, което ви подтиква към рестартирайте Kodi.Рестартиране и Готово
 14. След като рестартирате, ще можете безплатно да предавате канали на живо с помощта на добавката на USTVNow на вашия Kodi.

Всъщност е съвсем просто Всичко, от което се нуждаете, са няколко кликвания тук-там и сте готови.

Как да инсталирате Kodi 17.1 Krypton

Не знам как да вземем приложението Kodi, за начало, следвайте тези ръководства въз основа на платформата, която оперирате.

 • настолен компютър
 • AndroidOS
 • Огнена пръчка
 • Chromecast
 • Raspberry Pi
 • Mac OS X

Най-добрите добавки на телевизия Kodi на живо – Вземете ги всички

Не всичко, което желаете, е за грабване на моите приятели. Въпреки че Kodi е един от най-добрите стрийминг центрове на всички устройства, някои от добавките са достъпни само в избрани държави. Например, ако услугата, която искате да изтеглите, е американски канал, трябва да се намирате в САЩ, за да я използвате.

За щастие, това е мястото, където VPN идва на помощ. Това е перфектен инструмент за преодоляване за заобикаляне на гео ограниченията. Не само това, но ще стане защитете устройството си от хакерски опити и всякаква кибер заплаха.

Виртуалните частни мрежи имат много предимства за интернет потребителите. Ето какво можете да направите с VPN:

 • Достъп до геоблокирани добавки: Ако се чудите, някои добавки за стрийминг като BBC iPlayer, ITV и други са достъпни само в съответната страна на произход. VPN ви позволява да изглеждате така, сякаш присъствате в тази държава чрез просто свързване към сървър, базиран на тази територия.
 • Избягвайте загубата на скорост: Вашият интернет доставчик няма нищо друго, освен да съсипе вашето интернет опит. В зависимост от потреблението на вашите данни, вашият интернет доставчик може подправете скоростта на връзката си. Така го наричаме ISP Throttling. С VPN можете да скрийте самоличността си и избягвайте всеки опит за дроселиране.
 • Поддържайте личното си сърфиране: VPN скриват самоличността на потребителите от прикриване на техния IP адрес. След като се свържете със сървър, ще получавате алтернативен IP временно стига връзката да е налице. По този начин, никой не може да шпионира това, което правите онлайн.
 • Защитете вашите данни: Надеждна VPN предоставя най-новите криптирания за да предпазите данните си от всяка злонамерена атака. По този начин можете да се свържете с обществени мрежи, знаейки, че сте напълно безопасни с VPN.

Въз основа на това, което преживях и видях, ExpressVPN върховете на класациите по отношение на качество, бързина, сигурност, поверителност и разширяване на сървъра. Те не поддържайте регистрации за дейностите на своите потребители. Затова бъдете сигурни, че каквото и да направите, няма да стигнете до грешни ръце. В случай, че не сте харесали моя доставчик, не забравяйте да проверите други топ VPN за Kodi в списъка по-долу.

Как да предавате телевизия на живо в Kodi – приключване

Това е всичко, което трябва да гледате телевизия на живо, докато управлявате Kodi на устройството си. За да бъдем ясни, VPN мрежите са важни, ако сте ценете вашата поверителност и сигурност. Бъдете защитени с VPN и заобикаляйте регионалните ограничения с лекота. Вашият опит има значение за мен. Споделете какво продължава с вас, след като приложите тези инструкции в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me