Bästa VPN för QNAP

QNAP Systems står starkt som ett av de mest erkända märkena för användare som letar efter en pålitlig Network Attached Storage-lösning. Företaget är baserat i Taiwan och apparaterna är specialiserade för fildelning, virtualisering, lagringshantering och övervakning. Tjänsten har en väletablerad närvaro runt om i världen med kontor i cirka 16 länder. Det skiljer sig också från de andra leverantörerna genom sitt stöd för både Network Attached Storage och Network Video Recording.


Bästa QNAP VPN-granskning

Bästa VPN för QNAP

Som användare kan du välja att ha ett QNAP-system som du vill komma åt på distans, eller så kan du också gå till de som kan vara baserade hemma eller i ditt företag. När du har fattat det beslutet är det andra du måste tänka på säkerheten för dina data. De QNAP-enheter du kommer att få kommer förmodligen att kräva en internetanslutning för att fungera, och med de många osäkerheter som följer med att vara online, skulle det vara en bra idé att leta efter en lösning som ger ett skyddskikt.

Använda QNAP med VPN

Ett virtuellt privat nätverk eller en VPN-tjänst hjälper dig genom att kryptera din Internet-anslutning och förhindrar därmed tredje part från att fånga upp dina data när de laddas upp eller laddas ner till eller från din enhet. Eftersom du antagligen också kommer att vara ansluten till ett nätverk, garanterar en VPN att all din nätverkstrafik förblir krypterad och därmed tar hand om alla kryphål som hackare kan använda för att få tag på dina data. Att använda ett VPN säkerställer också att de data du lagrar inte lätt kan hämtas av någon annan än dig. Denna typ av säkerhet är viktig, särskilt om den typ av data du lagrar är riktigt känslig.

För att välja rätt leverantör är det några saker du behöver veta om hur din QNAP-enhet och VPN-tjänst fungerar tillsammans. VPN: er erbjuder olika protokoll genom vilka du kan kanalisera din anslutning. De tre mest populära är OpenVPN, PPTP och L2TP / IPSec. Om du till exempel föredrar L2TP / IPSec måste du se till att din QNAP har QTS 4.2 eller högre. Om dessa detaljer är lite för tekniska för dig att engagera dig i, kan du också aktivera alla tre protokollen och sedan välja automatisk ruttkonfiguration på ditt VPN. På så sätt väljer tjänsten i sig det bästa sättet att säkerställa att din nätverkstrafik förblir krypterad.

Andra fördelar med att använda ett VPN

Fördelarna med att använda en VPN sträcker sig också till din normala användning av Internet, eftersom det också låter dig dölja din plats. När du gör det har du tillgång till ett stort antal geobegränsade innehåll oavsett din faktiska plats. Du har också tillgång till etablerad internettjänst som normalt blockerar din anslutning om de fick reda på att du inte är baserad i deras stödda regioner. Om du tenderar att göra en betydande mängd shopping online, döljer du din plats betyder att du har tillgång till de mest prisvärda priserna, eftersom du kommer att köpa via de regionala webbplatserna där deras priser är mer överkomliga.

Att använda en VPN håller också din Internetleverantör borta från att spionera på dina aktiviteter på nätet och hjälper därmed till att förhindra någon form av strypning som kan tvingas till din anslutning. Detta är nyckeln, särskilt om du tenderar att göra mycket streaming, eftersom du kommer att kunna njuta av din fullständiga hastighet på din anslutning.

Bästa VPN: er för QNAP NAS

Nu när du vet vad du kan vinna genom att använda ditt VPN tillsammans med din QNAP-enhet, låt oss ta en titt på några av de bästa tjänsterna att prenumerera på så att din anslutning förblir säker:

1. ExpressVPN

Med huvudkontor på Brittiska Jungfruöarna har ExpressVPN ett imponerande nätverk på cirka 2000 servrar baserade i cirka 60 länder runt om i världen. Tjänsten är känd som ett premiumval särskilt för användare som letar efter det bästa inom online-skydd. Säkerhetsmässigt erbjuder ExpressVPN 256-bitars AES-kryptering i militär kvalitet, såväl som VPN-protokoll som OpenVPN, SSTP, PPTP och L2TP-IPSec. Tjänsten förvarar inte heller några loggar över sina kunders surfaktiviteter, och detta säkerställs genom dess nollloggningspolicy.

ExpressVPN tillåter endast upp till 3 samtidiga enheter per prenumerant, men om du installerar leverantörens VPN-klient på din router kommer du att kunna öka antalet markant. Leverantören har också ett tillförlitligt kundserviceteam som du kan nå 24/7 via e-post, livechatt eller till och med via deras sociala mediekanaler. ExpressVPN erbjuder också en 99,99% drifttidsgaranti samt en smart DNS-tjänst för att förfalska din plats. För att lära dig mer om vad tjänsten har i butiken, titta på vår mer djupgående ExpressVPN-granskning.

2. BulletVPN

Om namnet inte gör ett bra jobb med att antyda vad man kan förvänta sig av att registrera sig med BulletVPN, kan vi lika gärna dela upp det för dig i den här korta recensionen. Denna Estland-baserade leverantör erbjuder en av de snabbaste serverhastigheterna i VPN-industrin, vilket gör den lämplig för att snabbt överföra data mellan din enhet och ditt NAS-system. Leverantören ser till att dina data förblir säkra genom sin branschstandard 256 bitars AES-kryptering och stöder ett brett utbud av enheter baserade på iOS, Windows, Linux och Android.

BulletVPN har en server-närvaro i cirka 19 länder och stöd för OpenVPN, L2TP / IPSec och IKEv2 som VPN-protokoll. Tjänsten har också en version av VPN-programvaran som kan laddas ner manuellt till en router, och om detta görs skulle du kunna öka antalet samtidiga enheter som stöds av enheten upp från tre. BulletVPN tillåter användare att förfalska sin plats genom sin smarta DNS-tjänst och ger både obegränsad bandbredd och serverväxling. För mer information, titta på vår BulletVPN-granskning.

3. NordVPN

NordVPN skiljer sig enkelt ut bland alla andra VPN-tjänster tack vare sitt breda utbud av 4000+ servrar och dess samling av verktyg och funktioner som är avsedda att garantera att du får oöverträffat skydd. Dess bas i Panama är ganska bekvämt eftersom det är långt borta från jurisdiktion för någon datareglerande myndighet, och dessutom följer de en strikt nollloggningspolicy som säkerställer att ingen av dina data registreras eller lagras.

NordVPN kan upprätthålla upp till 6 samtidiga anslutningar och erbjuder också dubbel VPN-kryptering för tillförlitlig säkerhet. Leverantören har även obuskerade servrar för anslutning till servrar baserade i olika länder, samt stöd för lök via VPN för ökad anonymitet. DNS-läckageskydd och en automatisk dödsbrytare tillhandahålls också, tillsammans med en serie dedikerade IP-servrar för användare som skulle behöva en större bandbredd för deras anslutning och säkerhet. Tjänsten stöder också strömning och är säker på att tillhandahålla ett tillräckligt säkert lager för överföring av filer till och från din NAS-enhet. Om du redan funderar på att köpa ett NordVPN-abonnemang föreslår vi att du först går igenom vår välplanerade NordVPN-granskning.

Avsluta den bästa QNAP VPN

Förhoppningsvis har vi i slutet av denna granskning täckt vad du behöver veta om vilken typ av tjänst du kan prenumerera på om du hoppas kunna kryptera din dataöverföringsprocess. Om du har några frågor som du vill ställa till oss skriver du in dem i kommentaravsnittet nedan, så kommer vi att se tillbaka till dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map