Най-добрият 5 VPN за Kodi Fire Stick – 2020 Review

Какво е най-добрият VPN за използване с Kodi на Fire Stick през 2020 г.? Комбинацията от Kodi и Amazon Fire TV Stick води до страхотна онлайн стрийминг стойност. Инсталирайки Kodi добавки като Exodus и т.н., можете да получите достъп до най-добрите филми, телевизионни предавания и предавания на живо. Ако обаче искате да останете анонимни, докато стриймирате през Kodi на Fire TV Stick, трябва да използвате VPN. В това ръководство разгледахме най-добрият KodN Fire Stick VPN за 2020 г..

Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

Най-добрият 5 преглед Kodi Fire Stick VPN 2020

С голям брой надеждни VPN доставчици там ще ви бъде простено, че не можете да решите коя VPN услуга да изберете. Проведохме чрез изследвания и прегледи. Ето нашия официален списък на най-добрите доставчици на VPN, които можете да използвате за Kodi on Fire Stick през 2020 г..

IPvanish – Топ Kodi VPN 2020 преглед

Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

IPVanish – Най-добрият преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

 • Няма политика за регистрация: Това е може би най-важната функция, която трябва да търсите, преди да се регистрирате с VPN услуга. Не искате вашият доставчик на VPN да поддържа дневници на уебсайтове, които посещавате, файлове, които изтегляте, или филми, които гледате. Иначе бие цялата концепция на онлайн анонимност.
 • Политика за възстановяване: Различните хора имат различни нужди. Докато правилните VPN услуги като IPVanish вероятно са най-доброто, с което можете да се регистрирате, винаги има малък шанс някой да не харесва услугата / функциите, които тя или той получава. А 7-дневна гаранция за възстановяване означава, че имате достатъчно време, за да решите.
 • VPN сървъри: Броят и наистина бързината на сървърите на вашия доставчик на VPN може да направи или прекъсне вашето онлайн поточно преживяване. Бавните VPN сървъри означават, че постоянно ще страдате от проблеми с буферирането. Друго нещо, което трябва да се вземе предвид, е дали този доставчик на VPN има VPN сървъри, разположени по целия свят. Свързването с VPN сървър по-близо до вашето местоположение обикновено означава a по-малък риск от спада на скоростта на интернет.
 • Оптимизиран за Kodi: Това е функция, която много хора пренебрегват. Някои VPN услуги са оптимизирани да работят по-добре с Kodi, докато други не. Ето защо получавате цялостно по-добро поточно изживяване при използване IPVanish в сравнение с друга VPN сама по себе си.

ExpressVPN – Най-добър Kodi VPN 2020 ревю

Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

ExpressVPN – Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

Просто не можете да имате списък с най-добрите VPN доставчици, без да включвате ExpressVPN, и по уважителни причини също. Техен 30-дневна гаранция за възстановяване е почти несравним. 24/7 поддръжка на ExpressVPN на живо е и един от най-професионалните. Ако искате надежден VPN доставчик, който ще ви помогне заобикаля регионалните ограничения както и избягвайте интернет цензурата, това трябва да изберете.

Професионалисти:

 • Те поддържат отблокиране на американския Netflix.
 • 24/7 поддръжка на клиенти.
 • Над 130 различни VPN локации се разпространяват по целия свят.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Три едновременни VPN връзки.

NordVPN – Top Kodi VPN 2020 Ръководство

Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

NordVPN – Най-добрият преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

NordVPN на VPN заявление за iPhone, iPad, Android, PC и Mac е възможно най-лесният и приятелски настроен, който съм използвал. Настройването им отнема няколко минути. Оттам нататък просто стартирайте приложението и се свържете към VPN сървър по ваш избор. Безопасно е да се каже, че много усилия бяха вложени в създаването на тези приложения. Подобно на ExpressVPN, NordVPN предлага a 30-дневен срок за възстановяване, повече от достатъчно време, за да тестват напълно VPN сървъра си.

Професионалисти:

 • 30-дневен срок за възстановяване.
 • Страхотни VPN приложения.
 • VPN сървъри в около 57 страни.
 • Двойна VPN.

Недостатъци:

 • Докато повечето VPN сървъри, които опитахме, бяха впечатляващо бързи, няколко бяха сравнително бавни.

StrongVPN – Топ Kodi VPN 2020 преглед

Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

StrongVPN – Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

Ако искате доставчик на VPN, който поддържа деблокиране на САЩ и Великобритания Netflix в чужбина, StrongVPN е перфектно прилягане. Въпреки че те не предлагат толкова функции, колкото други VPN услуги в списъка на топ 5 VPN в Китай, те го компенсират, като предлагат един от най-ниските VPN абонаменти наоколо.

Професионалисти:

 • Ниска цена.
 • Достъп до американски и британски Netflix в чужбина.
 • Безплатна услуга Smart DNS прокси.

Недостатъци:

 • 5-дневен срок за възстановяване.
 • Някои VPN сървъри, където или са твърде бавни или изобщо не работят.
 • OpenVPN се предлага само на избрани сървъри.

VyprVPN – Най-добър преглед на Kodi VPN 2020

Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

VyprVPN – Най-добрият преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020

VyprVPN на Стелт система “Хамелеон” е проектирана с една цел; побеждавайки Китай Голяма цензура на защитната стена система. Ако търсите доставчик на VPN, който да използвате специално в континентален Китай, VyprVPN е сигурен залог. Те определено биха били по-високи в нашия списък на най-добрият KodN Fire Stick VPN през 2020 г. ако не беше фактът, те не допускат торент чрез VPN сървърите си.

Професионалисти:

 • Много бързи VPN сървъри.
 • VPN сървъри в 36 страни.
 • хамелеон.

Недостатъци:

 • Без порой.

Наистина ли трябва да използвам VPN с Kodi на Fire Stick?

Повечето хора, които гледайте филми, телевизионни предавания и спортове на живо чрез Kodi на Fire Stick, използвайте VPN, и по добра причина също. VPN е инструмент, който ви позволява да криптиране целият ви интернет трафик чрез свързване към защитен отдалечен сървър. Този процес също скрива вашия IP адрес. Торент сайтовете и гео блокираните поточни канали ще виждат IP адреса на VPN сървър вие сте свързани вместо това. Нека приемем, че сте създали BBC iPlayer addon на вашия Kodi. Освен ако не използвате VPN, пак ще получите гео-грешка когато се опитвате да гледате съдържание на живо или по заявка. В случай че торент добавки, всеки път, когато изтеглите торент, независимо дали е на Kodi или не, вашият IP адрес се добавя към торент рояк. Това означава, че вашият ISP и / или групи за нарушаване на авторски права мога проследявайте изтеглянията си. Използването на VPN ви позволява да заобикаляйте и двете гео ограничения и си пазете онлайн идентичност скрита.

 • Как да инсталирате VPN в ръководството на FireStick
 • Най-добрият преглед на Stiming Sticks Stripers Kodi

Най-добър преглед на Kodi Fire Stick VPN 2020 – Заключение

Ако още не сте го направили инсталира Kodi на вашия Fire TV Stick, просто следвайте това ръководство. Не забравяйте да използвате VPN преди гледане на потоци чрез неофициални добавки на Kodi на вашия Fire Stick. В противен случай ще изложите онлайн поверителността си и ще изпаднете в правни проблеми.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me