Hur man tittar på japansk TV utanför Japan

Landet för den stigande solen är en pjäsen till en plats att vara. Japan är ett land som får världen uppmärksamhet för sin ständigt utvecklande livsstil och älskvärda sociala protokoll. En del människor betraktar Japan som en planet i sig. Att besöka Japan är livsförändrande, och du måste bara uppleva det för er själva att veta att det är sant. Men om du inte går till Japan i korten kan du få en smak av hur det är genom att bingla på någon japansk TV.

Hur man tittar på japansk TV utanför Japan

Hur man tittar på japansk TV utanför Japan

Den som sa till dig att det inte är möjligt har inte hört talas om ett VPN. Internet gör det möjligt för alla att besöka Japan praktiskt taget, och en VPN är den metod som används för detta ändamål. Att titta på japanska TV-kanaler som japanska Netflix, Fuji TV, Nippon TV, Rakuten, J Sports, Hulu Japan och Animax, regelbundet kan vara det närmaste att uppleva livet i landet, så få en VPN och ganbatte (が ん ば っ ば)!

Hur man tittar på japansk TV utanför Japan

Om du vill fördjupa dig i något japansk, prenumerera på ett VPN, få en Japansk IP, och omfamna din nya japanska onlineidentitet. Dessutom har Japan en fascinerande och mångfacetterad kultur med de djupaste traditionerna, som du kan lära dig allt om genom japansk TV. Oavsett om du bara vill bekanta dig med ett av de mest innovativa länderna på planeten eller lära dig japanska, ser japansk TV som det bästa alternativet. Att vara utanför Japan är inte ett problem om du har en bra och pålitlig VPN i fickan.

  Как да гледате Disney Channel извън САЩ

Hur man tittar på japansk TV utanför Japan med hjälp av en VPN

En VPN skapar en virtuell krypterad tunnel mellan dig och en fjärrserver som drivs av VPN-tjänsten. VPN omdirigerar dina data via den servern som finns i ett land där innehållet du försöker få tillgång till är baserat. En VPN fungerar genom att få dig att se ut som om du är i Japan. På så sätt kommer du att kunna komma åt tjänsten precis som en vanlig lokal. Så här måste du följa för att titta på japansk TV utanför Japan:

 1. Registrera dig med en VPN som tillhandahåller VPN-servrar i Japan som ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera din VPN-app på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet.
 3. Starta applikationen och logga in.
 4. Välj en japansk server och anslut till den.
 5. Kontrollera din IP-adress via en webbplats som WhatIsMyIP.network för att se till att en ändring har gjorts.
 6. Från och med nu kan du surfa på Internet med din japanska IP-adress som om du är i Japan.

I tester hittade vi ExpressVPN att vara den mest pålitliga och kraftfulla tjänsteleverantören på marknaden. Den är betrodd, etablerad, följer en stram integritetspolicy och implementerar kryptering enligt högsta standard. Det har inga loggar överhuvudtaget och anses vara perfekt för att skydda din online sekretess. För mer information om andra kapabla tjänsteleverantörer, se till att du kontrollerar tabellen nedan. Klicka här för bästa VPN för Japan.

VPN-fördelar

En VPN ger extremt säkra anslutningar mellan privata nätverk länkade via Internet. Dessutom gör det möjligt för fjärrdatorer att agera som om de arbetade på samma säkra, lokala nätverk. Du kan faktiskt vara hemma och komma åt ditt företags datorer som om du satt på jobbet. Finns det något bättre? Om virtuell resa inte räckte för dig är nedanstående många andra funktioner som en VPN kan utföra:

 • Skaffa en ny och tillfällig IP-adress.
 • Ladda ner och dela filer säkert.
 • Använd offentliga WiFi-hotspots säkert och säkert.
 • Spara användarnas pengar med gränsrelaterade köp.
 • Ta dig runt kvarter och andra former av censur.
 • Ser ut att använda Internet från ett annat land.
 • Dölj surfaktivitet från lokala nätverk och internetleverantörer.
 • Lär dig enkelt kanji, hiragana och katakana genom att titta på japanskt innehåll online.
  Hur man tittar på NHL på Roku Live

Japans bästa drama

 • Tonari nej Kazoku wa Aoku Mieru
 • raderas
 • Våren är här
 • Kuragehime (Princess Jellyfish)
 • Todome no Kiss
 • Hibana: Spark
 • Upprepa (Unmei o Kaeru Juukagetsu)
 • Momikeshite Fuyu
 • Miljoner Yen kvinnor
 • aingen

Titta på japansk TV utanför Japan

Det kräver verkliga erfarenheter och interaktioner för att få tag på japanska seder, kultur och vibe. Men om du är belägen halvvägs över hela världen är musikvideor, reklam, nyheter och inspirerande samtal de närmaste saker du kommer till en orientalisk atmosfär. Och det är bara möjligt med en VPN på en av dina strömningsenheter. När du har fått din VPN att fungera kan du titta på japansk TV utanför Japan utan komplikationer och minimal ansträngning från var som helst i världen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me